香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   17.15%

該用戶從未簽到

我星期日長課完,前晚衝圈,尋晚跑tempo
連續3日高強度所以今日要超級hea跑

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-2-2 08:36 發表
喂喂~~

今日我收4pm.....有無人想去跑下...?
vv去唔去青公?

catcat咁勤力, 比個讚妳啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-2 09:24 發表

其實一日10K係OK既
不過新年難D抽時間&搵地方跑JE

我試過~9點幾....走去荃西跑..都幾多人ka~跑到11點幾...
之後.唔換3~著番袋埋左既件風褸就走人..
不過e+仲係凍..1件風褸又未必夠!

升級   17.15%

該用戶從未簽到

不過今朝整到條頸
好鬼痛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-2 09:24 發表

其實一日10K係OK既
不過新年難D抽時間&搵地方跑JE

我地之前都唔會日日10k啦, 個哩數多係因為我地做左個特長課之嘛.....10k好辛苦架喎...因為根據ee所講, 如果跑咁短係要跑快架....

升級   0%

該用戶從未簽到

好在我之前每個week都係50-60km, 上個week最多架啦, 都係60km咋
今個week只須要跑4x, 星期1-2汁左15km, 今日汁多10km
我諗住初四跑返轉青公去到大欖橋底, 咁應該都夠數

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-2 09:25 發表

跑唔到咪休息下lor
再唔係你出去mk同人血拼應該都有練習既效果
同埋你應該唔覺唔覺就行左10kj" />" />jk

hohohohohohooh~~~ 禽日已經血拼完畢...
發財當日..有新型像示人la!

話時話..行左成4hrs...點都有1x k la....不過~去一次mk...會吸入左大量尼古丁!!!!!想死!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-2 09:33 發表
" />" /> 好在我之前每個week都係50-60km, 上個week最多架啦, 都係60km咋
今個week只須要跑4x, 星期1-2汁左15km, 今日汁多10km" />" />
我諗住初四跑返轉青公去到大欖橋底, 咁應該都夠數

初4...運動場唔知開左未呢???
wowo...菲菲好勤力....已經15k 拿?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2011-2-2 09:29 發表

catcat咁勤力, 比個讚妳啦~" />" />

早ar 圍圍..
有你鼓勵....catcat 今晚一定出場ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-2 09:37 發表

噚日我去走左轉big屋呀, 但.......油站落來過馬路時, 上石"搏"位kick一kick, 拗柴呀 ~~~
好在果陣過路後半行半跑, 痛一陣都跑得返無事咋.
我諗我都係渣打前都唔上big屋啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-2-2 09:37 發表

我兩日加埋都只係12k咋喎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-2 09:31 發表
不過今朝整到條頸
好鬼痛

你去比人lock 頸AR???點解頸會無la la 痛???

升級   0%

該用戶從未簽到

初四運動場應該開返架啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-2 09:43 發表

噚日我去走左轉big屋呀, 但.......油站落來過馬路時, 上石"搏"位kick一kick, 拗柴呀" />" /> ~~~
我諗我都係渣打前都唔上big屋啦~~~" />" />hj" />" />

又上壁屋, 好勤力呀菲菲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-2 09:43 發表

噚日我去走左轉big屋呀, 但.......油站落來過馬路時, 上石"搏"位kick一kick, 拗柴" />" /> ~~~
我諗我都係渣打前都唔上big屋啦~~~" />" />hj" />" />

WOOW..小心ar 菲菲…拗拗可大可小ka….um…我都係唔上big 屋住la…雖然間唔時都想train 下上斜..不過e+至來拗柴, 認真無仇報….

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-2-2 09:29 發表

我星期日長課完,前晚衝圈,尋晚跑tempo
連續3日高強度所以今日要超級hea跑

嘩, 連續3日都咁高强度, 好勁呀~~~
咁你今日去邊度hea呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

MORNING~~~
原來長課之後仲要一星期run 咁多k ka .......
我諗住今week jog 10k , 下week jog 25k , 就等渣打來la...

升級   0%

該用戶從未簽到

噚日我去走左轉big屋呀, 但.......油站落來過馬路時, 上石"搏"位kick一kick, 拗柴呀" />" /> ~~~

菲菲小心d ar ~~~but 拗小小 , 再跑5痛ge 就okay 架la.   d 兩日得閒按摩下對腳他

升級   0%

該用戶從未簽到

如果真係拗得勁就慘囉
好彩無乜事.....夜麻麻都係唔好跑街住啦, 尤其上big屋條路好似危機四伏, 好多地方修路, 又有d位好黑.
本身都諗住跑運動場咋, 但噚日狀態好似未回晒, 未必跑得到tempo, 所以先出街.