香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 19-7-2010 14:02 發表
    等我打番個小報告先,

首先好高慶認識咁多位同學仔la, 大部份都係長跑網既ching/ ctse, 我le個新丁謝謝各位同學仔睇住, 由熱身開始已經照顧到放學洗鞋都照顧得到, 實在好感動ar.
    交功課
    1. 熱身2個圈08'52/07'53 ...
    Tarry D時間都好好喎,4K都係5分半鐘,勁呀!加油、加油、加油。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 schnix 於 2010-7-19 14:54 發表

tarry, 好耐無見啦.
    上星期五我都係跑馬地跑, 你地k 班太多人啦, 都未見到你
    我每個星期都會去跑馬地跑, 多數係星期二晚同星期六下午, 希望下次見到你啦.
    開始訓練班就要努力練習啦, 加油!

schnix, 妳好ar, 我都好耐無見妳la, 妳好嗎? 妳係唔係操毅行ar, 妳都加油ar~, 妳itb好番晒未ar, 我e+無痛la, 可能跟黃sir正式操la, 四頭肌似乎強咗, 同埋d跑姿都改善咗瓜 希望今晚見到妳ar, 我尋日著拖鞋, 趺咗一交, 傷咗隻左腳, 尋晚都無去大西北, 今晚盡量跑la , e+仲好痛

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-7-19 17:53 發表

tarry ... 跟埋miss 操一定好有進步 . 加油

快活人, 謝謝妳ar, 應該都無mud進步空間gala, 盡量la, 遲d帶我去探監ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-20 08:07 發表
    Tarry D時間都好好喎,4K都係5分半鐘,勁呀!加油、加油、加油。

jogging_cat , 我計過, 無咁快wor, 1K/5.75平均, anyway, 謝謝妳, 上次d肌肉咁痛, 我醒起係星期五上堂果陣d踼腿, 有d響大西北, 因為遲到無做, 所以好酸痛, 痛足3日, 今日又輪到腳趾痛la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-20 13:27 發表

快活人, 謝謝妳ar, 應該都無mud進步空間gala, 盡量la, 遲d帶我去探監ar  

點會無呢 .....
    好ar . 不過最快都要10月尾先可以.因為要等龍舟果邊停操先得  

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-7-20 13:55 發表

點會無呢 .....
    好ar . 不過最快都要10月尾先可以.因為要等龍舟果邊停操先得  

好ar, 約定妳la

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 20-7-2010 13:24 發表

schnix, 妳好ar, 我都好耐無見妳la, 妳好嗎? 妳係唔係操毅行ar, 妳都加油ar~, 妳itb好番晒未ar, 我e+無痛la, 可能跟黃sir正式操la, 四頭肌似乎強咗, 同埋d跑姿都改善咗瓜 " />" /> 希望今晚見到妳ar, ...
    Tarry 你整親腳牙,嚴唔嚴重呀?好返先再跑啦,祝你早日康復。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-21 08:08 發表
    Tarry 你整親腳牙,嚴唔嚴重呀?好返先再跑啦,祝你早日康復。

jogging_cat , 謝謝關心, 前日整親, 星期一, 二都無上堂, 左腳腫咗 , 尋晚返屋企full冰, e+開始消腫la, 青公都唔跑la , 希望星期五可以上堂la

升級   24.21%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-21 13:14 發表

jogging_cat , 謝謝關心, 前日整親, 星期一, 二都無上堂, 左腳腫咗 , 尋晚返屋企full冰, e+開始消腫la, 青公都唔跑la , 希望星期五可以上堂la  

Tarry,

你無事嗎? 唔緊要啦跑唔到, 當係休息, 記住好噃先再跑, 祝你快啲好噃!

Maggie

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-21 13:14 發表

tarry, 原來你tue 無去跑馬地
    腳消左腫先好去跑呀, 否則血液循環唔好, d 血積聚唔散就手尾長啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2010-7-22 10:32 發表

tarry, 原來你tue 無去跑馬地
    腳消左腫先好去跑呀, 否則血液循環唔好, d 血積聚唔散就手尾長啦

schnix, 謝謝關心, le個故事教訓我唔好著拖鞋la, 仲有d腫, 不過到要返, 可能向miss申請唔跑咁多, 拉筋就算la, 希望聽晚見到妳la

升級   100%

奮鬥

原帖由 Maggie 於 2010-7-22 00:23 發表

Tarry,

你無事嗎? 唔緊要啦跑唔到, 當係休息, 記住好噃先再跑, 祝你快啲好噃!

Maggie

Maggie, 謝謝關心 , 係ar, 成個人 咁lor, 左腳腫咗, 唔敢跑ar, 聽晚希望可以去吓拉筋la, 因為參加咗K.Swiss training course 星期二,五, 希望星期一可以去大西北跟操la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-22 13:20 發表

Maggie, 謝謝關心" />" />" />" />" />hjk , 係ar, 成個人 l咁or, 左腳腫咗, 唔敢跑ar, 聽晚希望可以去吓拉筋la, 因為參加咗K.Swiss training course 星期二,四, 希望星期一可以去大西北跟操lakl ...

tartar左腳腫左咁大劑, 要休息多d快d好返啦~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-22 13:49 發表

tartar左腳腫左咁大劑, 要休息多d快d好返啦~~~" />" />hkjhk

菲菲, 謝謝關心, le個故事教訓我唔好著人字拖, 左腳腫咗, 不過無骨折, e+已經開始消腫, 無mud大礙gala, 妳毅行都加油ar, 如果妳需要支持, 話俾我知隊名, 略盡綿加la , 千祈唔好介意ar

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-22 13:12 發表

schnix, 謝謝關心, le個故事教訓我唔好著拖鞋la, 仲有d腫, 不過到要返, 可能向miss申請唔跑咁多, 拉筋就算la, 希望聽晚見到妳la  

tarry, 我聽晚唔去啦, 應該星期6下午先再去
    你可以問下miss意見, 未好番既話應該做d 咩體能配合, 未必一定要跑既
    下星期二再見啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

Tarry ,我都報左迪迪尼,今年跑第四次喇.

升級   100%

奮鬥

原帖由 街坊鄭 於 2010-7-22 15:33 發表
    Tarry ,我都報左迪迪尼,今年跑第四次喇.

街坊鄭 , 我第2次跑咋, 嘩你好勁wor , 跑第4次都係半隻ar, 預祝你PB收場, 起點見, 加油~

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2010-7-22 14:58 發表

tarry, 我聽晚唔去啦, 應該星期6下午先再去
    你可以問下miss意見, 未好番既話應該做d 咩體能配合, 未必一定要跑既
    下星期二再見啦!

X2

升級   100%

奮鬥

19/07/2010大西北跟操

19/07/2010大西北跟操
    請假

升級   100%

奮鬥

20/07/2010(Fri) K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第二堂

20/07/2010(Tue) K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第二堂
    請假