香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 11:04 發表

算啦........我唔MIND KA

ric ric:
果日又咁緊張,而家又話唔mind,你都幾善變下wor~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:04 發表
    得得:
    甘就岩啦~~我最中意跑街架啦,貪有景睇無甘悶~
    今個星期五我跑SSP街喎,你得唔得?
    另外,查實我地邊樹都會去下跑既,無話一定跑SSP既.....

隊長好 ~
    我都真係得星期四星期日得......
    所以星期五唔得囉......
    睇吓第時有冇機會......

升級   100%

該用戶從未簽到

哇, 好耐都冇好似家吓去post去得咁快囉, 做乜事今朝突然咁旺場~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-15 12:09 發表

隊長好 ~
    我都真係得星期四星期日得......
    所以星期五唔得囉......
    睇吓第時有冇機會......

哈哈...我逢星期四要上堂,唔得~
    星期日呢,我地通常會跟長跑網or其他隊友既特別活動囉...
    通常小隊d人都會平日夜晚跑街or運動場....

不過,好似明晚星期四就無跑喎,星期日我地會去圍圍既沖圈+室內球類活動喎,你有無興趣...?
    詳情如下:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4522&extra=page%3D1

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-15 12:28 發表
    哇, 好耐都冇好似家吓去post去得咁快囉, 做乜事今朝突然咁旺場~~

之前d post,有講你呀嘛.............嘻嘻...所以咪去得甘快囉~~~
    你慢慢追啦~~~

升級   44.74%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-15 11:15 發表

ric ric:
    果日又咁緊張,而家又話唔mind,你都幾善變下wor~

係咩? 不過原來你個"名"都幾勁喎

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 12:28 發表
    不過,好似明晚星期四就無跑喎,星期日我地會去圍圍既沖圈+室內球類活動喎,你有無興趣...?

嘩 ! 跑加桌球 !
    球類運動, 我嘛嘛哋 !
    不過, 桌球我就有興趣, 同埋想練吓.
    可惜星期日要拜山, 同埋唔得閒... 下次一定要留意吓 !

Thanks !     

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 10:19 發表

ric ric:
    SSP而家除左有你+fung sir係kayak教練外,唔少得要介紹下我地SSP大會御用既活動總監~joejoe
    joejoe精通差唔多所有上山下海既野人活動架,好多SSP行山爬澗都係佢策劃既,kayak trip當然唔少得佢個份啦~
    ...

嗱嗱嗱catcat, 咪講到我十項全能咁至得架, 一陣D街坊出到來見貨不對辦會好瘀皮架, 我只係幾鍾意玩野外活動, 得閒攪吓同樂日咁咋~~
    唉, 話時話, 我都未練好Kayak D rolling呀~~Catcat你隻懶鬼一陣又嫌凍又唔練~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 10:10 發表

plan 去TRIP 好呀, I LIKE IThgjD115" />" />hj

好呀好呀, 最好去D可以浮潛到嘅地方, 例如海下去赤洲啦, 白沙灣出牛尾海啦, 去埋甕缸穿吊鍾等玩穿洞仲好~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 09:12 發表

係呀...係呀...一個寂寞既老人joejoe坐膠椅睇日落..." />" />

超, 不知幾浪漫, 一個人做島主, 臥係溫柔嘅沙灘上, 面對無際嘅星夜, 同自己數星星......呢種feel, 你狠都狠唔到~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-15 10:09 發表

哥仔你未有3星喎, 25/4前出trip最好啦, 冇你份hgjD115" />" />hj

咁各位街坊, 你地仲會唔會報埋中班架~~

不如五月中至尾攪次Kayak trip啦~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 12:35 發表

係咩? 不過原來你個"名"都幾勁喎

ric ric, 你好呀, 好面善wor, 我哋係唔係星期一見過面呀, haha, 我係TarTar呀, 嗱我mud都無講呀, 我尊重你既私隱ma.

升級   56.95%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 joelkk88 於 2009-4-15 13:11 發表

.... 同自己數星星......呢種feel, 你狠都狠唔到~~

同自己數星星幾浪漫ar??

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 rickymsz 於 2009-4-15 09:50 發表
    hi hi 各位,
    星期一玩完後, 他們叫我上來看看的hgjD115" />" />hj

ric ric ching, 歡迎ching wor 係唔係比起兩年前多咗好多人呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-15 13:16 發表

咁各位街坊, 你地仲會唔會報埋中班架~~

不如五月中至尾攪次Kayak trip啦~~

嘩, 咁快有得玩, 好呀~~~其實我話25/4前都係講下激下batbat咋
    我都想上埋中銅呀∼∼∼

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-15 12:28 發表

哈哈...我逢星期四要上堂,唔得~
    星期日呢,我地通常會跟長跑網or其他隊友既特別活動囉...
    通常小隊d人都會平日夜晚跑街or運動場....

" />" />" />" />

不過,好似明晚星期四就無跑喎,星期日我地會去圍圍既沖 ...

有啊.有啊.明晚晒草有<<拈花拔草團>>
    跑完仲會順便同皇上去洗塵嫁~~>>去呢度睇啦~~
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4361&extra=page%3D1

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-15 10:03 發表

咁....係咪可以plan 下個獨木舟trip 啦?" />" />

今日個patpat 有d yuen....  行山個日有反應~~~  可能幫到跑步~~" />" />

大獲!!睇黎我又用錯小腿發力~~好yuen啊~~~

歡迎ric ric ching啊~~係咪一齊出trip啊~~~太好了~~ 我要去食洞啊~~~

calling bonbon, 你今晚係咪過斧山??要唔要彩虹站接你??call me~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-4-15 13:46 發表

大獲!!睇黎我又用錯小腿發力~~好yuen啊~~~

歡迎ric ric ching啊~~係咪一齊出trip啊~~~太好了~~ 我要去食洞啊~~~

calling bonbon, 你今晚係咪過斧山??要唔要彩虹站接你??call ...

唔洗大鑊啦~~~我小腿都係呀...  腳踝都是....

升級   83%

該用戶從未簽到

CALLING BATBAT,
    我找不到你話5月1,2日的班
    可否pm link俾我~~~