香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

花子弟弟, 你又想我介紹個男仔你識?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶

原帖由 亞平 於 2010-11-1 14:30 發表

靚妙姐同小師妹一出...即刻多左人報名跑青公...

平兄 : 關我咩事..係令仔平同小C妹啫!
                 烏拉 : 你叫我去做的, 小人已經做妥了.

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-11-1 14:05 發表

晶哥 : 你唔離點得......我同成成小C妹麵唔放過你呀! 我係慢腳, 到時拍住一齊跑啦!
    成成 : 我都睇情況, 如果太夜就唔可以同你地食啦!
    小C妹 : 等我介紹個高大慢腳Stanley比你認識. :victo ...

好啊, 謝謝令令mill 姐~~

升級   100%

慵懶

原帖由 烏拉 於 2010-11-1 14:45 發表

你玩我咩

烏拉, 為長跑網為TKO出心出力, 大家是知道的, 老mill絕對尊重及支持烏拉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-11-1 14:44 發表

" />" />hkjhk 平兄 : 關我咩事..係令仔平同小C妹啫!
                 烏拉 : 你叫我去做的, 小人已經做妥了.  

我老早已經報左名啦...都冇人睬我...你同小師妹一報名咋..即刻唔同晒啦

升級   100%

慵懶

原帖由 亞平 於 2010-11-1 14:54 發表

我老早已經報左名啦...都冇人睬我...你同小師妹一報名咋..即刻唔同晒啦

點會呢 ! 係d人見咁早唔報住啫....到時記得射住射住我呀令仔平

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-11-1 14:00 發表

晶哥你好返晒未架?" />" />

舊傷無得好ga...........最近可能有種新手術醫治脊柱神經痛........但吾似醫我果種..........不過行得就沒問題.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-1 17:15 發表

舊傷無得好ga...........最近可能有種新手術醫治脊柱神經痛........但吾似醫我果種..........不過行得就沒問題.........

我識得個醫生是呢方面的專科...係中環..有冇需要介紹你去睇下..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-1 17:19 發表 我識得個醫生是呢方面的專科...係中環..有冇需要介紹你去睇下..
    平西真係相識滿天下, 我還以為你識的[size=20.736px]專科醫生只有懂不舉的, 失覺晒,失覺晒 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-1 17:19 發表

我識得個醫生是呢方面的專科...係中環..有冇需要介紹你去睇下..

ok wor.... pls pass me the name of doctor la... maybe see see later....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-1 17:33 發表
    平西真係相識滿天下, 我還以為你識的專科醫生只有懂不舉的, 失覺晒,失覺晒 !!

我上次介紹你去睇個醫生唔掂咩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-1 17:34 發表

ok wor.... pls pass me the name of doctor la... maybe see see later....

已 pm

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-1 17:44 發表 我上次介紹你去睇個醫生唔掂咩~~

我別號人稱"陽頂天" , 駛咩搵你d 黃綠醫生朋友哦

升級   22.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-1 17:34 發表

晶哥其實你而家係咩事呀??我之前冇上來幾日,冇追post

升級   22.05%

該用戶從未簽到

有朋自逺方來 - 夜跑荃灣西 星期三Nov 3 深井13.8公里
    日期: Nov 3 星期三
    時間: 19:15PM 起步
    地點: 荃灣西, 海濱公園足球場 (見附圖紅箭咀)
    路程 : 荃灣西 <->深井(13.8公里total)
    註: 今次可能人多, 改海濱花園足球場借locker
    出席:
    1. 亞平
    2. laputa99
    3. 森美
    4. 荃灣華
    5. 利偉
    6. 天鬼(報住先啦)
    7. carcar
    8.巴迪仔
    9. Aery
    10 .街坊鄭
    11. Grace (我又來啊~~~~~)
    12. mill(慢腳)
    13. mill同事stanley(慢腳)
    14. Samuel (Su.....Su....Super 慢腳)
    15. 花 (麻雀腳) (令Mill 來....點唔得閒都要來...)
    16. lung (carcar 朋友)
    17.
    18.
    19.
    20.

各位快d報名支持青公啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-1 17:49 發表

我別號人稱"陽頂天" , 駛咩搵你d 黃綠醫生朋友哦

你乜只頂了三數秒鐘...個天就塌下來

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar22 於 2010-11-1 21:42 發表

晶哥其實你而家係咩事呀??我之前冇上來幾日,冇追post

佢既病症同#6495卡樂B所示的一樣...

升級   22.05%

該用戶從未簽到

今次終於可以一暏廿幾三十人跑青公既壯舉喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar22 於 2010-11-1 22:16 發表
    今次終於可以一暏廿幾三十人跑青公既壯舉喇

未算係壯舉...有二次我地曾舉行過100人的青公大型約跑..