香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-4-15 13:46 發表

大獲!!睇黎我又用錯小腿發力~~好yuen啊~~~

歡迎ric ric ching啊~~係咪一齊出trip啊~~~太好了~~ 我要去食洞啊~~~

calling bonbon, 你今晚係咪過斧山??要唔要彩虹站接你??call ...

calling廸廸, 你kayak使唔使補鐘? 9/5(sat)上唔上中銅呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-4-15 13:50 發表
CALLING BATBAT,
我找不到你話5月1,2日的班
可否pm link俾我~~~

我睇到喎~~~但條link Send唔到俾到.....你選全部報名方法+同埋滑浪風杋.....大尾督呀

升級   100%

該用戶從未簽到

一於甘話啦~~

5月黎個SSP獨木舟探險之旅!!!

由joejoe執導,fung sir及ric ric教練做動作指導,並由各位SSP演員歌手領銜主演~

升級   100%

該用戶從未簽到

徵名

各位隊友:
有野想集思廣益,我要為一個美容網站改名,請大家幫手諗諗,條件如下:

1. 客路主要為國內人士,如北京上海
2. 網站主要為客人代購日本及海外知名化妝、護膚品,會加少少健康產品
3. 網站會在上海附設設辦事處
4. 網站名稱最好為疊字,音要響亮
5. 中英文名稱可互譯,因網站會: www.xxxxxx.com
6. 名稱要易讀易記,不要太複雜,因國內同胞未必個個懂
7. 可以順手諰埋有咩口號咩用~~~

例子如:莎莎sasa

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 14:26 發表
徵名

各位隊友:
有野想集思廣益,我要為一個美容網站改名,請大家幫手諗諗名稱,條件如下:

1. 名稱最好為疊字
2. 中英文名稱可互譯,因網站會: www.xxxxxx.com
3. 名稱要易讀易記,音要響亮

例子如:莎莎sasa

好難諗咁喎.....你講多啲你個site有咩特點架? 可能會易啲

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 14:39 發表

好難諗咁喎.....你講多啲你個site有咩特點架? 可能會易啲

加多左d資料啦...見上

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 14:51 發表

加多左d資料啦...見上

UM..如果你個target 係上海北京~個名要洋化d wor..佢地like ar...
話時話..佢地來hk..真係超愛sasa....
我個上海朋友來hk~見到我張sasa vip card...簡直2眼放光~~e + keep 住當左係佢地公司card, 一有同事來就拎去...
我上次上去想追番我張card..佢地死命唔比番我ar~~sasa 在佢地心目中...真係好正ka

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-15 15:34 發表

CATCAT美容網站

~咁行ka~kenken~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 14:26 發表
徵名

各位隊友:
有野想集思廣益,我要為一個美容網站改名,請大家幫手諗諗,條件如下:

1. 客路主要為國內人士,如北京上海
2. 網站主要為客人代購日本及海外知名化妝、護膚品,會加少少健康產品
3. ...

仲有~~~有無獎金獎品ka~~hohohoh ..我有橋賣ar~~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-15 16:21 發表

都自滿足以下兩點掛....
4. 網站名稱最好為疊字,音要響亮
6. 名稱要易讀易記,不要太複雜,因國內同胞未必個個懂

~又係wor..kenken 果然有睇到d criteria wor~~hoho~不過都係好行~

話時又話..好久好久以前..真係有個美容網站叫ms.kat ka~(音都係ms. cat ka) 個公仔係個帶左對黑色貓耳既女仔....有d 似emily ka~~大家有無印象ar?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-15 16:42 發表

~又係wor..kenken 果然有睇到d criteria wor~~hoho~不過都係好行~

話時又話..好久好久以前..真係有個美容網站叫ms.kat ka~(音都係ms. cat ka) 個公仔係個帶左對黑色貓耳既女仔....有d 似emily ka~~大 ...

亞姐,lee個好似係個cheap cheap make up牌子黎架喎...
你去轉""施c""睇睇,lee個牌子仲有d"籮底橙"賣緊呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-15 16:19 發表

仲有~~~有無獎金獎品ka~~hohohoh ..我有橋賣ar~~~~~

好啦~~不如甘啦...
名稱一經大會選用,該名幸運兒可獲神秘禮物乙份~~

大家快d湧踴躍幫手諗諗啦....呵呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 16:56 發表

亞姐,lee個好似係個cheap cheap make up牌子黎架喎...
你去轉""施c""睇睇,lee個牌子仲有d"籮底橙"賣緊呀~

唔係ar...真係有個咁既網ka~不過成10年前都有la~開左唔夠1年都close 左咯...仲早過she.com ka~佢 promote 果時送過果個公仔ka~我都有拎~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-15 17:06 發表

唔係ar...真係有個咁既網ka~不過成10年前都有la~開左唔夠1年都close 左咯...仲早過she.com ka~佢 promote 果時送過果個公仔ka~我都有拎~

原來亞嬸你係美容界打滾左甘多年...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 13:52 發表

我睇到喎~~~但條link Send唔到俾到.....你選全部報名方法+同埋滑浪風杋.....大尾督呀

下, 幾時玩滑浪風杋呀~~~我又要玩, 記得話我知~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-15 17:31 發表

下, 幾時玩滑浪風杋呀~~~我又要玩, 記得話我知~~~

你都玩, 咁full啦喎, 到時提你一早起身上網報名啦~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 17:36 發表

你都玩, 咁full啦喎, 到時提你一早起身上網報名啦~~~

哦, 要幾早起身報呀~~~會好快無位???

我明你地上面講咩啦...過左期都仲可以報到咩???

你地好呀~~~我一早話想玩呢樣喎...玩都唔出聲

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 16:58 發表

好啦~~不如甘啦...
名稱一經大會選用,該名幸運兒可獲神秘禮物乙份~~

大家快d湧踴躍幫手諗諗啦....呵呵呵

1.雅美仕  (Beauty Max)
2.固容所  <---好像怪怪地,勿x.
3.秀佳人(或仁)
4.回春堂
5.妙手回春   <---寶之林開既美容所 ~.~
6.如意小部屋
7.鎖比締  ( So Beauty )
8.自然美  ( Natural Beauty)