香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   70%

該用戶從未簽到

tarry繼續努力呀!!我5個大圈都未跑到...orz

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

catcat, 謝謝妳ar , 成6'18/k 仲話跑得好, 我想6'00/k,  有排都未到岸la, 不過d均速應該幾好la,.....加油中 , 仲有ar我哋果個副班長cu83, 唔準我飲水, 唔準我抖, 要一直跑唔準休息ar, 佢變態ga

升級   100%

奮鬥

原帖由 B22 於 2010-9-15 12:31 發表

Berni, 妳腳仔傷咗啫, 耐心等妳對腳仔好番, 我哋再跑過la, 到時妳唔洗等我, 終點見

升級   15.45%

該用戶從未簽到

努力加油, 去

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-15 12:47 發表 catcat, 謝謝妳ar , 成6'18/k 仲話跑得好, 我想6'00/k,  有排都未到岸la, 不過d均速應該幾好la,.....加油中 , 仲有ar我哋果個副班長cu83, 唔準我飲水, 唔準我抖, 要一直跑唔準休息ar, 佢變態gaghu ...

嘩.... 副班長對你“咁好”呀!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-9-15 13:31 發表
    努力加油, 去" />" />hji

妳隻腳仔點ar, 仲要抖幾耐ar, 尋晚有無踢水, 妳唔好成機偷懶wor, 番黎足番晒d功課先準走 , 副班長陪妳一齊做功課

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-15 13:42 發表

妳隻腳仔點ar, 仲要抖幾耐ar, 尋晚有無踢水, 妳唔好成機偷懶wor, 番黎足番晒d功課先準走hgjD141" />" />hj , 副班長陪妳一齊做功課

尋晚收工見有幾滴雨無去到, 0向屋企做體能, 今晚再覆診

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-9-15 15:31 發表

尋晚收工見有幾滴雨無去到, 0向屋企做體能, 今晚再覆診

妳隻腳仔點ar, 下星期二返黎迎月跑仲好ar

升級   100%

奮鬥

17/09/2010〈Fri〉SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第十八堂
    交功課~又交功課,
    熱身15min + 八式
    跑草地約720mx5 + x4 + 3x2 + x2 = 17個圈
    今晚諗住好輕鬆, 會交足功課, 點知跑到第2sets既接近第2個圈, 發生意外, 撞車la, 因為A班跑草地, B班衝100m, 正當我跑既時候, 已經見到B班衝ar~衝ar, 其實我已收咗少少油, 我響大路點知有位ching出小路, 卒知我就衝到我既豬肋骨, 哎呀........好痛ar......小休幾分鐘, 我想試吓跑睇吓有無內傷.....於是試吓跑, 抖氣有少少痛....謝謝有位同學仔佢係讀緊Poly U物理治療師黎ga.
    04'29/04'35/04'30/04'19 x5
    04'21/04'51
    04'17/04'20  x4
    受傷休息
    04'45/04'40 x2
    拉筋 + 吹水, 放學lu, wow~
    欠交功課: 跑草地3x2
    下一堂約咗同學仔迎月跑~haha
    good night

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-17 23:47 發表

妳隻腳仔點ar, 下星期二返黎迎月跑仲好ar  

我堂堂都跟住d人地個月黎跑架啦

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-18 00:14 發表
    17/09/2010〈Fri〉SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第十八堂
    交功課~又交功課,
    熱身15min + 八式
    跑草地約500m-600x5 + x4 + 3x2 + x2 = 17個圈
    今晚諗住好輕鬆, 會交足功課, 點知跑到第2sets既接近第2個圈, 發生意 ...

無事嗎?休息下啦, 講開衝圈, 我覺得大部份人都0向唔適當0既時間收掣, 尤其短距離,我都試過差D lai野
    前面突然停低, 我仲衝緊, 差d炒, 太多人喇, 所以我會衝完之後唔停向前面慢跑先收步, 驚阻住後上0既人,
    期實教練都應該教導學員有關呢方面既知識, 被免意外!

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-9-18 12:30 發表

無事嗎?休息下啦, 講開衝圈, 我覺得大部份人都0向唔適當0既時間收掣, 尤其短距離,我都試過差D lai野
    前面突然停低, 我仲衝緊, 差d炒, 太多人喇, 所以我會衝完之後唔停向前面慢跑先收步, 驚阻住後上0既人,
    期實 ...

Rebecca, 謝謝關心, 深呼吸果陣仲有痛ar, 尋晚向左側身瞓覺就唔得ar, 希望快d好番la, 妳le 點ar,
    我又傷, 妳又傷, Berni又傷 , oh~ , 希望大家都快d好番晒la, 妳返唔返黎迎月跑ar, 不如帶個月餅, 帶埋燈籠la

升級   100%

奮鬥

原帖由 piyrag提督 於 2010-9-18 01:09 發表
    tarry...草地大圈太約720m呀..

提督, 謝謝你, 原來係720m, wow~

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-18 22:28 發表

Rebecca, 謝謝關心, 深呼吸果陣仲有痛ar, 尋晚向左側身瞓覺就唔得ar, 希望快d好番la, 妳le 點ar,
    我又傷, 妳又傷, Berni又傷 , oh~ , 希望大家都快d好番晒la, 妳返唔返黎迎 ...

<<<迎月跑ar, 不如帶個月餅, 帶埋燈籠la>>>

好d喇   有諗過帶隻"月兔" 插0向lor yau跑

升級   100%

奮鬥

My goal

今日約咗3個跑友仔一齊私奔青公, 天氣又焗又熱ar ,18:20開始跑,
    佢哋跑10-11左右, 我哋係機場展覽廳分手, 我要OT跑多幾k la,
    target 約15K 07/k, 希望掌握到均速la-
    柏麗灣碼頭-荃灣公園出口-帝都-機場展覽廳-嘉頓-7仔-海浪徑向前約200m果個巴士站-7仔-嘉頓-機場展覽廳-帝都-荃灣公園出口
    -柏麗灣碼頭
    13'39/18'26/06'56/06'14/04'35/07'25/07'27/03'44/07'04/
    07'02/16'24/11'22
    = 約15K 108'18
    拉筋 + 買嘢飲, 走人lu, 番去沖涼見到活活ctse, ha~ha
    12-18/9/2010
    Sun -  playing badminton
    Mon -  swimming
    Tue -  9.5k
    Fri - 7.5K
    Sat - 15K
    total 32K
    下星期再分享ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 B22 於 2010-9-15 13:41 發表

嘩.... 副班長對你“咁好”呀!!!

Berni, 好對唔住 , 漏咗覆妳tim, 真係無禮貌ar, 吓咁都話對我好, 咁下一次叫佢咁樣對妳先得 , 衰妹

升級   100%

奮鬥

原帖由 B22 於 2010-9-15 12:31 發表

Berni, 唔洗咁心急, 等妳隻腳仔好番, 慢慢加la...5個.....8....15.......20.......30.... 加油ar

升級   38.5%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-18 22:55 發表
    今日約咗3個跑友仔一齊私奔青公, 天氣又焗又熱ar" />" /> ,18:20開始跑,
    佢哋跑10-11左右, 我哋係機場展覽廳分手, 我要OT跑多幾k la,
    target 約15K 07/k, 希望掌握到均速la-
    柏麗灣碼頭 ...

好強呀!咁多里數!!努力努力

升級   70%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-9-18 22:28 發表

我又傷, 妳又傷, Berni又傷 , oh~ , 希望大家都快d好番晒la, 妳返唔返黎迎 ...

tarry, 你好番 d 未呀?! 我星期五跑完又覺得無再緊番, 本來今日見早咗起身想跑吓, 不過一陣又要出去, 都係休息 (偷懶)算~~