香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   78.4%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

大雄ching 下星期早上 會5會操多一次5-8段架 .

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-7-30 09:22 發表

你地既相真係好似係仙景入面影!

影呢張相之前幾乎比雷劈死!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-7-30 13:12 發表
大雄ching 下星期早上 會5會操多一次5-8段架 .

妳想星期幾操?

升級   100%

該用戶從未簽到

星期日既操練有幾個位係會經返TKO既, 各TKO跑友可考慮加入跑部份路程, 中途離隊.

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-30 03:19 PM 發表
星期日既操練有幾個位係會經返TKO既, 各TKO跑友可考慮加入跑部份路程, 中途離隊.

條route 隨時可以撤退ga...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-7-30 15:02 發表

妳想星期幾操?

未又係6,日.
因為睇到下week 要操夜山.但我兩week 無操過想睇下可5可以廷遲d操夜山者.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

行夜山冇咁辛苦唔係仲o岩咩?  

原帖由 快活人 於 2010-7-30 17:20 發表

未又係6,日.
因為睇到下week 要操夜山.但我兩week 無操過想睇下可5可以廷遲d操夜山者.

升級   81.05%

該用戶從未簽到

TKO毅行T隊K隊訓練6:  
日期:T隊:31/7/2010 (星期六)   K隊:1/8/2010 (星期日)

T隊 - 星期六行程
集合時間及地點:7:45am於荃灣地鐵站售票大堂內(近D出口)
                        (若想一齊吃早餐者可於7:15am於綠楊新村商場美x快餐店食住等)
行程及預計時間:
0. 荃灣地鐵 乘車 (51號巴士) - 麥9起點 (大帽山荃錦公路)
1. 大帽山--大欖涌水塘                  (8.91K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
2. 大欖涌水塘--大欖涌水塘出口      (5.76K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
3. 大欖涌水塘出口--大棠度假村      (5.58K) 1:00:00

備註: 1. 中途冇補給, 大部份時間跑落(不過臨尾上~200米), 帶備足夠嘅水、冰、飲品, 亦帶備補給品如麵包, power gel等.
          2. 若天晴請自備防晒用品, 包括帽, 黑超, 防晒霜等, 所有物品應用有胸帶及腰帶小背囊盛載, 行李越輕越好.
          3. 建議帶人字拖及衣物於終點替換.         
          4. 歡迎各區跑友跟操.

人工智能報名:
T隊:
1. 大雄
2. iceberg99
3. 牛牛(雖然好大機會要同自己四頭傾計,死就死喇!)
4. 昌 (我係衝坡王)
5. 明
6. 哈利
7.
8.
9.
10.

K隊 - 1/8/2010 (星期日)
(confidential)
全新crossover 訓練路線 – Hybrid TKO,馬拉猿球構思, 大雄編導, Desmond 策劃執行. 由以上人C在酒杯交錯, 肾上激素暴升, 喪跑連行帶滾下山曉倖體膚完整後, 膽生毛合力推出:

1將軍澳運動場-布袋澳村-天后廟大廟灣上山約  12K
2上山經田下山-釣魚翁-廟仔墩-下洋山-上洋山-五塊田落-清水灣道- 壁屋 約  6.6K+3.5k
3壁屋-馬游塘-澳景-墳場約  8K
4墳場 – 澳景路 -- 將軍運動澳場約  5K (5曉度distance, 唔知K數正唔正確,請指正)
集合時間及地點:7:00am於將軍澳運動場    (若想一齊吃早餐者電話聯絡-6:30於富康花園茶餐廳)

1. 大雄 (最鍾意玩神秘既野, 唔理佢開乜野牌頭都照跟!)
2. 馬拉
3. Desmond
4.猿球
5.
6.
警告及聲明:
1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   100%

該用戶從未簽到

各位明天出席既隊員請注意, 因明天之前大半段主要係落斜同埋平路, 而且有樹蔭, 所以不需要帶太多水, 1.5L或以下已足夠.

升級   22.45%

該用戶從未簽到

TKO毅行T隊K隊訓練6:  
日期:T隊:31/7/2010 (星期六)   K隊:1/8/2010 (星期日)

T隊 - 星期六行程
集合時間及地點:7:45am於荃灣地鐵站售票大堂內(近D出口)
                        (若想一齊吃早餐者可於7:15am於綠楊新村商場美x快餐店食住等)
行程及預計時間:
0. 荃灣地鐵 乘車 (51號巴士) - 麥9起點 (大帽山荃錦公路)
1. 大帽山--大欖涌水塘                  (8.91K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
2. 大欖涌水塘--大欖涌水塘出口      (5.76K) 1:15:00 (連5分鐘休息)
3. 大欖涌水塘出口--大棠度假村      (5.58K) 1:00:00

備註: 1. 中途冇補給, 大部份時間跑落(不過臨尾上~200米), 帶備足夠嘅水、冰、飲品, 亦帶備補給品如麵包, power gel等.
          2. 若天晴請自備防晒用品, 包括帽, 黑超, 防晒霜等, 所有物品應用有胸帶及腰帶小背囊盛載, 行李越輕越好.
          3. 建議帶人字拖及衣物於終點替換.         
          4. 歡迎各區跑友跟操.

人工智能報名:
T隊:
1. 大雄
2. iceberg99
3. 牛牛(雖然好大機會要同自己四頭傾計,死就死喇!)
4. 昌 (我係衝坡王)
5. 明
6. 哈利
7.
8.
9.
10.

K隊 - 1/8/2010 (星期日)
(confidential)
全新crossover 訓練路線 – Hybrid TKO,馬拉猿球構思, 大雄編導, Desmond 策劃執行. 由以上人C在酒杯交錯, 肾上激素暴升, 喪跑連行帶滾下山曉倖體膚完整後, 膽生毛合力推出:

1將軍澳運動場-布袋澳村-天后廟大廟灣上山約  12K
2上山經田下山-釣魚翁-廟仔墩-下洋山-上洋山-五塊田落-清水灣道- 壁屋 約  6.6K+3.5k
3壁屋-馬游塘-澳景-墳場約  8K
4墳場 – 澳景路 -- 將軍運動澳場約  5K (5曉度distance, 唔知K數正唔正確,請指正)
集合時間及地點:7:00am於將軍澳運動場    (若想一齊吃早餐者電話聯絡-6:30於富康花園茶餐廳)

1. 大雄 (最鍾意玩神秘既野, 唔理佢開乜野牌頭都照跟!)
2. 馬拉
3. Desmond
4.猿球
5.bolo(不可跟足,下午有節目)
6.
警告及聲明:
1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

大棠度假村,是否會有沖身設備?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 30-7-2010 22:19 發表

CHING, 個度好似係唔開放架, 比賽時先俾參賽者入去, 平時要係佢地既營友先可以, 咁佢地既設施我諗應該唔會開放俾人用了, 要出番元朗先有得沖

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬神 於 2010-7-30 23:04 發表 CHING, 個度好似係唔開放架, 比賽時先俾參賽者入去, 平時要係佢地既營友先可以, 咁佢地既設施我諗應該唔會開放俾人用了, 要出番元朗先有得沖
    多謝CHING提酲!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-7-30 22:19 發表

有, 但不是開放給公眾使用

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-30 23:04 發表

CHING, 個度好似係唔開放架, 比賽時先俾參賽者入去, 平時要係佢地既營友先可以, 咁佢地既設施我諗應該唔會開放俾人用了, 要出番元朗先有得沖

燒烤場有公廁, 可以用水抹吓身先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 30-7-2010 23:53 發表

有, 但不是開放給公眾使用

R校長, 你帶隊操呀? 我諗操個時應該行唔到入去吧, 要比賽日先開營地度閘, 自己操山時要行BBQ 旁條車路一路行番出去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 30-7-2010 23:14 發表
    多謝CHING提酲!

唔洗客氣, YES, 有TOILET 可以抹抹身先

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-30 23:58 發表

R校長, 你帶隊操呀? 我諗操個時應該行唔到入去吧, 要比賽日先開營地度閘, 自己操山時要行BBQ 旁條車路一路行番出去 " />" />

我聽日唔跟佢地操呀. 個營地平時唔入得去架

升級   5.3%

該用戶從未簽到

可以出元朗運動場沖涼