香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 13:47 發表

真係用左2次咋wor...慘!
佢果d loan loan...我塞d gel 入去...佢就爛咯.......爛下一個...爛下一個~~~
佢好似得3個loan 之嘛...咁就...無晒咯..
美記果日...搞到gel 都跌埋ar!" />" />

你係未太大力塞佢入去AR~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 13:47 發表

有AR ~~但都要預支左出來先架
而且我依D 無得好番,只可以5比佢繼續差下去. 所以諗住睇到爆左就5再睇LA ..." />" />

去gov"t 果d 得唔得ka???
um....佢有無叫你整墊ar???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 13:49 發表

你係未太大力塞佢入去AR~~

唔大力又塞唔入....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 13:49 發表

" />" /> 去gov"t 果d 得唔得ka???
um....佢有無叫你整墊ar???

無WOR~~要我改行路姿勢
如果要跑就要紮住跑.
仲有佢.......佢...佢 SAY 我左膝(波羅蓋) "咩"左AR ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 13:39 發表
" />" /> 我睇返d 相...當日美記既一身打扮.....
我有d..............似....失明人士....." />" /> .......rico 做左領跑員

你唔係似露宿者就係似失明人仕, 你以為呢個賽又有最佳扮相獎呀

升級   70.9%

該用戶從未簽到

Good afternoon ALL

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 13:52 發表

如果要跑就要紮住跑.
仲有佢.......佢...佢 SAY 我左膝(波羅蓋) "咩"左AR ~~~" />" />jhk

乜....咁似廢左咁既.....呢對腳....重可以跑既咩....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 13:52 發表

如果要跑就要紮住跑.
仲有佢.......佢...佢 SAY 我左膝(波羅蓋) ""左AR ~~~" />" />jhk

是歪左!
我知ar~探子已經話左比我知~

wow..你果d...算係我地鴨仔腳中既終極問題la wor....唔係小事來ka..
個ec...同我say..唔可以比個膝頭咁拎ka....
有好多人...就咁唔埋..到5-6x yrs 果時..就要行到"吉"下"吉" 下ka la
偏平足其實好多好多人有..差在程度嚴唔嚴重..不過就唔可以由得佢差落去law!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 13:53 發表

乜....咁似廢左咁既.....呢對腳....重可以跑既咩....

咩廢左AR ~~~
更係可以跑LA . 只係要紮住來跑者 ~~~
跑完渣打我就全面休息 ,直到年尾先再跑架LA .....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 13:52 發表

你唔係似露宿者就係似失明人仕, 你以為呢個賽又有最佳扮相獎呀

我真係覺得好似! 唔制....下次帶唔帶超好呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 13:56 發表

是歪左!
我知ar~探子已經話左比我知~

wow..你果d...算係我地鴨仔腳中既終極問題la wor....唔係小事來ka..
個ec...同我say..唔可以比個膝頭咁拎ka....
有好多人...就咁唔埋..到5-6x yrs 果時..就要行到"吉" ...

個探子都好快口WOR!~~~~
我知5係小事 ,所以依架日日自己都拉根同埋改行路姿勢,希望5好比佢差下去.
我都DOWNDOWN 地 ,今年全馬可能係我最後一次參加.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 13:56 發表

咩廢左AR ~~~
更係可以跑LA . 只係要紮住來跑者 ~~~
跑完渣打我就全面休息 ,直到年尾先再跑架LA .....

你真係要睇住呀.....對腳仔用成世架...要錫住佢架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:01 發表

你真係要睇住呀.....對腳仔用成世架...要錫住佢架

我會錫住佢架LA~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2011-1-11 14:00 發表

個探子都好快口WOR!~~~~
我知5係小事 ,所以依架日日自己都拉根同埋改行路姿勢,希望5好比佢差下去.
我都DOWNDOWN 地 ,今年全馬可能係我最後一次參加.....

我諗又唔洗太炭咁你早一日知有問題..早一日正視….總好過真係痛到行唔到..咁至叫太遲
law…平日多d拉下..ec有無教你執波仔ar????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 13:58 發表

我真係覺得好似!" />" /> 唔制....下次帶唔帶超好呢???

下次.......剪爛曬d衫扮乞兒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:05 發表

下次.......剪爛曬d衫扮乞兒

你嚮冰度見到d 乞兒咁 sexy ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 14:07 發表

你嚮冰度見到d 乞兒咁 sexy ka???" />" />

我見果d係剪爛哂d衫...打出個大肚腩既......男乞兒喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:09 發表

我見果d係剪爛哂d衫...打出個大肚腩既......男乞兒喎

我接受唔到law!.....咁sexy!  
你睇犀利哥都無露腩la!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 14:12 發表

" />" />hj" />" /> 我接受唔到law!.....咁sexy!  
你睇犀利哥都無露腩la!

原來你喜歡犀利哥呢款...哈哈

叫亞rico扮一次比我地睇下先....

另外, 睇返d相, 果日 rico 原來係痴住個靚女响后排起步, 唔知同佢响mtr失踨係咪有關連既呢.....