香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

王晶李盛yeung1,

今晚見
    有很多野要跟你談

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 yeung1 於 2009-12-29 13:47 發表

almost missed this comment..........

but most ppl say I look like '王晶' wor......

in fact.... '王晶' is my 花name...........

係喎............
    講開又有d似~~~~

今晚要上堂,唔黎得,大家跑得開心d啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

tartar:
    你就黎代表ssp出戰廈門,你lee幾日唔好跑甘多甘行呀~
    小心腳仔.............

ps:我盒凡x林點俾你呀~~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

今次小弟代場主Tarry寫賽後報告因場主失縱
    今天有7人岀席, 跑荃灣至深井來回13公里, 開頭大家用堅兄的兩人一排節奏跑
    但出了公園後大家都"田雞過河".  智智爺爺 一馬當先, 小弟追極都追唔到.
    新朋友Eccodogdog ctse 和 Yeung ching 沿途緊踉大隊跑畢全程, 他們是第一次跑13公里, 很厲害!  

我, 阿堅, 街坊鄭, 智智爺爺 四人去街坊茶餐廳開飯, 大家各自叫了雞絲炒烏冬但原來快餐餐牌冩錯,
    最後來了雞絲炒意粉, 激死, 另外紅荳冰現在要加$3 因老板話紅荳來貨貴佐
    -

-------------------------------------------    報告完畢    ------------------------------------------------

升級   100%

開心

城城,
    一開頭的邊算是節奏跑呀....
    回來我,華哥,Eccodogdog, Yeung 的就算
    4個人返來幾輕松

城城,派你向紅豆冰姐姐談談
    長跑網有無優惠轉紅豆冰+$2
    大家靠你啦

升級   0.6%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-12-29 23:59 發表
    今次小弟代場主Tarry寫賽後報告因場主失縱hgjD103" />" />" />" />hj
    今天有7人岀席, 跑荃灣至深井來回13公里, 開頭大家用堅兄的兩人一排節奏跑
    但出了公園後大家都"田雞過河". ...

城城,

我咁都叫跟貼大隊??????? 你咁講,我真係好難為情wo.......
    尋晚,我第一次跑over 10k, 真爽, 感覺上仲有氣力跑遠d.......
    很高興認識到堅,城城,智智爺爺,荃灣華,街坊鄭咁多位ching

Tarry, 你好番未呀?
    狗哥, 尋晚唔見你嘅?

升級   100%

開心

eccodogdog,

城城,  之後是香港字體
    所以之後的POST不出來

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-12-29 17:46 發表
    tartar:
    你就黎代表ssp出戰廈門,你lee幾日唔好跑甘多甘行呀~
    小心腳仔.............

ps:我盒凡x林點俾你呀~~~
    " />" />

哎呀! 病病地, 所以星期二, 無跑, 對唔住各青公跑友, 放飛機tim, catcat俾個重任我孭ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2009-12-29 23:59 發表
    今次小弟代場主Tarry寫賽後報告因場主失縱hgjD103" />" />hj
    但出了公園後大家都"田雞過河". ...

成成, 多謝你寫報告 , 所有青公跑友都係場主wor, 1/1/2010機場見, 祝長跑網各跑友迎年快樂

升級   100%

奮鬥

人生第一次全馬7個鐘

青公跑友, 我要請假 5/1/2010 -  12/1/2010, 你哋跑得開心d la, 番黎再分享, 好緊張又興奮, 有得跑有得玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eccodogdog 於 2009-12-30 11:36 發表

城城,

我咁都叫跟貼大隊??????? 你咁講,我真係好難為情wo.......
    尋晚,我第一次跑over 10k, 真爽, 感覺上仲有氣力跑遠d.......
    很高興認識到堅,城城,智智爺爺,荃灣華,街坊鄭咁多位ching

Tarry, 你好番未 ...

eccodogdog其實我有黎架,不過係個心黎左跑...個肉體仲留係公司OT
    唯有下年先可以再識到你同yeung1兩位

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

Tarry唔哂驚, 厦門我跑完半馬, 我在路邉搬你反終點 .
    七個鐘一定可以完成, 開頭15k跑慢啲(平哥方法), 41-15=25k. 甘最後25k先用你自已半馬速度跑.
    努力加油!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-30 13:54 發表
    青公跑友, 我要請假 5/1/2010 -  12/1/2010, 你哋跑得開心d la, 番黎再分享, 好緊張又興奮, 有得跑有得玩

tartar:
    你地去廈門去甘多日...????
    ......我地咪成半個月見唔到你地..??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-30 13:43 發表

哎呀! 病病地, 所以星期二, 無跑, 對唔住各青公跑友, 放飛機tim, catcat俾個重任我孭ar

小心身體~~~
    廈門等緊你,咪病呀....

升級   100%

開心

原帖由 witchycatcat 於 2009-12-30 14:43 發表

tartar:
    你地去廈門去甘多日...????
    " />" />" />" /> ......我地咪成半個月見唔到你地..??

tarry, 跑得開心d
    咁這2個星期搞星期四 7/1, 14/1

升級   13.67%

該用戶從未簽到

擒晚問堅堅先知 tarry 師姐抱恙.....小心保重身體  
    廈馬後我地期待你番
    祝你早日康復....廈馬揚威

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-12-30 13:43 發表

哎呀! 病病地, 所以星期二, 無跑, 對唔住各青公跑友, 放飛機tim, catcat俾個重任我孭ar" />" />  

祝tarry師姐拿拿臨好返晒~ 以百份百狀態出戰廈馬

升級   0%

該用戶從未簽到

又bug...又推走佢先

升級   13.67%

該用戶從未簽到

好高興認識到街坊鄭 eccodogdog yeung 1
    yeung 1 師兄唔好怪我多口 , 如果你想改中文名一定要係王晶1或者係晶哥1....
    擒晚天黑黑仲以為王晶陪我地跑步