香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-10-3 01:29 發表
去青公鬆番對腳仔
柏麗灣碼頭-荃灣公園出口-帝都-機場展覽廳-嘉頓-機場展覽廳-帝都-荃灣公園出口-柏麗灣碼頭.
11'42/16'22/06'13/06'49/06'46/06'52/16'35/11'24
= 12k 80'83, 拉筋後鬆人lu" />" />

搵日帶埋我去0丫

升級   97.05%

該用戶從未簽到

咦 ! 點解無寫 1/10 國慶長跑 10K 的比賽 ?
Tarry,

妳真係破佐10K 唔洗60' PB佐啊 !  恭喜 !  恭喜 !
雖然時間唔係破佐好多, 但第一步已做到了, 比心機 !

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 跟跑員yat 於 2010-10-3 02:23 發表
    tarry 做跟跑員好d  跟人跑輕鬆好多 scfm加油  有機會星期五去跑馬地睇你操練

Yat ching, 你咪講笑la, 無番咗上下食力, 點做跟跑員ar, 你估係人都有食力做跟跑員ga me, 你可以做到收放自如, 想必是一位高人, 我就做唔到la , 嘩, 你睇我跑, 我好大壓力ga wor . 你不如等我練多3, 5, 7有進步先la, 歡迎你 時間多d入黎坐ar.

升級   100%

奮鬥

原帖由 pwong5618 於 2010-10-3 14:20 發表
    Tarry,

妳真係破佐10K 唔洗60' PB佐啊 !  恭喜 !  恭喜 !
    雖然時間唔係破佐好多, 但第一步已做到了, 比心機
    !

he~he, 謝謝黃sir ar , e........有得check番d個人時間la咩 , 我仲等緊大會出既時間tim. 所以無寫lor, 我會俾心機gala, 另收到你既pm la, 我今晚會send俾隊長, 聽晚見

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-10-3 12:20 發表

搵日帶埋我去0丫" />" />" />" />hjkhbnmj

衰妹, 無問題, 搵日我帶妳去青公, 咁妳要做我領跑員咪得lor, 就住我黎跑ar   , 甩咗我無人帶妳跑ga, 妳諗過先ar, 唔岩搵快跑同妳跑餐咁既

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-10-3 21:34 發表

衰妹, 無問題, 搵日我帶妳去青公, 咁妳要做我領跑員咪得lor, 就住我黎跑aruihji" />" />hj   , 甩咗我無人帶妳跑ga, 妳諗過先ar, 唔岩搵快跑同妳跑餐咁既 " />" />" />" />  

妳記得抄低我媽電話

升級   100%

奮鬥

哎呀......, 仲未有時間寫 番d週記tim

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-10-3 23:07 發表

妳記得抄低我媽電話" />" />

妳都傻傻地既, 我地一齊去high草ar , 星期二見la

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-10-3 23:07 發表

妳記得抄低我媽電話" />" />

升級   100%

奮鬥

Berni, 妳做mud嘢扮鬼ar, 仲唔瞓, 對腳仔有無扭計ar, 我對腳仔扭計, 聽晚一齊high草好唔好ar

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜TARRY十一大特破SUB 1

升級   70%

該用戶從未簽到

你隻腳咩樹?!
    我呢兩日都麻麻地,諗住繼續行行企企,三圈要止步。

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-10-5 08:12 發表
    恭喜TARRY十一大特破SUB 1

catcat, 謝謝妳長期支持我le個超慢腳咋 , 若果唔係都無動力ar, 其實妳都PB bor, 咁我都恭喜妳ar , 我仲未check時間tim, anyway謝謝妳ar, 後面仲有好多賽事, 妳企響終點幫我打氣.

升級   100%

奮鬥

原帖由 B22 於 2010-10-5 10:32 發表
    你隻腳咩樹?!
    我呢兩日都麻麻地,諗住繼續行行企企,三圈要止步。

itb發作, 好痛ar

升級   70%

該用戶從未簽到

aiya.....

升級   100%

奮鬥

原帖由 pwong5618 於 2010-10-3 14:20 發表
    Tarry,

雖然時間唔係破佐好多, 但第一步已做到了, 比心機 !

卒知有時間寫番1/10/2010國慶長跑 10K 的比賽既日誌la, 雖然自己仲未睇番d時間, 跑完PB mud嘢時間都唔緊要, 當日約埋Bonnie 一齊搭車, 去到場地都幾趕, 謝謝 catcat幫我攞番件衫, 連忙擺低個袋, 同catcat一齊跑咗3K熱身, 一開始唔咁跑快, 跑咗一陣有位阿勝ching就帶住我跑, ching太勁我免強跟咗2k, 又唔好意思阻住ching PB , 咁我叫佢跑先la.  因為舊年好早就爆咗, 吸取經驗頭4K都keep住跑, 上斜感覺有力上, 氣順, 2k番黎慢慢加, 其實ching原來由頭到尾都跟住我後面跑, 我傻更更都唔知, 跑完佢話我先知咋 , 最後800謝謝 勝ching帶我pacing, 若果唔係一定PB唔到la, 謝謝當日既義工, 攝記, 跑完一齊去食早餐好扺食25蚊, 好開心, 跟住一齊去搭車lu.

升級   100%

奮鬥

04/10/2010大西北

交功課
    400x5x5
    1. 02'11/02'15/02'11/02'12/02'10 = 10'59 〈休息3'41〉
    2. 02'07/02'14/02'17/02'22/02'18/02'14 = 12'92
    〈跑多1個圈tim〉〈休息4'08〉
    3. 02'23/02'26/02'24/02'21/00'00 = 08'94
    〈跑少1個圈tim〉〈休息3'08〉
    4. 02'24/02'27/02'24/02'12/02'12 = 10'99〈休息4'01〉
    5. 02'17/02'16/02'18/02'23/02'19 = 10.93〈休息3'07〉
    Total 10K 連休72'02
    哎.....itb發作 ....好痛ar , 響d時間都睇到好明顯la

升級   17.67%

該用戶從未簽到

Congrat for PB!

見點啊ITB? 係咪overtrain muscle緊得滯? 保重保重 見你地post上堂d量好甘

聯合國hm同渣打fm等緊你wor. 我都報左~

升級   100%

奮鬥

05/10/2010(Tue) K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第二十三堂

15個大餅 = 21K
    無交功課, itb發作,hea high3條草
    3個大餅 + 踢腿
    itb發作,hea high3條草, 走咗去吹水區吹吹水, 謝謝代課Lee sir, 同我哋講咗好多跑步有關既面對既問題, 謝謝阿欣淋住雨做流動報時員, 我覺得佢哋真係對跑步好有熱誠, 衷心謝謝兩位 , 因為我哋沂完涼, A班仲有同學仔仲未食完半隻, 阿欣同埋Lee sir, 仲淋住雨提佢哋既時間圈數, 我雖然唔能夠跑, 就算有得跑都食唔落半隻, 我諗若果仲唔俾d心機跑真係有負佢哋la, 實在好感動

升級   100%

奮鬥

原帖由 WalkBreaks 於 2010-10-5 23:38 發表
    Congrat for PB!

見點啊ITB? 係咪overtrain muscle緊得滯? 保重保重 見你地post上堂d量好甘

聯合國hm同渣打fm等緊你wor. 我都報左~

WalkBreaks, 好耐無見, 你都好耐未入黎坐la wor, may be la, 係謝謝關心ar, 你有無報Asics, 係ar真係好咁ga . 好ar到時見ar, 加油~, 你響終點等埋我.