香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-14 19:05 發表

我行山經驗唔係好多, 但係都知道一team人一齊行既重要性.
菲菲: 你記得嗎, 你由開始到後段都在前頭, 無咩理過後面d隊友, 我時不時都會叫你等一等, 你才停下來,
其實係要比自己靜一靜, 每一條路都要諗過先行,  ...

哎呀....我真係俾你地d 11/4行山團搞亂啦~~

從菲菲口,我又好似get到係joejoe行左去先...
但龍龍口中,又好似一支箭果個係菲菲...
從joejoe口中,又好似係龍龍+華華......
究竟,邊個行得最快無咩理後面呀~~~真係一頭霧水...定係我get錯你地d意思..?

不過,點都好啦~大家都吸引到新經驗,有波折才會有進步,友誼反而仲好tim~~~哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-4-14 21:54 發表

膠椅很大呢
感到奇怪而問吓
以為你坐椅睇曰落tim

係呀...係呀...一個寂寞既老人joejoe坐膠椅睇日落...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-14 22:03 發表

WEIWEI...各位..有無興趣今個sunday 黃昏左右時間去下菲菲個主場~荃深段跑番轉ar..我早上要番學~2:00放監..不過會去 拉記坐坐~如果5:00 左右去就最好la~~~

人地圍圍19.4有活動呀.....你黎搶客咩...?
打得少呀你....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:14 發表

人地圍圍19.4有活動呀.....你黎搶客咩...?
打得少呀你....
" />" />" />" />fhjfrt

E~係wor~果日圍圍果邊好似day & night咁玩wor...唔緊要la..我只係諗住呆左一日出去relax 下之嘛..自己去都可以~反正好難得地果段路我未走失過ma~~~hohoho~ 咁你係唔係都join 圍圍果邊ar?

哎呀~點敢搶圍圍客ar~~~佢d fans 好 dead hard下架...搶唔到ka~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:10 發表

哎呀....我真係俾你地d 11/4行山團搞亂啦~~
" />" />" />" />

從菲菲口,我又好似get到係joejoe行左去先...
但龍龍口中,又好似一支箭果個係菲菲...
從joejoe口中,又好似係龍龍+華華......
究竟,邊個行得最快無咩 ...

catcat, 實情係, 互有領先, 大部份時間我都係追住龍龍行~~~
你得閒睇下相就知啦~~~不過我都係總結經驗, 有機會再玩的話我都會知道teamwork的重要性

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-15 09:21 發表

E~係wor~果日圍圍果邊好似day & night咁玩wor...唔緊要la..我只係諗住呆左一日出去relax 下之嘛..自己去都可以~反正好難得地果段路我未走失過ma~~~hohoho~" />" /> 咁你係唔係都join 圍圍果邊ar?

哎呀~點敢 ...

查實我都想跑, 但唔想跑街同跑咁長~~~
如果星期六晨早又有冇興趣?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-15 09:21 發表

E~係wor~果日圍圍果邊好似day & night咁玩wor...唔緊要la..我只係諗住呆左一日出去relax 下之嘛..自己去都可以~反正好難得地果段路我未走失過ma~~~hohoho~ 咁你係唔係都join 圍圍果邊ar?

哎呀~點敢 ...

vv:
剛收到圍圍情報,話個日book唔到羽毛球場....
我個人就無咩所謂,因為羽毛球桌球壁球乒乓球,我都唔好既~~嘻嘻.....
不過我個朋友中意打羽球囉....
...
我都想跟你跑青公,你都知我鍾意果條路線啦~
如果上午跟圍圍跑完運動場,evening又同你跑,時間又唔岩,又唔通跑兩轉咩,會反肚架....
不過,我而家都15,16考慮中~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 09:39 發表

查實我都想跑, 但唔想跑街同跑咁長~~~
如果星期六晨早又有冇興趣?

有呀~~~~~~~~~
18/4跑荃灣青公呀,我黎呀!!!!
星期六我off呀~

菲菲,甘你係咪confirm出post唧....好期待呀!我成個月無跑啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:41 發表

有呀~~~~~~~~~
18/4跑荃灣青公呀,我黎呀!!!!
星期六我off呀~

" />" /> 菲菲,甘你係咪confirm出post唧....好期待呀!我成個月無跑啦...

我唔出post啦.....因為我要睇下腳仔既情況, 費事又好似上次咁要甩底~~~
如果跑運動場的話你跑唔跑呀? 同埋想約早啲, say8:30am前起跑, 因為我星期六下午要行山呀~~~

升級   44.74%

該用戶從未簽到

hi hi 各位,
星期一玩完後, 他們叫我上來看看的

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 09:46 發表

我唔出post啦.....因為我要睇下腳仔既情況, 費事又好似上次咁要甩底~~~
如果跑運動場的話你跑唔跑呀? 同埋想約早啲, say8:30am前起跑, 因為我星期六下午要行山呀~~~

唔濟.....運動場對我無吸引力呀~~
菲菲你星期六下午要行山,你近排又話隻腳仔唔係幾好,你都係個日早上唔好跑住啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 09:50 發表
hi hi 各位,
星期一玩完後, 他們叫我上來看看的

甘你睇左d咩........
歡迎你先,邊個線人介紹你黎架...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 09:50 發表
hi hi 各位,
星期一玩完後, 他們叫我上來看看的hgjD115" />" />hj

喂, 你咁叻識得入ssp page呀?
catcat, 隊長, 呢位係我哋獨木舟教練, 係13兄的朋友仔來
你快啲歡迎下佢啦~~~賜埋佢疊字名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:51 發表

唔濟.....運動場對我無吸引力呀~~
菲菲你星期六下午要行山,你近排又話隻腳仔唔係幾好,你都係個日早上唔好跑住啦~

果日下午係行好easy的家庭線......但你咁講, 我都係可能抖下再游下水好啲~~~
再confirm你啦~~~再唔係你睇下有冇人想星期六早上跑? or 去join tko囉

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 09:53 發表

喂, 你咁叻識得入ssp page呀?
catcat, 隊長, 呢位係我哋獨木舟教練, 係13兄的朋友仔來
你快啲歡迎下佢啦~~~賜埋佢疊字名

原來如此......
哈哈,加埋fung sir,而家ssp有2個御用kayak教練啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 09:56 發表

果日下午係行好easy的家庭線......但你咁講, 我都係可能抖下再游下水好啲~~~
再confirm你啦~~~再唔係你睇下有冇人想星期六早上跑? or 去join tko囉

~~菲菲~~

拉下客先,~來TKO la~ 跑完去搶飽山,食完去行山

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-4-15 10:00 發表

~~菲菲~~

拉下客先,~來TKO la~ 跑完去搶飽山,食完去行山

我唔得啦, 又要咁早起, tko咁鬼遠~~~
你唔係行家庭線係健行線喎, 應該要留啲力好~~~早上唔好去咁盡呀

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:57 發表

原來如此......
哈哈,加埋fung sir,而家ssp有2個御用kayak教練啦~~

咁....係咪可以plan 下個獨木舟trip 啦?

今日個patpat 有d yuen....  行山個日有反應~~~  可能幫到跑步~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:57 發表

原來如此......

catcat, 13兄己經响佢個blog賜咗敎練疊字名啦, 叫ric ric
好名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-15 10:03 發表

咁....係咪可以plan 下個獨木舟trip 啦?" />" />

今日個patpat 有d yuen....  行山個日有反應~~~  可能幫到跑步~~" />" />

哥仔你未有3星喎, 25/4前出trip最好啦, 冇你份