香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

你都唔係係度答我既問題wor!
第一個問題係.....你覺得我全馬做唔做到330,如果係做唔到咁就即係我實力唔夠啦,如果係做到既話就要去第二個問題~
第二個問題係.....你話我應該要留前鬥後,咁我應該要點跑法先跑到330? 我係汀九橋折返點(20.3K)既時間係1'47'xx,如果咁都仲未算留前鬥後,係咪要頭半程跑2'00'00,後半程跑1'30'00先算留前鬥後?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-10 15:51 發表
渣打己出成績 . 快d 去睇下喇....

476542891496MMM123610xxxxxxHong Kong05:13:5405:11:4200:55:0301:47:2403:02:35

又會咁快既.....有個記錄好過冇!

升級   0%

該用戶從未簽到

我頭先入到去search我個時間又冇save, 而家入唔返去添
我chip time 係58:46, 比石門58:39仲慢, 未能pb,
不過可以話跑得輕鬆咗同全程冇停過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-10 15:55 發表

法蘭 CHING...我未到駱克道SOGO位........SORRY...

Terry 師兄,
傻啦!你個日辛苦啦!跑完又要影,又要企成幾個鐘!
不用say sorry !下次再幫我地影過law !
你可能miss 左我啦!因為係我之面個個師兄,你都有影到!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 16:09 發表

476542891496MMM123610xxxxxxHong Kong05:13:5405:11:4200:55:0301:47:2403:02:35

又會咁快既.....有個記錄好過冇!" />" />

圍圍...你都有ching 同你影既靚相ar~~仲有咩唔開心ar~~我一張都無, 成績又唔係好..好在check 到有個record...如果唔係我都懷疑~究竟果日有無跑過~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 14:41 發表

係....等我睇睇先~
唔該使terry ching呀~

CHING 的跑姿好型 ... !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-10 16:18 發表

圍圍...你都有ching 同你影既靚相ar~~仲有咩唔開心ar~~我一張都無, 成績又唔係好..好在check 到有個record...如果唔係我都懷疑~究竟果日有無跑過~~

VV, 唔好唔開心, Terry ching都話仲有part iii, 而且仲有好多相簿呀, 我會繼續幫你密切留意啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-10 16:22 發表

VV, 唔好唔開心, Terry ching都話仲有part iii, 而且仲有好多相簿呀, 我會繼續幫你密切留意啦

X2 我都會幫你搵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-10 16:20 發表

Telltell Ching 你幫人影咗咁多, 你揾唔揾到自己既相呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-10 14:11 發表
唔好意思...又到"跑跑醬油團"廣告時間~各醬油團友~以下有少少問題~想你地發表下意見..
1. 可唔可以接受 4 ROOMS 15人用...(唔止要SLEEP..大家要考慮TOILET 問題,我係擔心....晚上白白都唔知白到幾時...HAHA..你知LA ...

CTSE...吃住行...都沒意見..跟大圍..主要目的係影下相,RELAX下..希望影相時會阻大家行程

升級   0%

該用戶從未簽到

thx法法,菲菲..我無唔開心lacheck 到個record, 好似confirm自己真係有join 過已經好開心仲有..我仲有張5貓開跑照(+CATCAT+華華+豹豹+YUNGYUNG)..我已經好滿足LU
BTW~各位未表態既醬油團友~D表態LA (菲菲..你個Q1 Answer係咩?)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-10 16:26 發表

CTSE...吃住行...都沒意見..跟大圍..主要目的係影下相,RELAX下..希望影相時會阻大家行程

唔會阻唔會阻...我同菲菲+batbat都好架~~~ 不過我唔精之嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-10 16:24 發表

Telltell Ching 你幫人影咗咁多, 你揾唔揾到自己既相呀?

菲菲CTSE跑10K ? 我應該影唔到....sorry.因為我係跑5.15個組,跑完就去tst影全馬...

我個組,天未光就跑完.天黑下的運動相唔靚...廢事揾啦..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-10 16:18 發表

vv:
咁妳而家知道點解跑馬鞍山8K果次咁搞笑,走返轉頭撞到咁多人啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-10 16:18 發表

Terry 師兄,
傻啦!你個日辛苦啦!跑完又要影,又要企成幾個鐘!
不用say sorry !下次再幫我地影過law !
你可能miss 左我啦!因為係我之面個個師兄,你都有影到!

OOOO ????? ching 有沒穿長跑戰衣 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-10 16:20 發表

Terry兄:
型就冇份啦....不過我覺得自己個跑姿幾正確架,試過推介比ee學下,不過佢唔多同意呀!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

to SSP 攝影隊 :
    有無可能將自己友d相燒成光碟
    足捷會上播

to SSP 高層:
    不如60頁才開新post

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-10 16:35 發表

菲菲CTSE跑10K ? 我應該影唔到....sorry.因為我係跑5.15個組,跑完就去tst影全馬...

我個組,天未光就跑完.天黑下的運動相唔靚...廢事揾啦..

唔打緊.....使咩sorry呀, 我都預咗冇相, 後尾被我揾到兩張蒙查查的已好開心
    最衰我哋起步時冇拉埋華華來張大合照先啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-10 16:30 發表
    thx法法,菲菲..我無唔開心la,check 到個record, 好似confirm自己真係有join 過已經好開心…仲有..我仲有張5貓開跑照(我+CATCAT+華華+豹豹+YUNGYUNG)..我已經好滿足LU
    BTW~各位未表態既醬油團友~快D表態LA (菲菲..你 ...

E, 我唔係答咗你啦咩?
    Q.1 我ok呀~~~我去慣大陸, 住的要求唔高

升級   0%

該用戶從未簽到

ok..明白la 菲菲...thx...