香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 25-1-2011 13:40 發表
    交功課
    2k x 6
    1. 02'18/02'07/02'10/02'08  (休02.00) 1.6K = 8'43
    2. 02'08/02'12/02'12/02'13/02'14/02'10 (休03'09) 2.4K =13'09
    3. 02'14/02'12/02'14/02'13/02'11 (休03'17) 2K = 11'04
    4. 02'15/02'13/0 ...
    D時間都唔錯丫,六組喎,勁....勁....勁呀~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 jogging_cat 於 2011-1-26 08:05 發表
    乜野係愛人粥呀?LEE排成日打錯字喎

he~he, 打錯字tim, 係愛心粥, 愛人粥都岩, 個老闆愛街坊, 咪愛人lor,

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2011-1-26 08:07 發表
    D時間都唔錯丫,六組喎,勁....勁....勁呀~~~

catcat老師, 原諒我la, 老眼昏花ar ma" />" /> , 無辦法la, 夜ma ma, 睇唔到個錶, 咪死跑爛跑lor" />" /> , 全靠妳激勵吓我咋, 謝謝!" />" />

升級   100%

奮鬥

25/01/2011去食愛人粥

尋晚去食愛心粥
    艇仔弼 + 炸兩,
    d炸兩好脆, 我差不多10年都無食過, 因為e+d 炸兩好難食, 條油炸鬼黑色既, 肯定用千年油炸
    le間粥店, 雖然係做街坊生意, 佢無用千年油炸wor, 超好食

升級   85.79%

該用戶從未簽到

回復 1476# 的帖子

6. 02'16/02'22/02'21/02'27/02'23 2K = 11'09

看得明你寫甚麼了
    是不是 指  第1 個 400 M  = 02.16
    第2 個 400 M  = 02.22

升級   100%

奮鬥

原帖由 SEA 於 2011-1-26 15:02 發表
    6. 02'16/02'22/02'21/02'27/02'23 2K = 11'09

看得明你寫甚麼了
    是不是 指  第1 個 400 M  = 02.16
    第2 個 400 M  = 02.22

Sea, ching , 係ar, 你真聰明, 下次按右下角" 引用" 就可以回覆ga la

我個program 係 400m x 5 x 6sets, 請多多指教

升級   85.79%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-1-27 13:31 發表

Sea, ching , 係ar, 你真聰明" />" />, 下次按右下角" 引用" 就可以回覆ga la

我個program 係 400m x 5 x 6sets, 請多多指教" />" />" />" />" />hjk

我program  通常 400 m x 10 .........keep 1:30 一個 400m .......休息 1:30

目標 可以  4800 m  可在 21 分內完成

升級   18.8%

該用戶從未簽到

hi,師姐你好!我記得之前都同你打過招呼(喺另一版面)
    眨眼我已經跑咗3個月有多.如果能堅持下去,有可能將來可以跟你一起跑啊!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 Tarry 於 2011-1-26 13:39 發表
    尋晚去食愛心粥
    艇仔弼 + 炸兩,
    d炸兩好脆, 我差不多10年都無食過, 因為e+d 炸兩好難食, 條油炸鬼黑色既, 肯定用千年油炸
    le間粥店, 雖然係做街坊生意, 佢無用千年油炸wor, 超好食" />" />

好有興趣.請pm我地址

升級   100%

奮鬥

原帖由 SEA 於 2011-1-27 14:33 發表

我program  通常 400 m x 10 .........keep 1:30 一個 400m .......休息 1:30

目標 可以  4800 m  可在 21 分內完成

Sea ching, 你係超快腳 , 我係超慢腳, 睇黎有排都追唔到你ga la

升級   100%

奮鬥

原帖由 ykchow 於 2011-1-27 18:26 發表
    眨眼我已經跑咗3個月有多.如果能堅持下去,有可能將來可以跟你一起跑啊!" />" />

係ar, 當時妳入好似係"天水圍"個blog, 如果能堅持下去,有可能將來可以跟你一起跑啊 !, 我哋唔單止可以一齊跑, 妳仲可以界我tim, 睇黎我都要加吓油la    

升級   100%

奮鬥

原帖由 hobbywet 於 2011-1-28 10:36 發表

好有興趣.請pm我地址

hobbywet ching, 謝謝你入黎坐wor, 有時間入黎分享吓ar , 請收pm

升級   100%

奮鬥

原帖由 ykchow 於 2011-1-27 18:26 發表
    眨眼我已經跑咗3個月有多.如果能堅持下去,有可能將來可以跟你一起跑啊!" />" />

ykchow ctse, 我好鐘意妳個頭像ar, 好cutey, 相信妳同個頭像一樣, 都係堅持跑步, 操練, 加油ar, 妳報10K.食半隻ar, 謝謝妳入黎坐ar , 請妳多d入黎坐, 分享吓妳跑步既樂趣ar

升級   85.79%

該用戶從未簽到

回復 1487# 的帖子

好快就 20/2 日 了 .........好快要 跑我人生第一個 42.195 km 了

不知 撞牆期 我可否 過到 !!

好期待呢一日 呀

ps . 我都是不快的人

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-1-28 13:15 發表

係ar, 當時妳入好似係"天水圍"個blog, 如果能堅持下去,有可能將來可以跟你一起跑啊" />" /> !, 我哋唔單止可以一齊跑, 妳仲可以界我tim, 睇黎我都要加吓油la  " />" />   

師姐,
    "界我"喺乜意思呀?

升級   18.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2011-1-28 13:39 發表

ykchow ctse, 我好鐘意妳個頭像ar, 好cutey, 相信妳同個頭像一樣, 都係堅持跑步, 操練, 加油ar, 妳報10K.食半隻ar, 謝謝妳入黎坐ar" />" />" />" />" />hjk , 請妳多d入黎坐, 分享吓妳跑步既樂趣ar" />" />  

師姐,
    咩叫"食半隻"?

上個月膽粗粗跑咗第一次10K比賽,跑之前好緊張,跑完之後好興奮,之後幾日都不停跟我個女講關於當日比賽既事,下個月會再跑一個10K,暫時唔會跑太長,驚唔適應.
    我喺另外果個版面有D師兄比好多意見我,我感謝佢哋,如果唔喺我就只會盲中中,成日亂跑.遲D我會跟佢哋去操,希望有更好成績.

升級   100%

奮鬥

[quote]原帖由 ykchow 於 2011-1-28 17:31 發表

師姐,
    "界我"

升級   100%

奮鬥

原帖由 SEA 於 2011-1-28 16:10 發表
    好快就 20/2 日 了 .........好快要 跑我人生第一個 42.195 km 了

不知 撞牆期 我可否 過到 !!

好期待呢一日 呀

ps . 我都是不快的人

我都係第一次SCFM咋, 大家加油, PB番終點

升級   100%

奮鬥

[quote]原帖由 ykchow 於 2011-1-28 17:42 發表

師姐,
    咩叫"食半隻"?

上個月膽粗粗跑

升級   74%

該用戶從未簽到

你的ITB有沒有沒改善呀?