香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe ~~~~我比賽到10月ka.
不過7月會開始抽時間hea 跑下~~~
你加油ar .....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

活活, 妳既所為hea跑, 我連妳既車尾燈都睇唔到ga wor

升級   100%

奮鬥

一嘗心願初試澳景路

尋晚雖然係pulic holiday, 謝謝  Jogging_cat帶我 + Ivy 初試澳景路, 響mtr等既時候, 遇到 R and ET ching, 傾咗幾句, 好開心, 可以到東亞運動場,  不過沖涼既設施有d失望.

運動場- 澳景路起點 17'34
    澳景路起點-澳景路頂13'09  (條路都好甘 ), 謝謝jjogging_cat就住我哋黎跑
    澳景路-澳景路起點12'38
    澳景路起點-運動場14'34
    運動場-繞圈2/3 09'39
    約9K 66'54 唔知有無按錯錶wor.
    拉筋後, 一齊去 , d 嘢好食又好平,

升級   25.26%

該用戶從未簽到

妳們好得,  add oil. support you.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

Tarry好厲害, 我啲功力都是e條路俾我

升級   100%

該用戶從未簽到

Tarry .條澳景路,真係幾金架.我跑過四次,第三次先可以唔洗停上到頂.717試上燒烤場條斜路喇,怒怒姐都話堅過澳景路.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 2-7-2010 13:32 發表
    尋晚雖然係pulic holiday, 謝謝" />" />" />" />" />hjk  Jogging_cat帶我 + Ivy 初試澳景路, 響mtr等既時候, 遇到 R and ET ching, 傾咗幾句, 好開心, 可以到東亞運動場,  不過沖涼既設施有d失望.

運動場- 澳景路起點 17 ...
    可以同你地一齊跑,係我既榮幸就真啦。遲d再跑過試吓跑A組喇,唔怕阻住人特訓呀。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-3 15:27 發表
    可以同你地一齊跑,係我既榮幸就真啦。遲d再跑過試吓跑A組喇,唔怕阻住人特訓呀。

X2, jogging_cat 有妳陪我加操, 夏馬都有番d信心, 一於終點等, 一齊加油ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 luluwong 於 2010-7-2 23:02 發表
    妳們好得,  add oil. support you.

lulu, 謝謝妳ar, 妳都一齊加油ar , 大家都唔準偷懶ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2010-7-3 02:13 發表
    Tarry好厲害, 我啲功力都是e條路俾我

青公王子, 謝謝你ar, 咁下於跟你學嘢la wor

升級   100%

奮鬥

原帖由 街坊鄭 於 2010-7-3 12:04 發表
    Tarry .條澳景路,真係幾金架.我跑過四次,第三次先可以唔洗停上到頂.717試上燒烤場條斜路喇,怒怒姐都話堅過澳景路.

街坊鄭, 好wor, 咁堅 , 一於試吓先, 不過跑完之後, 我.........係唔係會咁ga , 我提議叫埋ar堅去, 如果唔係就唔夠堅wor

升級   25.26%

該用戶從未簽到

哈哈!..... ....哈哈哈!   努力中....yrty04yty

升級   100%

奮鬥

08072010青公跑

今晚好多人好熱鬧ar,

柏麗灣碼頭-荃灣公園出口-帝都-機場展覽廳-帝都-荃灣公園出口-柏麗灣碼頭 約9K
    11'14/15'55/06'07 + 3'00 /06'18/15'33/10'38 = 約67'65 連休
    跑完 ivy + jogging_cat + 我一齊 , wow 好滿足lu

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

你哋去佐邊到食? 我哋去佐食上海菜, 唔係甘飽, 好空虛~~~

升級   0%

開心

原帖由 laputa99 於 8-7-2010 23:41 發表
    你哋去佐邊到食? 我哋去佐食上海菜, 唔係甘飽, 好空虛~~~
    我地去咗食粉麵,都係麻麻地咋,不過應該平過你地 law。下次有機會再試過意大利菜啦。

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 8-7-2010 23:29 發表
    今晚好多人好熱鬧ar,

柏麗灣碼頭-荃灣公園出口-帝都-機場展覽廳-帝都-荃灣公園出口-柏麗灣碼頭 約9K
    11'14/15'55/06'07 + 3'00 /06'18/15'33/10'38 = 約67'65 連休
    跑完 ivy + jogging_cat + 我一齊D133hjh ...
    Tarry d 時間咁細緻o既,真係好叻呀。
    我得兩個數咋,就係去程同回程。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-9 09:40 發表
    Tarry d 時間咁細緻o既,真係好叻呀。" />" />
    我得兩個數咋,就係去程同回程。

你同TARRY都跑得好快下...追到近水灣先跟到你地..

升級   100%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2010-7-8 23:41 發表

青公王子, 我哋去咗食麵, 不過麻麻哋la, 我哋唔想咁肥利ar ma, 見到你哋果碟東坡肉, 都好驚wor, 下次可唔可以食得清淡d ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2010-7-9 10:53 發表

你同TARRY都跑得好快下...追到近水灣先跟到你地..

平兄, 多謝 你話我哋跑得快wor, 你4min/K, 我哋差不多成7min/K, 咁都叫快, ha~ha

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

[quote]原帖由 Tarry 於 2010-7-9 13:28 發表
    青公王子, 我

見到東坡肉反光, 炸物......就怕怕.

下星期四跟你地跑青公, 跑完唔出街食囉!

減磅進行中, 減左5磅, 還有5磅.