香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

又係give me five , 早晨呀, 咁多位

升級   0%

該用戶從未簽到

又可以排第陸~各位早晨!

升級   0%

該用戶從未簽到

[10/17 商討長課+逍遙跑報名]

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 10 / 17 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場跑道側
    另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

詳情及路線圖請參考 page 1 post#1

路線 :  
    13k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 -> 寶達 -> 廣田 -> 澳景 -> 調景嶺 -> 運動場
    5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

里數: 約 13K / 5K

預計完成時間:1小時15分鐘
    難度:** (60%平路, 上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
    特別通告  
    今個星期六特訓會議 [TKO逍遙備戰迎渣馬]
    一齊商量如何配合長課操練~

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC
    2. 活活 (Sunday 游 2.4k.要留力  ,hea 跑短 腳)
    3. -R- (好大機會黎到, 點都要捧返 JC 場)
    4. rockiec (Sunday 游 2.4k, 手要留力, 腳唔使, 長腳)
    5. Terence
    6. chairman (商討全馬大計的可能性 )
    7. 駿3, (5k到)
    8.
    9.
    10.
    11.

逍遙加碼:
    1.  JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
    2.  -R-
    3.
    4.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:

1. JC
    2. 比比
    3. 火仔
    4. Wing
    5. 哈利 (為左個臂袋所以仲未報)
    6. Terence
    7. rockiec
    8.
    9. 狗哥
    10.

將軍澳 2010 SCM ::: 半馬隊:
    1. 山比 (失禮失禮)
    2. paulsiu
    3. jogging_cat (挑戰組)
    4. 駿3

將軍澳 2010 SCM ::: 10K隊
    1.
    2.
    3.

車仔gogogo!

升級   65.55%

該用戶從未簽到

各位靚仔靚女早晨

星期六要返工黎唔到><, 你地玩得開心些啦

升級   56%

該用戶從未簽到

各位早晨呀~
    星期六返學校考mid term, 來唔到 [TKO逍遙備戰迎渣馬]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

路線 :  
    13k:  運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 馬油塘 -> 寶達 -> 廣田 -> 澳景 -> 調景嶺 -> 運動場
    5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

難度:** (60%平路, 有上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
    特別通告  

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC
    2. 活活
    4. rockiec (Sunday 游 2.4k, 手要留力, 腳唔使, 長腳)
    5. Terence
    8.
    9.
    10.
    11.

逍遙加碼:
    1.  JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
    2.  -R-
    3.  活活 ( 吾好甘快 ~~就下我)
    4.

1. JC
    2. 比比
    3. 火仔
    4. Wing
    6. Terence
    7. rockiec
    8.
    9. 狗哥
    10.

2. paulsiu
    4. 駿3

1.
    2.
    3.

車仔gogogo!

升級   0%

該用戶從未簽到

車仔.. 你趁仲係番緊學, 有多 d 時間跑步... 報個全馬啦

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-10-14 22:12 發表
    我 ... 開始有點心動想跑全馬!(俾我諗多一陣先 )

報唔報全馬都唔緊要, 只要想清楚 先決定咪得

你可能之前見其他ching ctse 跑完好開心, 感動
    自己又想試下, 趁下熱鬧

我個人覺得你咁後生, 仲有得發育, 唔洗急住上馬
    今年可以練好10k/半馬, 過多年 夠速度同體能, 再慢慢加里數, 跑個令自己滿意既全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

好想車亞文可以報全馬齊齊玩不過好睇你對全馬既態度

只係抱住跑得幾多得幾多,完全唔理時間的話,當然係報啦~ 當去個大party玩。
    但對自己有要求有時間目標,主席就要諗真d家下到渣打約有4個月時間,尤其當中兼顧學業可以抽到幾多時間練習同身體既負苛。

人生有N個10k/半馬/全馬/超馬,大把機會,唔水急於一時
    你仲後生,唔似我呢d男人老狗一把年紀

升級   18.2%

該用戶從未簽到

好想車亞文可以報全馬齊齊玩不過好睇你對全馬既態度

只係抱住跑得幾多得幾多,完全唔理時間的話,當然係報啦~ 當去個大party玩。
    但對自己有要求有時間目標,主席就要諗真d家下到渣打約有4個月時間,尤其當中兼顧學業可以抽到幾多時間練習同身體既負苛。

人生有N個10k/半馬/全馬/超馬,大把機會,唔水急於一時
    你仲後生,唔似我呢d男人老狗一把年紀

只係抱住跑幾多得幾多,完全唔理時間的話,當然係報啦~ 當去個大party玩 >>> 咦, 講緊我呀?

人生有N個10k/半馬/全馬/超馬 >>> 我時間無多啦, 跑得幾多得幾多喇.

唔似我呢d男人老狗一把年紀 >>> 唔似我呢D女人C9一把年紀

升級   0%

該用戶從未簽到

[10/17 商討長課+逍遙跑]

路線 :  
    5k:   運動場 -> 翠林 -> 康盛 -> 靈實 -> 尚德 -> 運動場

登錄/註冊後可看大圖

特別通告  

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓)
    :

1. JC
    2. 活活 (Sunday 游 2.4k.要留力  ,hea 跑短 腳)
    5. Terence
    8.
    9.
    10.
    11.

逍遙加碼:
    2.  -R-
    4.
    5.

1. JC
    2. 比比
    3. 火仔
    4. Wing
    6. Terence
    7. rockiec
    8.
    9. 狗哥
    10.

2. paulsiu
    4. 駿3
    5.

1.
    2.
    3.

車仔gogogo!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-15 10:28 發表
    1. JC
    2. 活活
    3. -R- (好大機會黎到,
    ............
    逍遙加碼:
    1. JC (7:15起步, 區內平路約8.5K, 6min pacing 慢跑, 湊夠半隻馬算喇)
    2. -R-
    3. 活活 ( 吾好甘快 ~~就下我)...

活活由原來既 "hea跑短腳", 忽然變左長脚兼加碼, 唔通尋晚跑完開心到停唔到~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 12:15 發表

活活由原來既 "hea跑短腳", 忽然變左長脚兼加碼, 唔通尋晚跑完開心到停唔到~

活活係[快腳慢jog] + [放頭押尾]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-10-15 12:15 發表

團長你AR ~~做咩琴日同 火仔扮我AR ~~咩快腳慢JOG

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-10-15 12:22 發表

活活係[快腳慢jog] + [放頭押尾]" />" />

wing 嬸~~~~係未 你小ar ~~~~~~~~
    以上甘高難度動作 我做吾到 架wor

升級   0%

該用戶從未簽到

快活龍發惡呀~
    大家唔好咁大聲講佢D絕技啦....... shhhhh~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

[10/17 商討長課+逍遙跑]

路線 :  

登錄/註冊後可看大圖

特別通告  

報名 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓)
    :

1. JC
    5. Terence
    8. kan0902(呢條路咪係我第一次逍遙玩果條 返兜 好懷念ar )
    9.
    10.
    11.

逍遙加碼:
    2.  -R-
    4.
    5.

1. JC
    2. 比比
    3. 火仔
    4. Wing
    6. Terence
    7. rockiec
    8.
    9. 狗哥
    10.

2. paulsiu
    4. 駿3
    5.

1.
    2.
    3.

車仔gogogo!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-10-15 12:25 發表

wing 嬸~~~~係未 你小ar ~~~~~~~~
    以上甘高難度動作 我做吾到 架wor

尋晚明明大家親眼見識過~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我錯過左,wing wing 下次可唔可以影低?

原帖由 WinggniW 於 2009-10-15 14:14 發表

尋晚明明大家親眼見識過~