香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 16:48 發表

" />" /> " />" /> ~係咪反野ar~你咁fit...點減ar?

fit 咩~~~
比人用膝條FIT 幾下就有份

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 17:02 發表

減唔到,我地當然會原銀奉還...
不過,參加者必須在參加"日日操"之前做個詳細body checking,
之後要在大會既營養c的嚴勵監察下進行任何飲食活動,通過測試後才可退錢,
整個原銀奉還程序一般需時1-2......年時間~ ...

嘩 ~~把明搵笨LA....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-17 17:12 發表

影張好似咁0既!

法法.....你做咩.....擺亞"腐乳"張pic出黎呀~~
我地SSP係sell減肥course,唔係整容course呀....呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

不如cut左"腐乳"頭,放我地SSP既image gril (vv or bonbon...)落去呀~~~??
甘我地又可以慳番d影相錢...

做生意既野,係甘架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 17:23 發表

法法.....你做咩.....擺亞"腐乳"張pic出黎呀~~" />" />
我地SSP係sell減肥course,唔係整容course呀....呵呵

" />" />hjghugh

"腐乳"係纖形22 既代言人,咁跑形22 都應該要有張差唔多0既相,
呢張係sample, 快0的叫VV影番張啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 17:25 發表
不如cut左"腐乳"頭,放我地SSP既image gril (vv or bonbon...)落去呀~~~??" />" />hiuijhkj
甘我地又可以慳番d影相錢...

做生意既野,係甘架啦
" />" />

呢個都係方法,可以考慮!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-17 17:26 發表

呢個都係方法,可以考慮!

既然你都同意,甘我地就key vv個頭落去啦...
hoooooo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-17 17:26 發表

"腐乳"係纖形22 既代言人,咁跑形22 都應該要有張差唔多0既相,
呢張係sample, 快0的叫VV影番張啦!

NONO~法法..我地跑型22~要跑出傳統~~
我打算..搵我地ssp 首席model~~~~~龍龍做我地代言人ar~~~wow...以佢火柴一般既身材..做我地個生招牌~真係...我驚生意太多..到時..batbat d course..日日爆tim ar

升級   100%

該用戶從未簽到

甘key龍龍個頭上腐乳度呀~~~~~
一定笑到反肚....

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 17:41 發表

我打算..搵我地ssp 首席model~~~~~龍龍做我地代言人ar~~~wow...以佢火柴一般既身材..做我地個生招牌~真係...我驚生意太多..到時..batbat d course..日日爆tim arghu" />" />jg

要"龍龍" 變身做女仔先得WOR

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 Tarry 於 2009-4-17 14:04 發表

得得, 我尋晚返學無跑呀, 四線封咗ga wor, 你做mud野犯規呀, 只可以跑6-8線咋.

我七點零跑, 未封架.
    一時唔記得咗, 咪跑咗四線囉.

擒晚好多人, 一二線有人偷跑, 六七八線又有人, 兩隊人勁練,
    我跑得慢, 中間安全啲.     

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-4-17 17:41 發表

我打算..搵我地ssp 首席model~~~~~龍龍做我地代言人ar~~~wow...以佢火柴一般既身材..做我地個生招牌~真係...我驚生意太多..到時..batbat d course..日日爆tim arghu" />" />jg

做咩講到我~~~大家睇住黎啦~~~呢個下天...我要走出火柴呢兩個字....
    不過對腳真係好難"操"~~~呵呵...

borbor 我唔會變性喎...

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-4-17 18:18 發表

做咩講到我~~~大家睇住黎啦~~~呢個下天...我要走出火柴呢兩個字....
    不過對腳真係好難"操"~~~呵呵..." />" />

borbor 我唔會變性喎...

hahaha~~~我係bonbon

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍~
    諗住去邊度操呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 17:45 發表
    一定笑到反肚....

catcat隊長:
    不如搵onon同速行兄幫手整張poster,就用vv同龍龍做代言人啦~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-17 18:30 發表
    龍龍~
    諗住去邊度操呀?

火火好耐無見你啦~~~我隻火柴腳好似好唔返咁....
    開始操水呀...係泳池操囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-4-17 17:45 發表
    一定笑到反肚....

NONO~i mean 以龍龍真身出場都殺晒la~~~洗mud 上 腐乳身ar??
    龍龍~你無樹ma? 對火柴腳..無樹ma? 仲係痛ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-17 18:00 發表

我七點零跑, 未封架.
    一時唔記得咗, 咪跑咗四線囉.

擒晚好多人, 一二線有人偷跑, 六七八線又有人, 兩隊人勁練,
    我跑得慢, 中間安全啲.     

..得得好似係喜歡跑運動場多wor...
    um...希望ssp 個場.唔好成日都租左出去la..咁到時魔鬼batbat可以回歸我地主場la~
    舊時我地ssp 都好行ka..次次都有成1x 人出遊ka~~haha
    希望我考完試~重出江湖時...都可以好似舊時咁熱鬧就好la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-17 19:04 發表

catcat隊長:
    不如搵onon同速行兄幫手整張poster,就用vv同龍龍做代言人啦~

NO~~~~~唔要腐乳上身AR~~~~~~~