香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-12-16 17:30 發表

烏拉,唔好欣賞我呀!冇得跑其實真係好痛苦架!
我唔係樂在其中,可以跑我一定會去跑,我只是毅力同耐性都比較強,
希望有一天可以再跑,其實享受跑步都有唔同層次嘅樂趣,依家就比較低le少少。

等我 ...

RUNRUN 師姐, 很認同你的話, 其實享受跑步都有唔同層次嘅樂趣,
無論是行山或比賽, 最重要是樂在其中.

我十分欣賞你對跑步從不放棄的精神!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-12-17 10:41 發表

平平, 我又要你陪樂善, 我吾駛pb嫁, 我只要可以拎到個背包來同你盛起美滿既回憶就行啦. 陡峭的碎石路時, 我不懂飄的, 你要記梗與我并肩而行呀, 平平 !! 呵呵呵 .................

B哥哥, 你跑得咁快, 看來下次可以負重揹住平平飄落山啊~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

平平幸福滿載回憶陪跑團 ( 註: 比賽不只求pb)

1)clerkb(我要平平陪我跑兩次, 一次半馬, 一次樂善, PB 吾PB 我不在乎的, 我只求背包載回憶)
    2) ivy
    3) runrun ( 如果我跑得返,我又要平平陪行陪飄啊!上次樂善我跑4:20,再跑我要PB架!平平靠你啦!)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-12-17 11:35 發表

1)clerkb(我要平平陪我跑兩次, 一次半馬, 一次樂善, PB 吾PB 我不在乎的, 我只求背包載回憶)
    2) ivy
    3) runrun ( 如果我跑得返,我又要平平陪行陪飄啊!上次樂善我 ...

哈哈 ~~ 平西之前多敵人, 依家多fans , 呵呵呵 .... 不過可能死得更慘的......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-12-17 11:41 AM 發表

哈哈 ~~ 平西之前多敵人, 依家多fans , 呵呵呵 .... 不過可能死得更慘的......

俾個機會佢做下好事

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 clerkb 於 2010-12-17 11:41 發表

平平Fans Club ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-12-17 11:51 發表

平平Fans Club ?

sure , 要一個人死, 不一定同佢對著幹的 ..... hohohho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-12-17 10:41 發表

平平, 我又要你陪樂善, 我吾駛pb嫁, 我只要可以拎到個背包來同你盛起美滿既回憶就行啦. 陡峭的碎石路時, 我不懂飄的, 你要記梗與我并肩而行呀, 平平 !! 呵呵呵 .................

玩野..死仔,你邊駛人陪..哈哈..出年不如我地約定一齊玩樂善...我要拎背包又要PB...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-12-17 11:13 發表

X2 排隊
    我好驚落斜路, 我要你揹住我飄落山

哈哈..未試過揹人落山...下次搵你試下....我相信我可以做得到的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-12-17 11:19 發表

奶奶,多謝你呀!我都好想好快就可以去寫呢!
    或者可以開始寫住,等結果如何再寫結局!!

暈暈姐....你依家寫...才寫得出果種感覺的..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-12-17 12:01 PM 發表

哈哈..未試過揹人落山...下次搵你試下....我相信我可以做得到的

但我唔想同你一齊死

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-12-17 11:54 發表 sure , 要一個人死, 不一定同佢對著幹的 ..... hohohho
    高呀^O^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-12-17 11:19 發表

已經有啦

將來太遙遠了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-12-17 11:28 發表

你依家咪享受緊「與美同行」呢一層囉!" />" />

與美同行有邊個唔想?只是我夠膽去做而已...哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-17 11:31 發表

RUNRUN 師姐, 很認同你的話, 其實享受跑步都有唔同層次嘅樂趣,
    無論是行山或比賽, 最重要是樂在其中.

我十分欣賞你對跑步從不放棄的精神!

我也是非常佩服暈暈姐的..每次約跑..比賽...總是會見到佢..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-12-17 11:33 發表

B哥哥, 你跑得咁快, 看來下次可以負重揹住平平飄落山啊~" />" />

B哥一定揹不起我...調轉我揹佢還有些可能...哈哈...我重佢好多呀

升級   1.35%

該用戶從未簽到

睇完小c妹(容許我也這樣稱呼)的第3篇,有興趣追回前兩篇...WA,原來連跑3個星期,1個比1個艱辛,真佩服小c妹的勇氣,我自己就做不了,樂善當日我由長咀回頭已見平兄小心翼翼帶着小c妺下山,平兄的善導令我十分敬佩...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2010-12-17 12:54 發表
    睇完小c妹(容許我也這樣稱呼)的第3篇,有興趣追回前兩篇...WA,原來連跑3個星期,1個比1個艱辛,真佩服小c妹的勇氣,我自己就做不了,樂善當日我由長咀回頭已見平兄小心翼翼帶着小c妺下山,平兄的善導令我十分敬佩... ...

Randy兄,經過呢三次比賽,小師妹的確也令我覺符佩服的,無論是跑步或行山,毅力或體能都比我想像中強,假以時日,佢會有更出色的表現。樂善行是我遊說佢去玩的,條賽道又比較危險,所以我有責任帶住佢順利安全地完成的。

如要睇回小師妹前二篇日誌,可在此blog首頁(post 1)中有快速目錄可link過去的。

半馬
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2966&page=367#pid801686

全馬
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2966&page=396#pid808797

樂善
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2966&page=425#pid814222

升級   0%

該用戶從未簽到

廣告時間

曾經有人問 :  幸福那裡找到, 要行多遠路, 用什麼來收集它
    佢就回答: 樂善, 30公里, 背囊

佢是誰?
    佢...........和妳同舟共濟
    佢...........與你攜手踏平崎嶇 ,
    佢...........同您
    相隨誓死,

可能係長網有史以來第一個陪跑者 - "The father of running partner - 平西王"

感受幸福既感覺嗎?
    你想得到美好的回憶嗎?
    渴望有實在背囊嗎?

害羞的你,
    內向的您,怕醜的妳.機會是要自己爭取的

平西王約定你地 - 2011 樂善行

2) ivy
    3) runrun ( 如果我跑得返,我又要平平陪行陪飄啊!上次樂善我跑4:20,再跑我要PB架!平平靠你啦!)
    4) 成成 (想學落山飄移大法, 最多請你食許記秘汁公仔麵)

平西王來陪著你走

升級   0%

該用戶從未簽到

平西問你死未 !!