香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-24 11:46 發表

15K 果個可以係綱上報 好方便架咋
渣打報左半馬 .你呢
你可以用以下依個度哩數PLAN 下點跑
http:..42.195km.net/e/jogsin
我提議由藍田公園跑去寶達果ben落去竇林 -->消防局-->坑口醫院-->昭信路-->經東 ...

我張 visa verify 有問題... 所以郵寄.....
我唔多熟寶林果 d 路... 所以仲未去探路

我報0左半馬..第一次報渣打... 上年有朋友因傷所以俾0左塊半馬布俾我.... 正式來講已經第二次跑渣打

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-24 11:53 發表

ctse 你地12月14日 係未自己攪左個tranning呀. 我都想join 呀. 不過未知得吾得

ctse.. 係 12月13日在天水圍丫.....
詳情在此
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1961&extra=page%3D1

小妹去唔到...因為12月14日跑樂善....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 15:00 發表

我張 visa verify 有問題... 所以郵寄.....
我唔多熟寶林果 d 路... 所以仲未去探路

我報0左半馬..第一次報渣打... 上年有朋友因傷所以俾0左塊半馬布俾我.... 正式來講已經第二次跑渣打

寶林果ben 我未跑過 ,我 frd就跑開果ben .
聽佢講都ok 好跑.
ee_tpk 甘你依架練到15k 未呀 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 15:15 發表

ctse.. 係 12月13日在天水圍丫.....
詳情在此
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1961&extra=page%3D1

小妹去唔到...因為12月14日跑樂善....

樂善上年我都有玩 .好好玩架.
跑到西彎亭仲有生果食 .去到終點好似開更party 好多好多野食....
加油呀 !!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-11-24 15:58 發表

寶林果ben 我未跑過 ,我 frd就跑開果ben .
聽佢講都ok 好跑.
ee_tpk 甘你依架練到15k 未呀 ?

我自己練從未跑多個 10k...
但比賽已經跑過半馬

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 快活人 於 2008-11-24 11:53 發表

ctse 你地12月14日 係未自己攪左個tranning呀. 我都想join 呀. 不過未知得吾得

係13/12(六)下午,歡迎參加,長短任君選擇.
    快手去報名啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 17:03 發表

但比賽已經跑過半馬

佩服 x 2...

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 17:03 發表

但比賽已經跑過半馬

x3, 毅力驚人!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-24 23:13 發表

x3, 毅力驚人!

x4. ctse很堅呀, 勇氣可加

升級   0%

該用戶從未簽到

相比大家對長跑既努力同埋熱情..小妹實在有愧
    跑比賽果陣個心成日都好想停..成日問自己幾時跑完..... 但係現實話俾我知就唔好停

長跑對我既樂趣就係... 辛苦過後見到自己克服到 10k或者更多... 好有滿足感...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 23:38 發表
    跑比賽果陣個心成日都好想停..成日問自己幾時跑完..... 但係現實話俾我知就唔好停

長跑對我既樂趣就係... 辛苦過後見到自己克服到 10k或者更多... 好 ...

咁你俾多d心機練跑,跑得一個更好的成績,來贏取更多的成功感啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 23:38 發表

長跑對我既樂趣就係... 辛苦過後見到自己克服到 10k或者更多... 好 ...

每一次跑緊比賽時都問自己, 點解要報比賽, 跑得咁辛苦... 跑極都唔去, 跑極都提唔起對腳...

跑完咪繼續報, 繼續去幫自己找屎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-11-24 23:58 發表

每一次跑緊比賽時都問自己, 點解要報比賽, 跑得咁辛苦... 跑極都唔去, 跑極都提唔起對腳...

跑完咪繼續報, 繼續去幫自己找屎

說中了小妹心事.....

升級   93.33%

該用戶從未簽到

小師妹嚟報到
    各位師姐請多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-11-28 09:49 發表
    小師妹嚟報到 " />" />fvhfgj
    各位師姐請多多指教" />" />jn

qoo ctse.. 歡迎歡迎...

你平時響邊度練習 ga? 0黎緊會玩咩比賽 ?

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-28 10:51 發表

qoo ctse.. 歡迎歡迎...

你平時響邊度練習 ga? 0黎緊會玩咩比賽 ?

我好懶惰,多數係跑步機練    有時比人鬧會係九龍灣練...
    今年係報得最多賽事的一年,12月有石門同香港15k
    不過我好慢,完成到已好開心...
    咁你呢!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-11-28 12:18 發表

我好懶惰,多數係跑步機練 " />" />   有時比人鬧會係九龍灣練...
    今年係報得最多賽事的一年,12月有石門同香港15k " />" />
    不過我好慢,完成到已好開心...
    咁你呢!!!

我都好懶...一星期跑一至兩次左右... 玩比賽係令自己變多 d 既方法之一....
    我今年才開始玩比賽... 整個十二月都會有比賽
    石門, 樂善, 15k challenge, 石崗 10k.....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-28 12:36 發表

我都好懶...一星期跑一至兩次左右... 玩比賽係令自己變多 d 既方法之一....
    我今年才開始玩比賽... 整個十二月都會有比賽
    石門, 樂善, 15k challenge, 石崗 10k.....

我都好懶, 平日好少跑, 只係星期二&四跳健康舞罷了.
    依ee_tpk, 我都係12月full哂喎, 我地仲隔個禮拜就見面添, 哈哈
    石門10k,大埔10k, 15k挑戰賽, 愛心鶿善跑10k

升級   100%

該用戶從未簽到