香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 running-sue 於 2008-12-2 23:38 發表
    cc + ee_tpk + Qoo, 當日好似有唔少ching / ctse都參加, 好似仲有慢子wilson做戰地記攝記,
    唔知有冇大合照影呢?  總之, 大家見到綠衣ching/ctse就企埋去,
    咁我地見到面o既機會就會大大提升喇,

Yes!
    留意螢光綠色心口有個跑"字"的ching/ctse,主動行主打招呼,報上網名,就可以相認,一起拍照,互相打氣.

running-sue,

聯合國當日,妳交網衫錢給NC時,小妹著網T站在NC旁邊,
    沒有相認,未能替妳打招呼及打氣,唔好意思.
    因為跑道上人多,小妹只能認出有著綠色戰衣的ching/ctse,為他們打氣.
    下次記得著新網T啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-2 23:38 發表
    cc + ee_tpk + Qoo, 當日好似有唔少ching / ctse都參加, 好似仲有慢子wilson做戰地記攝記,
    唔知有冇大合照影呢?  總之, 大家見到綠衣ching/ctse就企埋去,
    咁我地見到面o既機會就會大大提升喇,

到時要鼓起勇氣跟你們打招呼先,但都有少少怯
    明天就係了,好緊張...
    這兩天有d病,聲都沙晒,希望明天唔會有影響啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-6 16:11 發表

到時要鼓起勇氣跟你們打招呼先,但都有少少怯" />" />hjkhbnmj
    明天就係了,好緊張...
    這兩天有d病,聲都沙晒,希望明天唔會有影響啦" />" />

Qoo ctse 你要保重呀, 明天一齊加油......唔使怕, 我都係第一次相認, 到時見啦~~~
    話時話我都有啲緊張...

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse 加油呀, 妳地很叻呀   

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

菲菲 + qoo 咁你地聽日幾點到呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-6 19:35 發表
    菲菲 + qoo 咁你地聽日幾點到呀?

我想7:15 - 7:30 左右到呀∼∼∼你哋呢?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

各位CTSE 加油, 希望個個都囉倒好成績!!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

我快要收工了,會馬上回家休息,明天一定無問題...
    我唔太熟路 ...順利的話約7:30到
    我係一個肥妹,應比較易搵到...702見到要叫我呀

升級   0%

該用戶從未簽到

今日同朋友跑梅子林.. 唔知聽日仲有無力跑...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-6 21:34 發表
    我快要收工了,會馬上回家休息,明天一定無問題..." />" />
    我唔太熟路" />" /> ...順利的話約7:30到
    我係一個肥妹,應比較易搵到...702見到要叫我呀" />" />

ctse..見到綠衣人就行埋去啦..小妹應該聽日都會咁..

升級   100%

奮鬥

我大約7:45-8:00 到, 聽日見喇.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-6 22:29 發表
    其實係邊度影相嘎?因為大會話d出口約100m拿所需物品.....

我都唔知...只係小妹見到綠衣人就打個招呼

升級   100%

奮鬥

依記憶, D出口一出轉左就見到集合點, 見綠衫就打招呼, 實冇死

升級   0%

該用戶從未簽到

我今朝跑之前同几位ching打咗招呼, 不過見唔到各位ctse呀, 真係可惜
    話時話今朝太凍, 大家都著住外套, 我都睇咗好耐先見到啲綠衣人

升級   100%

奮鬥

我今日差唔多8點先到,見到ching們即上前打招呼,聽ching講話cc已到,但未見到.
    跑完之後,我又同ching們一齊等成績出,成10點先走,但都唔見其他ctse,唯有等下次啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

我都係 十點先走...但唔見綠衣人.....

今日跑得唔好... 想緊下次點跑好...
    去到尾 1k 就開始對腳提唔起.... 好辛苦..
    定係開頭快得滯...跑到最後....

又可能因為之前一日上過梅子未 recover...

開始有點擔心之後既賽事

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-7 21:06 發表
    我都係 十點先走...但唔見綠衣人.....

今日跑得唔好... 想緊下次點跑好...
    去到尾 1k 就開始對腳提唔起.... 好辛苦..
    定係開頭快得滯...跑到最後.... hgjD103" />" />hj

又可能因為之前一日上過梅子未 recover. ...

CTSE 可能休息唔夠
    黎緊仲有好多比賽架, 加油!!

升級   100%

該用戶從未簽到