香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

KEVIN:你可以穿水鞋跑CCM ...仲要帶定便利雨衣呀...加油呀!跑既時候小心D!你工作都係好忙呀?俾心機呀!

根拿屎::小二既「宗旨」係.....跑向...深井7-11(隔離間...地剷)...小二15mins 後又要出門做二公啦...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 laputa99 於 2012-1-11 08:35 發表
    各位早晨, 我返來

成成你好嗎 ? 好似好耐無見你咁...
    大家好~~~~你地就好啦! 咁得閒吹水, 我上多15分鐘網又要埋位做野了..
    小二你宜家咁勤力, 隻老喵好快就離追唔倒你了..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-11 12:59 發表

成成你好嗎 ? 好似好耐無見你咁...
    大家好~~~~你地就好啦! 咁得閒吹水, 我上多15分鐘網又要埋位做野了..
    小二你宜家咁勤力, 隻老喵好快就離追唔倒你了..

mil姐,小二今早無野做...在家游手好閒...所以走去跑青公...
    最終目的係...去荃灣入年貨...一袋二袋好開心呀!
    我要出門又有下一場啦!
    今晚你、亮哥、大b哥要穿外件衫...今早青公又凍又大風又下雨...跑到小二屎屎下

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 13:03 發表

mil姐,小二今早無野做...在家游手好閒...所以走去跑青公...
    最終目的係...去荃灣入年貨...一袋二袋好開心呀!
    我要出門又有下一場啦!
    今晚你、亮哥、大b哥要穿外件衫...今早青公又凍又大風又下雨...跑到小二 ...

小二真係好, 你成日唔洗返工, 你果度仲請唔請人呀 ?
    我都想好似你咁..有多D時間去跑步.
    我宜家好懶呀! 所以退晒步啊!
    有你的愛心照住, 我地3個今晚未跑先暖啦!
    你下次落雨就唔好跑喇!好易凍親的, 知無~~~

升級   52.63%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-10 23:19 發表 好野!20/1(五) 大家一起食豬骨煲!不如叫埋Paul嫂和paul仔呀!? ps:小二一定要狂操...否則無quota食豬骨...

好啊!我叫埋Paul嫂一齊食,不過Paul仔放完假下星期就要返去開學,所以就來不了!

升級   100%

慵懶

要埋位做野了....bye bye 各位!

升級   12.67%

該用戶從未簽到

mill 姐好可憐咁啵!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

喵姐,用部上到網的手機偷雞上黎癲吓咪得囉...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-11 13:13 發表

小二真係好, 你成日唔洗返工, 你果度仲請唔請人呀 ?
    我都想好似你咁..有多D時間去跑步.
    我宜家好懶呀! 所以退晒步啊!
    有你的愛心照住, 我地3個今晚未跑先暖啦!
    你下次落雨就唔好跑 ...

Mil姐,小二忙既時候...大家唔知道姐...哈哈哈!
    我果度只係需要二公wor...哈哈哈!
    其實小二和大家一樣,都係只有24小時用...

我一開始跑青公,係陰陰天,然後有陽光,係回程的時候才下雨

升級   69.25%

該用戶從未簽到

" 終於完成了5小時既「高瘋」會議.... (小二只係食3粒甘沙吊命...)" />" />" />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 Pepper 於 2012-1-11 15:45 發表
    mill 姐好可憐咁啵!

緊係啦..我平時返工無得上網架...只你有帶飯果日先可以起中午上一陣網, 仲要係借同事個位上網咋!
    你話係咪好可憐呢 !

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-11 20:17 發表

緊係啦..我平時返工無得上網架...hgjD088" />" />hj只你有帶飯果日先可以起中午上一陣網, 仲要係借同事個位上網咋!
    你話係咪好可憐呢 !

向公司申請!! 你地跑完青公啦...凍唔凍呀?

升級   100%

慵懶

原帖由 tank1438 於 2012-1-11 16:04 發表
    喵姐,用部上到網的手機偷雞上黎癲吓咪得囉..." />" />

唔好喇! 我上司講左叫我唔好上網的, 算啦! 其實宜家已經習慣左了, (已半年無上網啦!)

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 20:20 發表

向公司申請!!" />" /> 你地跑完青公啦...凍唔凍呀?

小二...我上司都話唔比我上網, (佢話費事我做野唔專心喎!)咁仲可以同邊個申請呢!
    除非唔Do啦! (我又唔想啊! )

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

大家安哟~~!頭先睇天氣預告,好像星期五會下雨。。。

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 20:20 發表

向公司申請!!" />" /> 你地跑完青公啦...凍唔凍呀?

今日我地取消左無跑呀! 因為大b哥話佢果度落緊好大雨, 佢怕青公都落雨, 所以我地3個最後決定取消囉!(我又在家增緊膏)肥膏個膏
    (就係無跑...宜家先可以起度同你吹吹水姐)

升級   100%

慵懶

原帖由 Jacky 於 2012-1-11 20:26 發表
    大家安哟~~!頭先睇天氣預告,好像星期五會下雨。。。

係啦...我都唔想太大雨又咁凍都去跑的..
    不如咁啦! 如果星期5晚落大雨的話, 我地改早d去開餐, 唔好跑lu, 齊齊增膏." />" />

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-1-11 20:31 發表

係啦...我都唔枇太大雨又咁凍坎去跑的..
    不如咁啦! 如果星期5晚落大雨的話, 我地改早d去開餐, 唔好跑lu, 齊齊增膏." />" />

小二無晒quota...增膏啦...唔好咁對我...mil姐....
    如果下雨...我地可以穿雨衣及開傘跑...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

開傘跑...    哈哈~~!!! 等陣坦克兄見到又要説你了

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-11 20:33 發表

小二無晒quota...增膏啦...唔好咁對我...mil姐....
    如果下雨...我地可以穿雨衣及開傘跑...

點會呢..你宜家仲跑得多過我..你只會越跑越fit的, 唔水驚肥喎!~~~