香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   49.45%

該用戶從未簽到

傑兄, PK 乃用LOCK踏必經之路. 我都試過好多次. 最慘仲要比個路過的小朋友笑我唔識踩單車, 瘀到想搵LUNG捐. 不過用LOUD兄講的又LOCK又鬆, 試一排就會習慣. 同埋點解唔買三項用的RB鞋呀?

另外, 有冇興趣2/4 JASON講果個東涌踩車?

LOUD兄, 馬王兄, DEE兄, 你地又有冇興趣呀?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-3-27 23:38 發表
傑兄, PK 乃用LOCK踏必經之路. 我都試過好多次. 最慘仲要比個路過的小朋友笑我唔識踩單車, 瘀到想搵LUNG捐. 不過用LOUD兄講的又LOCK又鬆, 試一排就會習慣. 同埋點解唔買三項用的RB鞋呀?

另外, 有冇興趣2/4 JASON講 ...

下!!? 乜有三項用ga rb 鞋架?! 我唔知添
有咩分別呀? 易著易除d?

想join jason 佢地呀, 但驚跟唔到又怕鬼左個lock 踏

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-3-27 23:38 發表

我晌淘寶淘左對平lock 踏+鞋,未到手,我想自己試下lock 踏先跟各位師兄玩呀,下次先~~

我都會買對3t lock 鞋,不過我打算9月至比賽,遲少少先買~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-27 23:53 發表

下!!? 乜有三項用ga rb 鞋架?! 我唔知添
有咩分別呀? 易著易除d?

想join jason 佢地呀, 但驚跟唔到又怕鬼左個lock 踏

3t 鞋單貼向內(Loud 兄教小弟架)~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-27 22:13 發表
今日拎左車喇, 一試車就炒車, 我甩唔到個LOCK 踏呀.........架車停左, 我甩左右邊個LOCK 踏, 點知架車去左邊跌, 我甩來甩去都甩唔到, 就咁架車瞓左係度....

PK係必經之路......就算我最近都跌過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-27 23:20 發表
佢就無事, 我就損左d..... 皮外傷無乜野ga

登錄/註冊後可看大圖

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/ ...

好靚仔喎

升級   0%

該用戶從未簽到

我去唔到勒,復活節去尼泊爾旅行...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-28 00:03 發表

我晌淘寶淘左對平lock 踏+鞋,未到手,我想自己試下lock 踏先跟各位師兄玩呀,下次先~~

我都會買對3t lock 鞋,不過我打算9月至比賽,遲少少先買~~

點解咁遲至比賽?
其實香港既三鐵比賽唔多,你九月開始玩既話,加埋ITU都係玩得果兩個......
五月果個試都唔試,你點學人玩全鐵?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-3-28 00:57 發表

點解咁遲至比賽?
其實香港既三鐵比賽唔多,你九月開始玩既話,加埋ITU都係玩得果兩個......
五月果個試都唔試,你點學人玩全鐵?

想練好少少先比賽丫馬~~
十月果個226 應該玩唔到架啦,上年玩得太多比賽,又受傷,今年貴精不貴多,養好對腳仔,玩九月科學園同ITU,加埋玩幾個山算啦~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

游水又未掂, 單車又PK, 今年都唔知玩唔玩到三鐵

升級   0%

該用戶從未簽到

馬王 5 去, 沒車好煩呀,
一是 join 4/4 科學園 7:30am 沖 10 rounds 回家,
一是 join 6/4 bride pool rd interval, 沖下斜路,
兩日都早,可以踩過去,回家趕得切下場,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-3-28 00:52 發表

我去唔到勒,復活節去尼泊爾旅行...

要影多 d 相啊馬王,TV 看得多,識的人好似你是
第一個去尼泊爾。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-28 01:20 發表

今年 5 得0米下年,你識遊 蛙式便可以0拉,又沒有指定必須要自由式,
相反單車先是最重要,輸得最多時間的一項,要操多d 之真。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

咁多位, 早晨

升級   95.6%

該用戶從未簽到

早晨呀~~

今個星期三我黎唔到喇~ 電影節買左飛睇戲

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-28 08:44 發表

馬王 5 去, 沒車好煩呀,
    一是 join 4/4 科學園 7:30am 沖 10 rounds 回家,
    一是 join 6/4 bride pool rd interval, 沖下斜路,
    兩日都早,可以踩過去,回家趕得切下場,

如果馬王唔去就真係比較麻煩. 咁就玩4/4 同6/4啦. 不過我4/4 要10:00am左右番到屋企.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-3-29 09:31 發表

如果馬王唔去就真係比較麻煩. 咁就玩4/4 同6/4啦. 不過我4/4 要10:00am左右番到屋企.

4/4 睇下得唔得, 呢幾日玩熟d 架車先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-28 08:46 發表

要影多 d 相啊馬王,TV 看得多,識的人好似你是
    第一個去尼泊爾。

呢排開始食藥,今日已經感到高山反應

希望到時仲有心情影相

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-28 01:20 發表

阿傑唔好咁快就打沉自己,有邊個踩單車未跌過?

邊度跌到,邊度起番身!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-3-29 09:31 發表

你架新戰車係時候落地啦