香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

隊長早晨 ~
    下次啦... 至少今次又記得多一個名先啦......   認名先再認人.     

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-17 09:44 發表

隊長早晨 ~
    下次啦... 至少今次又記得多一個名先啦......   認名先再認人.     

得得,catcat, bonbon~ 早ar
    丫..你個得得ar..禽日bonbon 召隊員你又唔舉手丫~
    好la..下次~~總有機會既~
    8 多樣野你知la...bonbon 在ssp 好鬼出名ka...佢係ssp 4朵金瓜之首黎ka ~~~hohohoh

升級   0%

擦汗

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 11:09 發表

丫..你個得得ar..禽日bonbon 召隊員你又唔舉手丫~
    8 多樣野你知la...bonbon 在ssp 好鬼出名ka...佢係ssp 4朵金瓜之首黎ka ~~~hohohoh

我驚得我一個人嘛 !
    同埋我以為會早啲去...... 730pm 未必趕到返屋企食飯.
    偶而早返屋企食飯, 都唔想兩老等得耐......

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 得得地 於 2009-4-17 11:15 發表

我驚得我一個人嘛 !
    同埋我以為會早
    ~um...見你咁乖...放過你la~
    不過2條友...相認又真係幾on 居既~不過大家街坊~無所謂la~

下次大班人召集~記住要舉手la~仲有.叫家人唔洗留飯....因為我地跑完都會一齊食大餐ka~順便聯誼下~兼且大家開下會, 傾下下次gathering ma 都好忙ka~

升級   52%

該用戶從未簽到

得得
    你係咪肥肥地ka?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 11:42 發表
    [quote]原帖由 得得地 於 2009-4-17 11:15 發表

登錄/註冊後可看大圖

我驚得我一個人嘛 !
    同埋我以為會早
    ~um...見你咁乖...放過你la~
    不過2條友...相認又真 ...

係呀,得得...
    正式住係既SSP街坊有我,vv,bonbon,龍龍及成成,而家仲加埋你.
    而住得好近SSP既半街坊就有00,joejoe,恆恆及tartar

我地如果在SSP跑,通常換條短褲帶幾蚊就出動架啦~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-17 12:37 發表
    得得
    你係咪肥肥地ka?

你個bonbon.....
    唉~~~你叫人地點答唧....人地得得,話自己"比較怕羞"架~~~

hohoho...

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 12:40 發表

你個bonbon.....
    唉~~~你叫人地點答唧....人地得得,話自己"比較怕羞"架~~~

hohoho...

haha~~~我諗緊果個黑色衫人,係肥肥地ka ma~~吾知係佢呢?

升級   0%

擦汗

原帖由 hhkbonnie 於 2009-4-17 12:45 發表

haha~~~我諗緊果個黑色衫人,係肥肥地ka ma~~吾知係佢呢?

吓... 我瘦架喎... 跑步後仲瘦多咗.
    高瘦, 唔肥, 仲有係冇講大話.     

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 得得地 於 2009-4-17 12:50 發表

BONBON~wow...笑到我噴飯ar~~~
    你唔好用d "肥肥地" "矮矮地" ed term 來形容我丫 下....我追打你ka~~
    得得~你唔洗理bonbon ka~~hahahah...我地唔會"歧視" ka~~~

升級   0%

擦汗

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 11:42 發表
    下次大班人召集~記住要舉手la~仲有.叫家人唔洗留飯....因為我地跑完都會一齊食大餐ka~順便聯誼下~兼且大家開下會, 傾下下次gathering ma

嘩... 咁樣陪屋企人嘅時間咪又少咗,
    不過, 都真係想跑步, 盡量就時間啦 !     

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 12:39 發表
    正式住係既SSP街坊有我,vv,bonbon,龍龍及成成,而家仲加埋你.
    而住得好近SSP既半街坊就有00,joejoe,恆恆及tartar

我都係著短褲, 身分證就落街嘞 !     

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 12:39 發表

係呀,得得...

catcat...死la..我係唔係太耐無出場ar~who is 成成ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 得得地 於 2009-4-17 13:07 發表

嘩... 咁樣陪屋企人

NONO...得得...你遲下join 左我地..即係我地大家庭一分子..咁即係一家人la..你梗係要分d時間陪下我地ed 屋企人ka la~ right?

再者..唔跑多d~一陣真係比bonbon 講中ar.................>肥肥地
    btw, um 我想講講~上次跟魔鬼教練練果d~真係work ka 大家~
    我上次之後~發覺.....瘦左ar 陰公.....hohoho~之後自己去跑...都覺得自己..好似..好似.......快左dddddd ar~
    o~~~太神奇la...有d 一次見效feel ar~~~ yeah~唔洗日日跳la~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 13:24 發表
    [quote]原帖由 得得地 於 2009-4-17 13:07 發表

登錄/註冊後可看大圖

上次跟魔鬼教練練果d~真係work ka 大家~
    我上次之後~發覺.....瘦左ar

有甘既事~~~~???

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵一般既事實ar~我上次都report 左比魔鬼batbat 知ka la~

升級   100%

該用戶從未簽到

係呀,得得...

哈catcat, 今晚我都應該會隨意跑, 可能跑去彩虹, 九龍塘, 尖沙咀, 紅磡, 荃灣, 青衣......隨意啦呱~~
    不過會同朋友食完飯再過些時間, 遲過你好多先開跑, 所以都係等下次有緣碰見囉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

vv .你講到好似帶左神奇 x  咩感ge

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 得得地 於 2009-4-17 01:24 發表

Hello, 你就係 BonBon ?
    佢哋有人叫我 得得.     

邊個係你 ? 一個人跑 ?
    唔知有冇印象呢 ?
    我七點零跑到八點零, 今晚一路跑緊第四線.     

得得, 我尋晚返學無跑呀, 四線封咗ga wor, 你做mud野犯規呀, 只可以跑6-8線咋." />" />

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 13:24 發表

登錄/註冊後可看大圖

嘩... 咁樣陪屋企人

NONO...得得...你遲下join 左我地..即係我地大家庭一分子..咁即係一家人la..你梗係 ...

我想話
    雖然磅數無乜點變
    d 褲同外套都鬆左~~~

特訓有效ka~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

引用:
    原帖由 vhtober 於 2009-4-17 11:09 發表

vv, 我哋係4朵金花呀, 俾個靚D既名都得瓜" />" />" />