香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2008-11-23 21:46 發表
快活人ctse 你好!我都係長號新丁. [/quote
CC CTSE你好呀  。 係BEN 到跑開架 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-23 21:45 發表

唉。 CTSE 你平時係斧山跑架?

ctse..做咩事唉聲嘆氣丫...
斧山 d 人咁勁... 拍馬都追唔上...
小妹跑街多,....一係在公司 lunch time 由天星跑去紅磡漁人碼頭來回.. 一係就在家跑到油塘在圍住藍田跑兩次...

不過其實我係花時間做 gym 跳 aerobics ..同埋打羽毛球多... 今年才花多一點時間去跑步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-23 22:29 發表

斧山 d 人咁勁... 拍馬都追唔上... " />" />
小妹跑街多,....一係在公司 lunch time 由天星跑去紅磡漁人碼頭來回.. 一係就在家跑到油塘在圍住藍田跑兩次...

不過其實我係花時間做 ...

除了小妹... 斧山個個都是勁人

ee, 今天跑nike很好成績呀 , 真係看不出只是跑了一年左右, 努力加油呀, 一定可以有更好的時間的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-23 22:29 發表

斧山 d 人咁勁... 拍馬都追唔上... " />" />

不過其實我係花時間做 ...

你好呀。你住藍田果BEN 架。 我住將軍奧。
我將會SET 由將軍奧跑去油塘或藍田。。。到時吾知有無機見到CTSE你。
不過跑步只會在10月至3月依段時間。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-23 22:36 發表

除了小妹... 斧山個個都是勁人 " />" />hk

ee, 今天跑nike很好成績呀 " />" /> , 真係看不出只是跑了一年左右, 努力加油呀, 一定可以有更好的時間的 " />" />

斧山D CHING、CTSE 勁到不得了 。 所以我只會在斧山放低野後跑街。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-23 22:36 發表

除了小妹... 斧山個個都是勁人 " />" />hk

ee, 今天跑nike很好成績呀 " />" /> , 真係看不出只是跑了一年左右, 努力加油呀, 一定可以有更好的時間的 " />" />

多謝 nc ctse 讚賞... 我會加油.. 希望在渣打半馬果陣有機會同 ctse 一齊起步跟你跑...
不過小妹嗜好太多... 恐怕以目前進度...再難有突破 (==>突破半馬..進軍全馬)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-23 22:40 發表

我將會SET 由將軍奧跑去油塘或藍田。。。到時吾知有無機見到CTSE你。

我正煩緊跑長 d 丫... ctse... 有無好介紹或者帶我跑啦....
藍田我當然有好介紹... 我跑開既路係上明斜暗斜 1k+... 唔知0岩唔0岩你呢...

btw..你有無參加任何比賽 ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-23 22:40 發表

唔知快活人4-9月玩什麼呢?? 有咩好介紹??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-23 22:46 發表

我正煩緊跑長 d 丫... ctse... 有無好介紹或者帶我跑啦.... " />" />
藍田我當然有好介紹... 我跑開既路係上明斜暗斜 1k+... 唔知0岩唔0岩你呢...

btw..你有無參加任何比賽 ar?

我自已都是跑東亞運動大圈+維景彎畔再跑去藍田或油塘咋.
我參加了12月21日 15K 比賽..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-23 22:54 發表

唔知快活人4-9月玩什麼呢?? 有咩好介紹??

我本身是玩開龍舟的.因3月至10月 都是龍舟比賽旺季.所以難抽時間跑步.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 快活人 於 2008-11-23 23:11 發表

我本身是玩開龍舟的.因3月至10月 都是龍舟比賽旺季.所以難抽時間跑步.

扒龍舟! 快活人師姐真係女中豪傑!
    原本10月開始係龍舟比賽淡季,怪不得一向晚上跑屯門河都見有幾班大隻佬練習12,12,12...啦!
    好似幫小妹打氣 .
    近日唔見到,水靜河非.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-23 23:09 發表

我自已都是跑東亞運動大圈+維景彎畔跑去藍田或油塘咋.
    我參加了12月21日 15K 比賽..

小妹想 plan一條由藍田--> 油塘 -->維景 --> tko --> 坑口 --> 寶林 --> 藍田...

15k 果個比賽..我仲未報... 不過係我其中一個 must take item!
    聽日郵寄報名....

你有無報渣打 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹總覺得龍舟同埋划艇既朋友仔係強人...
    大學果陣龍舟同埋划艇隊既人會花成個 summer 每日都去練習

升級   0%

該用戶從未簽到

原來是強ctse 請問在哪兒玩?? 西貢?? 白沙灣?? 赤柱?? 城門河?? 一年內練8個月的龍舟, 很勤力呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-23 23:22 發表

小妹想 plan一條由藍田--> 油塘 -->維景 --> tko --> 坑口 --> 寶林 --> 藍田...

15k 果個比賽..我仲未報... 不過係我其中一個 must take item!
    聽日郵寄報名...." />" />

你有無報渣打 ?

15K 果個可以係綱上報 好方便架咋
    渣打報左半馬 .你呢
    你可以用以下依個度哩數PLAN 下點跑
    http:..42.195km.net/e/jogsin
    我提議由藍田公園跑去寶達果ben落去竇林 -->消防局-->坑口醫院-->昭信路-->經東亞運動場--> 寶盈-->po yap rd -->維景--> 藍田 . 約13.5k 到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-23 23:25 發表

原來是強ctse hgj091" />" />hj 請問在哪兒玩?? 西貢?? 白沙灣?? 赤柱?? 城門河?? 一年內練8個月的龍舟, 很勤力呀.

更係吾強喇  . 夏天跑步太熱,所以先玩水上.. 而且扖龍一大班人.氣氛好d 嗎.
    我係西貢操架...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-23 23:24 發表

小妹總覺得龍舟同埋划艇既朋友仔係強人... " />" />
    大學果陣龍舟同埋划艇隊既人會花成個 summer 每日都去練習

嘩好勒力呀. 我操2課架咋 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-23 23:17 發表

扒龍舟!" />" /> 快活人師姐真係女中豪傑!
    原本10月開始係龍舟比賽淡季,怪不得一向晚上跑屯門河都見有幾班大隻佬練習12,12,12...啦!
    好似幫小妹打氣 .
    近日唔見到,水靜河非.

ctse 你地12月14日 係未自己攪左個tranning呀. 我都想join 呀. 不過未知得吾得