香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 9-7-2010 13:28 發表

青公王子, 我哋去咗食麵, 不過麻麻哋la, 我哋唔想咁肥利ar ma, 見到你哋果碟東坡肉, 都好驚wor, 下次可唔可以食得清淡d ar  
    x2好驚呀!好彩無去到姐。

升級   0%

開心

原帖由 亞平 於 9-7-2010 10:53 發表

你同TARRY都跑得好快下...追到近水灣先跟到你地..
    唔係掛,敢都話快?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-9 16:36 發表
    x2好驚呀!好彩無去到姐。

睇多次喇....好好味架..我地個個都有食架...

登錄/註冊後可看大圖

升級   97.1%

該用戶從未簽到

回復 794# 的帖子

D 扣肉真係好正架~~

我做左3次實驗, 跑完步食扣肉, 係唔會增磅架

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-9 16:37 發表
    唔係掛,敢都話快?

CatCat, 我o係後面望住你同tarry 既身影, 都覺得你地跑得快架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2010-7-9 17:56 發表

CatCat, 我o係後面望住你同tarry 既身影, 都覺得你地跑得快架" />" />

係呀~我都係望住佢地背影跑..到近水灣先追上咋~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 GRACE@ 於 2010-7-9 17:56 發表

CatCat, 我o係後面望住你同tarry 既身影, 都覺得你地跑得快架" />" />

Grace, 妳尋晚好強勁, 淨係妳代表女子組, 跑到深井ar, 犀利, 妳好勁ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-9 09:40 發表
    Tarry d 時間咁細緻o既,真係好叻呀。" />" />
    我得兩個數咋,就係去程同回程。

jogging_cat, 尋晚得妳陪我隻慢腳, 仲爆咗百幾tim, 不過我都爆唔到la, 妳既時間應該減番10秒左右la , 謝謝妳 , 仲有平兄 + Grace話我哋跑得快 , 唔理咁多照單全收先

升級   100%

奮鬥

原帖由 叮叮噹 於 2010-7-9 14:58 發表
    [quote]原帖由 Tarry 於 2010-7-9 13:28 發表

登錄/註冊後可看大圖

青公王子, 我

見到東坡肉反光, 炸物......就怕怕.

下星期四跟你地跑青公, 跑完唔出街食囉!

減磅進行中 ...

叮叮噹, 嘩, 妳都減得好快wor, 加油ar~, 可唔可以教我點樣可以咁快減5磅ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-9 22:27 發表

Grace, 妳尋晚好強勁, 淨係妳代表女子組, 跑到深井ar, 犀利, 妳好勁ar" />" />

下次青公扯佢去青龍頭~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2010-7-9 22:42 發表

下次青公扯佢去青龍頭~~

平兄, 我舉腳讚承你去扯佢去 佢有potential ar

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-9 22:27 發表

Grace, 妳尋晚好強勁, 淨係妳代表女子組, 跑到深井ar, 犀利, 妳好勁ar" />" />

真係要多得平兄呢個魔鬼教練, O係佢夾住佢我我先有動力跑落去咋~~

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-9 22:55 發表

平兄, 我舉腳讚承你去扯佢去 佢有potential ar

Tarry, 我地要扯埋你地一齊去先得

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 9-7-2010 22:27 發表

x2 Grace 你好強呀,女子組代表好野。

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-7-10 14:25 發表
    x2 Grace 你好強呀,女子組代表好野。" />" />

謝謝Cat ctse 鼓勵!!! 我地女子組一齊加油

升級   0%

開心

原帖由 GRACE@ 於 11-7-2010 00:59 發表

謝謝Cat ctse 鼓勵!!! 我地女子組一齊加油" />" />
    加油.....加油.....再加油.....

升級   100%

奮鬥

08072010青公跑

15/07/2010

尋晚TKO + 荃西 + 大西北 crossover, 超正, ha~ha

柏麗灣碼頭-荃灣公園出口-帝都-機場展覽廳-嘉頓-帝都-荃灣公園出口-柏麗灣碼頭 約12K
    10'57/15'29/06'16/05'48 + 3'30 /06'14/06'41/16'02/10'53 = 約79'90 連休
    多謝jogging_cat 帶我操均速, 今晚係用快既均速, 有d吃力, 勉強頂得住, 最後咪有能力爆咗50m la, 卒知咪搞成咁lor     , 可惜叮叮噹無黎, 希望下次自己都操到均速la , 無食嘢同jogging_cat搭車走lu

唔怪知得咁辛苦la, (開始果段黎計)回程仲快過去程

升級   100%

奮鬥

16/07/2010(Fri) K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第一堂

等我打番個小報告先,

首先好高慶認識咁多位同學仔la, 大部份都係長跑網既ching/ ctse, 我le個新丁謝謝各位同學仔睇住, 由熱身開始已經照顧到放學洗鞋都照顧得到, 實在好感動ar.
    交功課
    1. 熱身2個圈08'52/07'53=16.05 約2.5k
    2. 八式踢腿約30分鐘
    3. 3個圈08"05/07'49/07'40  =22'94 約4.1k
    4. jog 400mx3

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-19 14:02 發表
    等我打番個小報告先,

首先好高慶認識咁多位同學仔la, 大部份都係長跑網既ching/ ctse, 我le個新丁謝謝各位同學仔睇住, 由熱身開始已經照顧到放學洗鞋都照顧得到, 實在好感動ar.
    交功課
    1. 熱身2個圈08'52/07'53 ...

tarry, 好耐無見啦.
    上星期五我都係跑馬地跑, 你地k 班太多人啦, 都未見到你
    我每個星期都會去跑馬地跑, 多數係星期二晚同星期六下午, 希望下次見到你啦.
    開始訓練班就要努力練習啦, 加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-7-19 14:02 發表
    等我打番個小報告先,

交功課
    1. 熱身2個圈08'52/07'53 ...

tarry ... 跟埋miss 操一定好有進步 . 加油