香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 08:53 發表

係個姐姐唔靚女,令你好辛苦??哈哈!
    你而家變左「大腿抽筋」,休息了幾天,而家點呀?仲痛唔痛呀?" />" />

小二而家要出門跑青公呀,然後去楊x道買菜呀..." />" /> (成成,請好好休息 ...

正解, 其實要多謝佢, 令我不擔誤時間
    多謝, 我現在好好多.  你唔洗練甘多, 你已好厲害, 我感到有壓力

升級   98.9%

該用戶從未簽到

早晨呀癲友

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-10 22:55 發表
    趁小二班長瞓覚做一段班長的動畵。。。。。-》-》-》-》-》-》-》-》-》-》-》-》065 ...

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 janjan 於 2012-1-11 00:20 發表

係馬尿呀..........., 好鬼難飲!
    聽講入左你地個"癲會"要定期食藥.............. , 平時我已經有C覺失調 + 茫想症 + 無定向喪心病狂間歇性全身機能失調症.............一日裡面我已經 ...

janjan師姐,小二一定唔會迫妳入會,妳入左會,佢連班長都無得撈(因為妳仲癲過佢呀)" />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 seablack 於 2012-1-11 08:58 發表
    Re 坦克兄,我會以你為努力目標,跑多d,跑快d!
    Re 班長,10年單車環台,颱風鯰魚令蘇花公路塌陷也死不了,我會繼續熱血!激昂!
    Re 成成兄全馬sub-4成功,勁!我諗我sub4半都好難......sub6應該得既......

seablack ching, 你過獎, 我成績好普通, 還要加油努力, 只知道跑得多, 自然會快同好氣.
    有空來同我哋跑青公, 交流跑步同生活點滴, 渣馬大家加油!

升級   100%

慵懶

原帖由 Gunners 於 2012-1-11 09:36 發表

janjan師姐,小二一定唔會迫妳入會,妳入左會,佢連班長都無得撈(因為妳仲癲過佢呀)

x2

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 laputa99 於 2012-1-11 08:45 發表

我全馬跑3'53, pb.  最尾7k双腳大腿抽筋好痛, 要每2k找護士姐姐搽油, 好辛苦" />" />
    成成師兄首先恭喜晒喔全馬sub 4, 個日睇新聞,好似廈馬都有7萬人參加喔,幾熱鬧啊~!好唔好跑啊?將來我地癲友練多一段時間青公,看看有無機會一齊去報廈馬。。。。。。。。另外有個遺憾的消息公佈:......................我下星期四 19號要外遊,連續兩個星期不能參加約跑 ,大家不要忘記我呀~~!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-11 10:54 發表
    成成師兄首先恭喜晒喔全馬sub 4, 個日睇新聞,好似廈馬都有7萬人參加喔,幾熱鬧啊~!好唔好跑啊?將來我地癲友練多一段時間青公,看看有無機會一齊去報廈馬。。。。。。。。另外有個遺憾的消息公佈:............... ...

先公喜成成pb~

wa jacky 你去邊度玩唔帶我地去~~~

你趕唔趕得切番黎拿號碼布~洗唔洗幫你拿~

升級   100%

擦汗

原帖由 Gunners 於 2012-1-11 09:30 發表

" />" /> " />" />
    根拿sir 我豁出去了~~!呵呵,星期五我跑快d,等班長打唔到我~!

升級   100%

擦汗

原帖由 monkeywsk 於 2012-1-11 11:00 發表

先公喜成成pb~

wa jacky 你去邊度玩唔帶我地去~~~

你趕唔趕得切番黎拿號碼布~洗唔洗幫你拿~
    Kevin 師兄,我下星期去西安。。。。不過應該凍Q死。。號碼布我已經搵左個朋友幫我囉。。Thanks ~~!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2012-1-11 11:18 發表
    Kevin 師兄,我下星期去西安。。。。不過應該凍Q死。。號碼布我已經搵左個朋友幫我囉。。Thanks ~~!

難度你去高原特訓~~?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 2191# 的帖子

高原特訓....返黎跑渣打咪識飛咁囉...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1786 天

[LV.Master]伴壇終老

應該會!!!超好氣!

原帖由 tank1438 於 11/1/2012 11:34 發表

升級   100%

擦汗

原帖由 tank1438 於 2012-1-11 11:34 發表
    哈哈~~!但怕唔識跑步了~!

升級   100%

慵懶

由於聽聞雀仔庭隔離排擋的豬骨煲,雖然出名,但人手嚴重不足,點了菜成個鐘先有得食,加上間中有老鼠經過,所以年夜飯都係唔好去果樹喇,如大家都想食豬骨煲,附近都有間可以一試...http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=48785

升級   69.25%

該用戶從未簽到

小二跑完青公返來啦!~~由荃灣更衣==>7-11 (隔離間..地剷)來回(約14km)
    早上跑青公...係凍到屎屎下....又大風、中途又下大雨,然後又有陽光,

不過小二今次叻左,跑多一間「舖位」,小二已沖出7-11啦~~好開心!
    (小二本月共跑51km)

升級   100%

慵懶

回復 2196# 的帖子

諗起星期日好大機會雨戰CCM,真係驚到時跣鬼死呀...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-11 12:37 發表
    " />" />" />" /> " />" />" />" />
    諗起星期日好大機會雨戰CCM,真係驚到時跣鬼死呀..." />" />" />" />

雨戰未試過=.=" />" />

隻鞋咪要載住一堆水去跑lo

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 12:28 發表
    hgj091" />" />hj 小二跑完青公返來啦!~~由荃灣更衣==>7-11 (隔離間..地剷)來回(約14km)
    早上跑青公...係凍到屎屎下....又大風、中途又下大雨,然後又有陽光,
    不過小二今次叻左,跑多一間「舖位」,小二已沖出7-11啦 ...

妳果隻係咪中指黎ga

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-11 12:37 發表
    " />" /> " />" />
    諗起星期日好大機會雨戰CCM,真係驚到時跣鬼死呀..." />" />

坦克兄,你地跑ccm.真係要小心呀...因為小二跑跑下青公落雨,仲係由嘉頓回程落到返更衣室..(又濕又凍又大風 )

小二一會又要出去做二公啦...D時間表係book full晒!