香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-23 09:05 發表

四圍參觀下, 唔使客氣嫁,

登錄/註冊後可看大圖
唔該師姐~我已經4圍參觀緊啦~HEEHEE

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome winggniw ctse~~
有時間可以join我地的"網友約跑"活動呀..
逢星期六朝早會在將軍澳有活動~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 10:09 發表

因為時間關係... 佢未在 ctse 區報到之前已經在 tko 報到

btw... winggniw ctse 歡迎歡迎... 星期六多多交流~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 10:09 發表

曲奇 師姐早晨~我已經報左名星期六跟大隊跑啦!星期六見~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-23 10:12 發表

因為時間關係... 佢未在 ctse 區報到之前已經在 tko 報到

btw... winggniw ctse 歡迎歡迎... 星期六多多交流~

係...我太心急想跟隊,所以未o黎師姐區報到已經去左TKO區報名,多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 10:15 發表

曲奇 師姐早晨~我已經報左名星期六跟大隊跑啦!星期六見~

嘻,星期六朝早我要返工,唔得閒join..
遲d有其他約跑活動再碰面吧...
你之前有冇參加過比賽?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 10:17 發表

嘻,星期六朝早我要返工,唔得閒join..
遲d有其他約跑活動再碰面吧...
你之前有冇參加過比賽?

哎喲~我上星期六都要番工JOIN唔到,你係咪都係TKO跑多? 可能平時會撞到都唔定啊~  

我有參加過COKA COLA 7K / NIKE 10K / 元旦10K / 渣打10K ...全部都係短途賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-23 10:19 發表

Welcome~~welcome ctse~~hgj088" />" />hj

CC師姐~早晨,我都係著你頭像對美記跑架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 10:39 發表

哎喲~我上星期六都要番工JOIN唔到,你係咪都係TKO跑多? 可能平時會撞到都唔定啊~  

我有參加過COKA COLA 7K / NIKE 10K / 元旦10K / 渣打10K ...全部都係短途賽

ctse 你參加的比賽經驗都多籮籮喎...
除了TKO,仲有其他約跑o既..
啱時間你咪可以join~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 10:44 發表

ctse 你參加的比賽經驗都多籮籮喎...
除了TKO,仲有其他約跑o既..
啱時間你咪可以join~~

我都係1年3個賽事左右咋,我會周圍睇下有無o岩o既練跑路線join架啦,thanks !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 10:58 發表

我都係1年3個賽事左右咋,我會周圍睇下有無o岩o既練跑路線join架啦,thanks !

咁ctse會唔會打算來年玩d長少少距離的賽事呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 11:41 發表

咁ctse會唔會打算來年玩d長少少距離的賽事呀?

會呀~我準備下年渣打參加半馬,所以每星期搵1-2日跑16K左右,再慢慢加上去,師姐你呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 11:59 發表

會呀~我準備下年渣打參加半馬,所以每星期搵1-2日跑16K左右,再慢慢加上去,師姐你呢?

天氣熱,不宜跑咁多長課,否則好易中暑呀....
寧願趁夏天練多d速度囉..
我舊年第1次半馬啦,今年可能繼續,或者可能試玩全馬...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 11:59 發表

長課呢 d... 等天氣涼先至開始做啦....

趁夏天天氣熱..練下體能.. 執下跑姿..
無謂令自己咁辛苦啦, 亦可以減少受傷

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-4-23 12:04 發表

天氣熱,不宜跑咁多長課,否則好易中暑呀....
寧願趁夏天練多d速度囉..
我舊年第1次半馬啦,今年可能繼續,或者可能試玩全馬...

仲諗住可以跑長途D....多謝師姐提點呀!

跑半馬係咪要帶power gel之類o既補充品跑架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-23 12:29 發表

長課呢 d... 等天氣涼先至開始做啦....

趁夏天天氣熱..練下體能.. 執下跑姿..
無謂令自己咁辛苦啦, 亦可以減少受傷

多謝ee_tpk師姐+曲奇師姐提點呀~你地點練體能架? 係咪做重訓?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 12:40 發表

仲諗住可以跑長途D....多謝師姐提點呀!

跑半馬係咪要帶power gel之類o既補充品跑架?

食唔食..個人習慣... 有人跑全馬都唔食野... 有人跑全馬會食 4 包 gel...

呢 d 要你跑過長課試過先至知有無需要...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-4-23 12:42 發表

多謝ee_tpk師姐+曲奇師姐提點呀~你地點練體能架? 係咪做重訓?

星期 3 跟 ssp 去斧山
星期 5 跟邪神落0黎跑馬地你未知 lor~

升級   0%

該用戶從未簽到

我跑長課o個陣又冇諗過食野喎...
食power gel就冇諗過,反而食粒得力素仲感窩心...
不過每人的習慣都唔同o既,因人而定啦~