香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-4-17 13:47 發表

哈catcat, 今晚我都應該會隨意跑, 可能跑去彩虹, 九龍塘, 尖沙咀, 紅磡, 荃灣, 青衣......隨意啦呱~~
不過會同朋友食完飯再過些時間, 遲過你好多先開跑, 所以都係等下次有緣碰見囉~~D096hj ...

CATCAT~~JOEJOE話隨意跑wor~~~你今晚同你細老頂得住冇??

升級   0%

該用戶從未簽到

好忙呀...都唔得閒吹水,襯食lunch有少少時間入來碌碌先。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 13:24 發表
btw, um 我想講講~上次跟魔鬼教練練果d~真係work ka 大家~
我上次之後~發覺.....瘦左ar 陰公.....hohoho~之後自己去跑...都覺得自己..好似..好似.......快左dddddd ar~
o~~~太神奇la...有d 一次見效feel ar~~~ yeah~唔洗日日跳la~ ...

係呀!我記得....
不過...我自己唔覺喎~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-17 14:12 發表

係呀!我記得....
不過...我自己唔覺喎~~~" />" />

係咪batbat 已經瘦到 無得減啦...

升級   52%

該用戶從未簽到

batbat
你 D 特訓甘有效KA~~~~好過做纖體

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-17 14:16 發表
batbat
你 D 特訓甘有效KA~~~~好過做纖體

我做咗好多次啦喎, 都唔覺得係瘦咗~~~係咪淨係vv先有效呀

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-17 14:24 發表

我做咗好多次啦喎, 都唔覺得係瘦咗~~~係咪淨係vv先有效呀hgj059" />" />hj

咪玩LA~~~你已經甘FIT~~~瘦咗吾多覺

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-17 14:26 發表

咪玩LA~~~你已經甘FIT~~~瘦

X2~

升級   0%

該用戶從未簽到

山山都話work wor~~~weight 我諗無mud 變~不過腩..e + 無咁腩...e 褲都好似鬆左...我諗唔係d 褲自己鬆左掛...條條都係咁wor

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-17 14:12 發表

係呀!我記得....
不過...我自己唔覺喎~~~

batbat,你做教練,睇人做多~~又點會瘦....呵呵~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 14:50 發表
山山都話work wor~~~weight 我諗無mud 變~不過腩..e + 無咁腩...e 褲都好似鬆左...我諗唔係d 褲自己鬆左掛...條條都係咁wor

e...............你地講到甘神奇~~
下次突訓....睇黎...我都要抽時間落黎練習下~~

升級   0%

該用戶從未簽到

YEAH~catcat..我地日日操咁咪日日fit law~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 15:30 發表
YEAH~catcat..我地日日操咁咪日日fit law~

vv:
不如,我地夾埋魔鬼教練,係SSP搞番檔減肥生意呀~~

<跑型22>
$388包堂,日日無限自己跑,日日操日日fit~
由魔鬼教練主理....
要搵d減肥前後既人版:vv小姐+山山小姐
減肥中實驗人版: bonbon小姐

可能係一條財路呀~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 16:01 發表

vv:

由魔鬼教練主理....

可能係一條 ...

好呀!<跑型22>
快d 開班先~~~
呢牌等錢洗~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 14:50 發表

唉~~~我吾覺GE ~~C 喇. 吾WORK 係未有得回水架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 16:01 發表

vv:

由魔鬼教練主理....

可能係一條 ...

um~果然有生意眼光 ~等我減到perfect 果時..至做人版la~e+都未perfect!

slogan 我都諗埋la~"魔鬼batbat~幫你打做魔鬼身材"~~~~
不過..操太行...會唔會變魔鬼樣貌 ka??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-17 16:32 發表

唉~~~我吾覺GE ~~C 喇. 吾WORK 係未有得回水架 " />" />

~係咪反野ar~你咁fit...點減ar?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-4-17 16:32 發表

唉~~~我吾覺GE ~~C 喇. 吾WORK 係未有得回水架

減唔到,我地當然會原銀奉還...
不過,參加者必須在參加"日日操"之前做個詳細body checking,
之後要在大會既營養c的嚴勵監察下進行任何飲食活動,通過測試後才可退錢,
整個原銀奉還程序一般需時1-2......年時間~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-4-17 16:24 發表

好呀!
快d 開班先~~~
呢牌等錢洗~~~

我地都想賺下d茶錢,嘻嘻.....

魔鬼batbat,下個星期幾操練呀?
等我出個勁d既post宣傳下我地既減肥course

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

快D影定D "perfect前", "perfect後" 相

Kin in Running