香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-20 16:07 發表

係你低之麻, 我呢D叫正常 ... " />" />

我不留都好為食架啦, 如果唔係早幾個月點會有201磅! " />" />

你講緊小二既心跳or智商呀...哈哈哈哈! 小二買了一些迷你砵仔糕俾小朋友食!(自己食埋一份)!真開心!

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 16:02 發表

點解perre師兄咁為食ga?仲有呀...靜止坐係度..都有69...你飲咖啡中?

平時小二唔係跑步...係慢慢粥..所以跑到21k...個心跳都可以...只係氣管唔舒服..扯晒蝦(好似哮喘)

我既最高心跳係138... ...
    跑緊步138邊算高呀,以你年紀160都未算喇...!!

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 16:09 發表 坦克師兄又講中左小二啦...

小二都比我更Sporty ....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 16:12 發表
    跑緊步138邊算高呀,以你年紀160都未算喇...!!

咁即係...一直以來....小二唔係做運動lor...唔怪得成日瘦唔到啦!好傷心呀...好hurt呀...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-20 16:12 發表

小二都比我更Sporty .... " />" />" />" />" />" />

perre師兄:你冷靜D啦...小二一直都唔係做運動...我唔認真跑...我係用「雞仔步」 跑跑下會沖左落去青公個海灘玩水...同d人吹水...
    跑跑下見到有嘉年華...又走左去排隊玩...所以小二根本唔係跑步...有點不尊重跑步運動...  (仲有...邊有跑手..跑完步...係為左食雪糕呀!你聽過未呀?!小二係輸入>輸出)

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 16:16 發表

咁即係...一直以來....小二唔係做運動lor...唔怪得成日瘦唔到啦!好傷心呀...好hurt呀...
    咁又唔係喎...減磅係要用7成最逅高心跳黎消脂,你係130-140左右岩喎,不過你食得雪榚多 JA MA.." />" />

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 16:25 發表
    咁又唔係喎...減磅係要用7成最逅高心跳黎消脂,你係130-140左右岩喎,不過你食得雪榚多 JA MA.." />" />" />" />

洗唔洗咁直接呀...又係jama...渣馬...10桶哈根大

升級   2.55%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 16:34 發表

hgjD092" />" />hj 洗唔洗咁直接呀...又係jama...渣馬...10桶哈根大

唔認真跑都比我好 ............ 哇~~~晴天霹力呀~~~~

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 134 天

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 15:47 發表
    阿女全班第一,有獎

恭喜小坦克..

大坦克.如早上跑左你就唔好啦..
    好似Perre 都會跑....

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-20 12:52 發表
    即係比人無理的指責!" />" />

perre ching 依d野人工包埋架

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 14:07 發表
    當時你跑完山落到平路仲跑得好快,見你咁興奮咪推你跑快D囉..." />" />
    你嘆完茶仲要加操多幾K跑番屋企,所以你痛應該唔多關我事喎...!!" />" />

佢下晝重要搵人落街跑多轉

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 15:47 發表
    阿女全班第一,有獎

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 perre 於 2012-2-20 16:12 發表

小二都比我更Sporty .... " />" />

小二班長天資太高了,我發覺我都係抽多d時間練下d肌肉先,好似唔係好夠力

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-20 16:57 發表

小二班長天資太高了,我發覺我都係抽多d時間練下d肌肉先,好似唔係好夠力" />" />

rhys師兄...悄悄話....有人曾說小二既....肌肉柔軟度好好...d肌肉唔係實dick dick..哈哈哈哈!

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 16:59 發表

rhys師兄...悄悄話....有人曾說小二既....肌肉柔軟度好好...d肌肉唔係實dick dick..哈哈哈哈!

所以話你有天份囉,我尋日跑左21,今日唔多妥,可能加大多,年紀大多舊患,又太耐冇運動,應該同時要訓練肌力

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-20 17:03 發表

所以話你有天份囉,我尋日跑左21,今日唔多妥,可能加大多,年紀大多舊患,又太耐冇運動,應該同時要訓練肌力hgj" />" />jufgu

點解你地班癲友...唔明小二講乜...小二講來講去...都係話...我無認真跑步...無練肌肉...乜都無...但唔明點解你地說小二資質高...唔好講笑啦...

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 11:28 發表

坦克師兄:我地癲友最「癲瘋」係一晚出左3-4頁post..突然好掛住...凌晨出沒A...佢係泰國now...
    唔知根拿屎...點呢?....唔知大頭蝦病到屎屎下...今日返工點呢....

add文兄...小二 ...

班長,我係度呀!!今朝講完早晨後,走去跑左10K,跟住同大人去放血,返黎就要追4柀POST,都唔算靜啦

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 tank1438 於 2012-2-20 15:47 發表 阿女全班第一,有獎
    小坦克女好叻!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-20 17:06 發表

點解你地班癲友...唔明小二講乜...小二講來講去...都係話...我無認真跑步...無練肌肉...乜都無...但唔明點解你地說小二資質高...唔好講笑啦...

為左哈根大 就去跑全馬的人 不是有資質是什麼