香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:18 發表

原來你喜歡犀利哥呢款...哈哈

叫亞rico扮一次比我地睇下先....

另外, 睇返d相, 果日 rico 原來係痴住個靚女

o...原來E件~"SSP 桃色事件"..仲有多個女主角KA.....咁等我返堅企要"論" 下D 相先...
丫..不過....BILLY MUD 佢唔係跟一齊北上尋X KA 咩???你應該知D來龍去脈KA WOR!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-11 14:29 發表

VV,sexy總好過似乞兒/盲人呀~~" />" />

CC.....D SEXY IMAGE 都係留比你LA..我都係鐘意做黑衣多D...HOHOHOHO

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 14:48 發表
[quote]原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:18 發表

登錄/註冊後可看大圖

另外, 睇返d相, 果日 rico 原 ...

佢去到上水... 一時又話上橋...一時又話過馬硌...支支吾吾咁....跟住就賣甩左我地...自己走左去另一邊啦....

升級   17.15%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 14:18 發表

另外, 睇返d相, 果日 rico 原來係痴住個靚女响后排起步, 唔知同佢响mtr失踨係咪有關連既呢.....

有D咁既事!?
POST出黎比我睇下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-11 15:17 發表

有D咁既事!?
POST出黎比我睇下

亞姐响度...唔方便睇相喎...等陣先

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

SSP 午安!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2011-1-11 15:17 發表

有D咁既事!?
    POST出黎比我睇下

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 14:04 發表

我諗又唔洗太炭…咁你早一日知有問題..早一日正視….總好過真係痛到行唔到..咁至叫太遲…
    係law…平日多d拉下..ec有無教你執波仔ar????" />" />  

係未LOOK波仔AR ... 無教我執波仔WOR....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-11 15:05 發表

vv..........你幾時見過我sexy? " />" />

cc…若然你整番上次去澳馬個髮型..+ 一身sexy 打扮..一定殺晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 15:23 發表

登錄/註冊後可看大圖
    WOW…我信ar 我信ar…rico 應該係鐘意e type ka..kekkekekekkeke~
    E~~~唔怪之….明明同龍龍去toilet..出來又唔見左人原本係咁….
    Billy 真係心水清….

升級   0%

該用戶從未簽到

活活..唔係ar..係用腳…夾d波子~~玻璃果d 呢…
    我e c 係教我夾d波仔….or d毛巾….仲有搵支野(我在dr. kong buy ka…一支長長地有d粒粒在面) 踩下look 下咁law….都係可以train up d 雞肉wor.

升級   0%

該用戶從未簽到

哎呀..今日係唔係天氣潮濕左ar....我個傷口…今日勁勁勁痕……搽mud 鬼野都痕到反檯……我要咬人ka la…….
    不過呢…護士小姐都話我復原得好快, 個傷口埋得好靚….已經結晒加..我諗過多1week…膝頭就好似剝殼雞蛋咁令ka la..kekekekke

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 16:05 發表
    哎呀..今日係唔係天氣潮濕左ar....我個傷口…今日勁勁勁痕……搽mud 鬼野都痕到反檯……我要咬人ka la…….
    不過呢…護士小姐都話我復原得好快, 個傷口埋得好靚….已經結晒加..我諗過多1week…膝頭就好似剝殼雞蛋咁 ...

咁你應該今晚搵d沙紙擦下塊面喎.....跟住咪可以好似剥類雞蛋咁靚囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 16:05 發表
    不過呢…護士小姐都話我復原得好快, 個傷口埋得好靚….已經結晒加..我諗過多1week…膝頭就好似剝殼雞蛋咁 ...

你又好la .. 如果我好似你咁 ..... 我要成個幾月先好番 .
    你d 修復能力好快ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2011-1-11 16:03 發表
    活活..唔係ar..係用腳…夾d波子~~玻璃果d 呢…
    我e c 係教我夾d波仔….or d毛巾….仲有搵支野(我在dr. kong buy ka…一支長長地有d粒粒在面) 踩下look 下咁law….都係可以train up d 雞肉wor." />" />

無wor ~~今晚問下先 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2011-1-11 16:11 發表

sexy打扮,咁係留比ssp twins啦~~" />" />

sorry cc, 我地d fans 唔鐘意我地行性感ka wor hohohooho

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2011-1-11 16:17 發表

咁你應該今晚搵d沙紙擦下塊面喎.....跟住咪可以好似剥類雞蛋咁靚囉

哎呀..我塊面已經好靚ka la..唔洗磨沙la!!!hohoh