香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Simon So 於 2010-7-31 08:11 發表
    tarry腳仔冇事跑得到就好喇,繼續努力呀。
    其實妳可以跑多個圈,因為我幾乎包尾返來,返來已經見到同學們休息、拉筋兼聊天。
    我就自顧不暇。

Simon So ching, 謝謝你既鼓勵wor, 你講得岩 , 下次一於跑埋佢, 交齊巧課先得, 不過我走果陣行番出去, 都好靜ar , 希望一星期可以識多幾個ctse可以一齊走, 有個伴都好ar, 上果幾堂一個走經過條隧道, 好驚ga~

升級   100%

奮鬥

原帖由 TerrySze 於 2010-7-31 11:09 發表

琴晚唔係大圈咩 ?
    同學仔走晒你都可以留堂做個2圈   .......琴晚跑到頭暈.....

TerrySze, 係ar, 尋晚係跑大圈, 我講既小圈係草地, 熱身果時ar, 下次留堂, 一於交齊功課, 你咪講笑la , 你都話跑都頭暈, 下次一於跟你哋我上寶雲道加操

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-31 20:18 發表
    Tarry 好勤力呀,加油。

jogging_cat, 謝謝妳ar, 若果唔勤力d, 我驚同妳有好遠既距離 , 希望將我哋距離拉番近d, le個係最好既方法, 一齊加油ar

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

唔會架,距離只會越拉越遠架咋。你越跑越快,我點追到你丫!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Tarry 於 2010-7-31 00:50 發表
    30/07/2010(Tue) K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第五堂
    今晚有1位女新同學 仔
    交功課跑大圈7個

熱身6個小圈15min + 八式踼腿
    08'00/08'15 + 03'連休
    08'33/08'40 + 03'連休
    09'07
    約7K= 41.95
    做唔晒功 ...

專注跑自己, 如果身體狀態o.k.
    就唔洗理人跑完未, 自己堅持跑晒佢啦!
    我地成日跑唔晒會唔開心架!

升級   38.5%

該用戶從未簽到

ctse 你係咪都係返永光架?我都返左K班幾堂,一齊努力啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 Mr.Incredible 於 2010-8-2 21:19 發表
    ctse 你係咪都係返永光架?我都返左K班幾堂,一齊努力啦

Mr.Incredible , 以馬內利, 係ar, 以馬人ar, 我知道ar, 提督講咗俾我知lu, K班係唔係提督果班ar , 我哋有無見過ga, 加油ar~  

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

原帖由 piyrag提督 於 2010-8-3 13:57 發表
    tarry....我係嘟嘟呀!有機會講你知佢係邊位呀。

, 好對唔住打錯你個大名, 又被你昅到tim

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   38.5%

該用戶從未簽到

Tarry Ctse 我都係嘟爺果班架,,,,不過今晚有個弟兄媽媽過新要去追思會,上唔到k 班啦...下次見啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

tarry, 頭先跑完之後四處尋找你, 好彩比我搵到
    聽到你話身體好左, 又見到你身形fit 左咁多, 真係好開心呀!
    加油!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2010-8-4 00:08 發表
    tarry, 頭先跑完之後四處尋找你, 好彩比我搵到" />" />
    聽到你話身體好左, 又見到你身形fit 左咁多, 真係好開心呀!
    加油!!!

Schnix, 好開心, 今晚卒知見到妳ar, 我哋都好耐無見la, 見到妳再無腳痛, 真係好la, 妳都瘦咗d, 可能le排跑多咗, 多謝妳話我瘦咗 , 加油~, 希望下星期二見妳ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 叮叮噹 於 2010-8-2 16:43 發表

專注跑自己, 如果身體狀態o.k.
    就唔洗理人跑完未, 自己堅持跑晒佢啦!
    我地成日跑唔晒會唔開心架!

知道, 繼續努力~

升級   100%

奮鬥

03/082010(TueSWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第六堂

交功課
    熱身15min + 八式
    大圈 x5  休息4mins
    07'28/07/24/07'49/07'59 = 約5.5k 29'60
    做唔晒功課tim, 好攰la, good night

升級   17.67%

該用戶從未簽到

Hi Tarry!

好勤力wor, 7分幾一圈好快!!
    睇黎你地d功課好甘. 加量時要小心保重wor
    都有諗過報kswis(我天后人好近馬場,又多野送:p )但係好忙又打波又跑步又要陪太太.可能會過去睇你地上堂偷師
    遲d我update blog再講下上次點墮馬la
    報廸廸尼半馬都係想better prepare 渣打
    呢輪有試下跑山練斜路,不過好夜有d驚會再study下d路線
    (我有晚八九點跑天后上大坑道上山再落番馬場wan chai入口附近, 驚係好靜,有d位好多車冇行人路. 再睇衛星map原來有段好近墳場~)
    有時又玩下唔著鞋跑同射籃,騎呢的特訓...

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 4-8-2010 01:03 發表
    交功課
    熱身15min + 八式
    大圈 x5  休息4mins
    07'28/07/24/07'49/07'59 = 約5.5k 29'60
    做唔晒功課tim, 好攰la, good night" />" />
    Tarry 好犀利喎,頭兩圏都係 32秒 / 100m 好快呀,最慢果圏都係34秒 / 100m 咗喎,點夠你黎呀?我琴冕跑到幾乎斷氣,都無你跑得咁好呀。繼續努力啦,加油呀。

升級   0%

開心

原帖由 schnix 於 4-8-2010 00:08 發表
    tarry, 頭先跑完之後四處尋找你, 好彩比我搵到" />" />
    加油!!!
    schnix 好耐無見喇,知到你腳仔好番就喇,小心保護佢,唔好再比佢受偒喇。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-8-4 11:30 發表
    Tarry 好犀利喎,頭兩圏都係 32秒 / 100m 好快呀,最慢果圏都係34秒 / 100m 咗喎,點夠你黎呀?我琴冕跑到幾乎斷氣,都無你跑得咁好呀。繼續努力啦,加油呀。

jogging_cat, 嘩! 妳洗唔洗計到咁細ar, anyway大家努力d ar, 尋晚上堂有位ching話, 辛苦得黎都係自己ga, 無人攞得走ga, 其實有d ching/ctse跑唔到, 義務幫我哋(跑友)計時 + 報時 + 打氣 = 感動 + 動力 + 開心 , 大家加油ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 WalkBreaks 於 2010-8-4 02:36 發表
    Hi Tarry!

好勤力wor, 7分幾一圈好快!!
    睇黎你地d功課好甘. 加量時要小心保重wor
    都有諗過報kswis(我天后人好近馬場,又多野送:p )但係好忙又打波又跑步又要陪太太.可能會過去睇你地上堂偷師
    遲d我update blog再 ...

WalkBreaks, he~he, 謝謝你入黎坐ar, 唔洗偷師, 歡迎光臨, 幫我哋打氣 , 其實le個課程真係好扺ga, , 不過4個月1個section, 下次1月2011報lor, 有個旅行袋送, 好大個ga, 我諗岩你揹lor, 因為打籃球夠高大, 我就..............成個矮瓜咁lor , 你想像到la , 有時間多d 入黎坐la, 唔準偷懶ar 請代問候你太太一聲ar