香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   22.45%

該用戶從未簽到

jc兄乃報告達人,巨細無違,有電影感,無論高位廣角,低位邊拉邊zoom
背境音樂帶動心絃,對白簡潔有力,層次分明,主線一群有實力的人,向着目標努力
分枝又道出人間有情,描述人物內容詳盡加強個性體感,
特訓成為至正之完美句號.

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-24 12:58 發表
上星期六同大家跑完 [回氣特訓] 之後, 因為跟住有活動, 所以冇同大家特訓.
下晝去左大清, 夜晚再BBQ, 尋日又成日出左街, 宜家先有機會打番個小報告  

22/8出席名單: finewong, WinggniW, Qoo, JC, 活活, kan ...

jc 團長,
小弟貢辛苦完成13K
出席名單都無我o既

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-8-24 14:35 發表

辛苦Qoo師姐陪我搵路+等位特訓! 今個星期六o黎唔o黎跑呀? 參加埋特訓啦~多D人可以嗌多D o野食

全靠Wing一齊先可以順利完成,我當時已無氣問路lu 今星期六返早join唔到...,下星期希望得啦

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

回復 1517# 的帖子

many many tthhaannkksssssss.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-8-24 18:06 發表
    你的描述,簡直令我好似個日在場一樣,謝謝團長的大報告

果朝早見到你又唔黎, 一齊跑身歷其景先至係吖嘛 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-24 18:41 發表
    好呀!~團長

長腳組到尚德之後 可以跑→寶林→景林→坑口→運動場, 應該夠10k
    又可以避開 調景嶺至寶盈一段 既暴哂

同我唸既一樣  
    啱啱收工, 返到屋企再出圖 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-8-24 20:32 發表
    jc兄乃報告達人,巨細無違,有電影感,無論高位廣角,低位邊拉邊zoom
    背境音樂帶動心絃,對白簡潔有力,層次分明,主線一群有實力的人,向着目標努力
    分枝又道出人間有情,描述人物內容詳盡加強個性體感,
    特訓成為至 ...

Bolo兄, 咪笑我啦......
    我執幾晚字粒都寫唔出你既水準啦,
    真係醜死怪囉 @@"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-8-24 21:01 發表
    jc 團長,
    小弟貢辛苦完成13K
    出席名單都無我o既

哎呀, coxswain兄, 真... 真... 真... 真係唔好意思, 唔記得同你講, 我既强項係 "失憶" 添, 補返... 補返...  

上星期六同大家跑完 [回氣特訓] 之後, 因為跟住有活動, 所以冇同大家特訓.
    下晝去左大清, 夜晚再BBQ, 尋日又成日出左街, 宜家先有機會打番個小報告

22/8出席名單: coxswain, finewong, WinggniW, Qoo, JC, 活活, kan, 猿球, Terence, Sealion, rockiec, chairman, 文ching (共13人)
    當日天氣真係好熱, 係運動場見到文ching已經濕到下巴滴緊汗, ................................

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 jc8866 於 2009-8-24 23:23 發表

哎呀, coxswain兄, 真... 真... 真... 真係唔好意思, 唔記得同你講, 我既强項係 "失憶" 添, 補返... 補返...  

下晝去 ...

補回時間吧  星期日孤獨上路  全程時間為1小時50分  
    跟你們逍遙跑路線一樣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-8-24 21:03 發表
    全靠Wing一齊先可以順利完成,我當時已無氣問路lu 今星期六返早join唔到...,下星期希望得啦

大把機會等埋你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-8-24 23:49 發表

跟你們逍遙跑路線一樣

paulsiu ching 毅力可嘉   孤身作戰唔易架, 繼續努力........

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 jc8866 於 2009-8-24 23:54 發表

paulsiu ching 毅力可嘉 " />" />  孤身作戰唔易架, 繼續努力........

thx

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期黎唔黎一齊逍遙喔 ~  

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-24 23:23 發表

下晝去 ...

補返又唔同....算你啦
    不過應該放我個名係最尾, 因為我最遲返

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 29.08.2009 TKO逍遙跑 (5.5K/9.5K)
    約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 29 / 08 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

集合地點:  將軍澳運動場跑道側

路線 : 5.5 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳
            9.5 K: 以上路線的5K位置, 再加TKO區內4.5K

里數: 約 5.5K / 9.5K

預計完成時間:1小時15分鐘
    難度:** ( 有上落斜路段)

詳情及路線圖請參考 page 1 ~ post#1

特別注意:  由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

29/8 報名名單 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC (9.5k, 因有要事不特訓)
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    ...................

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 paulsiu 於 2009-8-24 23:49 發表

跟你們逍遙跑路線一樣

paulsiu ching,
    我同你時間差不多,再慢過你小小
    有機會一齊跑吖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 coxswain 於 2009-8-25 00:34 發表
    補返又唔同....算你啦
    不過應該放我個名係最尾, 因為我最遲返

我地一向排名不分先後架  

升級   73.33%

該用戶從未簽到

咁小弟唔客氣啦

升級   56%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 29.08.2009 TKO逍遙跑 (5.5K/9.5K)
    約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 29 / 08 / 2009 ( 六 )
    集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

集合地點:  將軍澳運動場跑道側

路線 : 5.5 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳
            9.5 K: 以上路線的5K位置, 再加TKO區內4.5K

里數: 約 5.5K / 9.5K

預計完成時間:1小時15分鐘
    難度:** ( 有上落斜路段)

詳情及路線圖請參考 page 1 ~ post#1

特別注意:  由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

29/8 報名名單 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. JC (9.5k, 因有要事不特訓)
    2. finewong (9.5k, 要開始練半馬, 再自行加多4k, 有冇ching ctse有興趣加碼?)
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    ...................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-25 00:56 發表
    2. finewong (9.5k, 要開始練半馬, 再自行加多4k, 有冇ching ctse有興趣加碼?)
    ...

你想點加法?
    我打算7:00跑一轉大圈8.5K, 啱唔啱口味?
    (不過講明係慢跑, 唔係你果D 5min/K 既回氣 pacing 架)