香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 00:15 發表
天氣轉涼左, 如果今個星期跑斜大家點睇?

13k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 -> 寶達 -> 廣田 -> 澳景 -> 調景嶺 -> 運動場
  5k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

由於聽晚我又要捱騾仔, 驚冇時間出post, 路線照出先, 到時要改再商量啦  ^^

升級   94.3%

該用戶從未簽到

7-8 km 左右藍田公園附近有冇得補水?

升級   0%

該用戶從未簽到

[10/17 商討長課+逍遙跑報名]

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 10 / 17 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場跑道側
另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

路線 :  
13k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 -> 寶達 -> 廣田 -> 澳景 -> 調景嶺 -> 運動場
5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

里數: 約 13K / 5K

預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** (90%平路, 調景嶺有一段上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC
2. 活活 (Sunday 游 2.4k.要留力  ,hea 跑短 腳)
3. -R- (好大機會黎到, 點都要捧返 JC 場)
4. rockiec (Sunday 游 2.4k, 手要留力, 腳唔使, 長腳)
5. Terence
6. chairman (商討全馬大計的可能性 )
7.
8.
9.
10.
11.

逍遙加碼:
1.
2.
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

WingWing 真係快手, 我打緊都未send, 你已經幫我出黎, 唔該晒........
(只係執返少少字粒)

升級   0%

該用戶從未簽到

集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

路線 :  
5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

難度:** (60%平路, 上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
特別通告  
今個星期六特訓會議 [TKO逍遙備戰迎渣馬]
一齊商量如何配合長課操練~

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC
2. 活活 (Sunday 游 2.4k.要留力  ,hea 跑短 腳)
4. rockiec (Sunday 游 2.4k, 手要留力, 腳唔使, 長腳)
5. Terence
7.
8.
9.
10.
11.

逍遙加碼:
1.  JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
2.
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-14 21:54 發表
今日復課番操 interval: 8x800m

3:23
3:18
3:15
3:12
3:14
3:15
3:13
3:14
1:57
2:20
2:30
2:35
2:32
2:40
2:29

時間唔係咁好, 平均 3:16, 因為跑第三線, 都要 3:14
做唔到 sub3 添!!

rockiec兄你真係勤力,有d唔舒服都可以照跑interval~ 仲要時間都幾好添
我就差dd
星期一休息,琴日同今晚都係約跑(當係slow run啦...hehe),應該聽晚先去返練返個workout

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 00:42 發表
WingWing 真係快手, 我打緊都未send, 你已經幫我出黎, 唔該晒........
(只係執返少少字粒)

呢期TKO 約跑好旺, 宣傳部+孖屐亭會做好呢份工!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-10-15 00:27 發表
7-8 km 左右藍田公園附近有冇得補水?

8K位有一間7仔......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-10-15 00:52 發表
呢期TKO 約跑好旺, 宣傳部+孖屐亭會做好呢份工!

辛苦你喇, 年尾會分多D花紅(K數)俾你(跑)~~~~~  

升級   0%

該用戶從未簽到

大家good night 喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 00:54 發表

辛苦你喇, 年尾會分多D花紅(K數)俾你(跑)~~~~~  

為左D花紅~我會更加努力!!

JC團長晚安~~~

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 00:22 發表

咁你打算加碼幾多K姐 ......... " />" />

唔係化

升級   78.3%

該用戶從未簽到

路線 :  

登錄/註冊後可看大圖

特別通告  

1. JC
5. Terence
7.
8.
9.
10.
11.

逍遙加碼:
1.  JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
2.  -R-
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

路線 :  

登錄/註冊後可看大圖

特別通告  

1. JC
5. Terence
7. 駿3, (5k到)
8.
9.
10.
11.

逍遙加碼:
2.  -R-
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:

1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
5. 哈利 (為左個臂袋所以仲未報)
6. Terence
7. rockiec
8.
9. 狗哥
10.

將軍澳 2010 SCM ::: 半馬隊:
1. 山比 (失禮失禮)
2. paulsiu
3. jogging_cat (挑戰組)
4. 駿3

將軍澳 2010 SCM ::: 10K隊
1.
2.
3.

車仔gogogo!

升級   73.33%

該用戶從未簽到

咁多位早晨 ~
小弟應該同朋友報半馬隊...

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨各位

我係No. 2

升級   0%

該用戶從未簽到

冧把飛, 大家早晨喔~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-10-15 06:10 發表
咁多位早晨 ~
小弟應該同朋友報半馬隊...

努力加油, 可以叫埋你朋友一齊黎練架 ^^

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

阿四同大家講早晨