香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

咦, 圍圍係terrysze ching嘅相簿裡面都有3幅型仔相呀, 嗱圍圍, 唔使咁慘話冇相囉~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-10 14:18 發表

係呀, 同埋康文署夠晒平, 好多人都懶得考金咭, 索性keep住報course 就有得玩~~

不過入會做gym D機種又會靚D同多好多, 唔使爭機用, 同埋隨時去, 操幾耐都得~~

話時話, 我n年前果張健體金咭依家都唔知飛 ...

而家唔使金卡啦,只要上簡界會就可以玩...  有月票,$180,都係任玩,不過如果佢地有訓練班,甘就冇得玩,勝在平....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-10 14:10 發表
夏天照跑,越熱越好

圍圍
好心你聽下人講
叫了你幾多次留前鬥後
如果你之前慢慢跑半程,越尾越快
幾開心

Kin in Running

有幾開心呀?
啱啦堅堅:
果日問你有冇興趣帶隊跑下梅子林,考慮成點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-10 14:37 發表
咦, 圍圍係terrysze ching嘅相簿裡面都有3幅型仔相呀, 嗱圍圍, 唔使咁慘話冇相囉~~

係....等我睇睇先~
唔該使terry ching呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-10 14:23 發表

唉 ~~ 十萬個吾想玩gym . 有咩計呢 ?

我有試過係屋企操, 不過屋企會冇氣氛, 練得唔全面~~

做其他運動補數啦, 例如游水, 打波, 仲有瑜珈, 跳舞~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-10 14:10 發表
夏天照跑,越熱越好

圍圍
好心你聽下人講
叫了你幾多次留前鬥後

如果你之前慢慢跑半程,越尾越快
幾開心

堅堅:
你咁講法,你係咪覺得我冇可能跑到330呢? 令我覺得你好似有少少睇少我wor。
我又問返你....留前鬥後即係點呀? 可唔可以講得具體d,例如我每10K分段應該走幾多先啱?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-10 14:40 發表

而家唔使金卡啦,只要上簡界會就可以玩...  有月票,$180,都係任玩,不過如果佢地有訓練班,甘就冇得玩,勝在平....

太耐冇玩康文署D場咯, out咗添, 咁佢地D機依家應該都靚D呱?
$180......咁又好似唔係平得幾多喎......

升級   0%

該用戶從未簽到

calling batbat:
得閒過去衝圈特訓個post度比d意見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-10 14:33 發表

我次次都係在 gym 房既 studio 一大班人咁做 weight train..一邊聽住歌,一邊做.. 唔算太悶 (不過點都係悶 gala~.. hgjD103" />" />hj)

一陣睇 physio.. 問問佢我幾時做得番 gym ... 而家身痕又腳痕...心中有一團全馬 ...

心中團火,吾好比佢熄 . 但你要keep 住慢火.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-10 15:02 發表

心中團火,吾好比佢熄 . 但你要keep 住慢火.

宜家physical,
如果你夠6個月無join,
500元玩6個月呀!
不過要有現在的會員介紹!
我都係係 physical 度做架!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 14:54 發表

堅堅:
你咁講法,你係咪覺得我冇可能跑到330呢? 令我覺得你好似有少少睇少我wor。g" />" />jhlkj
我又問返你....留前鬥後即係點呀? 可唔可以講得具體d,例如我每10K分段應該走幾多先啱?" />" />

圍圍, 個個都知你係快腳嚟ga啦, 邊個敢睇少你喎~~

比賽永遠有下次, 我今次都衰咗, 一齊化悲憤為力量, 迎戰下一回合啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-10 15:06 發表

圍圍, 個個都知你係快腳嚟ga啦, 邊個敢睇少你喎~~

比賽永遠有下次, 我今次都衰咗, 一齊化悲憤為力量, 迎戰下一回合啦~~

joejoe:
我都係講下笑之麻....
不過見到堅堅咁多意見,咪諗住考下佢law~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 14:54 發表

堅堅:
你咁講法,你係咪覺得我冇可能跑到330呢? 令我覺得你好似有少少睇少我wor。g" />" />jhlkj
我又問返你....留前鬥後即係點呀? 可唔可以講得具體d,例如我每10K分段應該走幾多先啱?" />" />

大圍兄... kinkin 唔係睇小你..
跑步應該都要有點戰略...

前面你幾快都好..跑到後面傷0左/抽筋/爆0左 最後都係慢0左...欲速則不達~
到最後你仲有力可以界到好多人.. 都好開心 ga~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 14:40 發表

有幾開心呀?
    啱啦堅堅:
    果日問你有冇興趣帶隊跑下梅子林,考慮成點呀?

好開心呀!!
    跑完42k仲可以找人鬥踢波

梅子林.....今個星期full了
    今晚去聽嘢
    明晚去下棋
    星期56日跑
    星期四想去飛髮,買跑鞋
    下星期啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-10 15:27 發表

好開心呀!!
    跑完42k仲可以找人鬥踢波

梅子林.....今個星期full了
    今晚去聽嘢
    明晚去下棋
    星期56日跑
    星期四想去飛髮,買跑鞋
    下星期啦

星期56日去邊到跑呀 ??

升級   100%

開心

報名:
    2.13慢跑壁屋
    2.14浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動
    2.15試跑畢拉山15k

THANKS

升級   100%

開心

圍圍
    當然知你夠氣330跑完
    但不知你對腳頂不頂到
    你有無邊次30多k長課跑完之後
    對腳好輕鬆可以去踢波

升級   0%

該用戶從未簽到

渣打己出成績 . 快d 去睇下喇....

升級   100%

該用戶從未簽到

渣打出咗result啦, 快D去Check吓啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-10 14:25 發表

Terry 師兄,
    0的相真係好靚!不過我就搵唔到我啦!
    Anyway thx ching!

法蘭 CHING...我未到駱克道SOGO位........SORRY...