香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 逢星期三晚 - 將軍澳上斜訓練

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

你地甘鬼快交功課架~~~
第一轉 : 10:50   ( 遲大到自己jog上. 無壓力跑hea 左)
第二轉 : 10:28 pb

第二轉好在多得 256 係終點大聲叫我 提腿爆埋佢 . 先可以pb 快多2秒( 2秒對我來說己好好) .
但至開心是256 話我跑得 大步左及分享左 跑斜"木喬"門 比我  .

升級   94.3%

該用戶從未簽到

仲有大熱天時著長boot,Wing 姐其實係咪機械人?

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 08:06 發表

重要吾駛食...... 哩吓先犀利~

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 01:32 發表
嘩,瞓得4個幾鐘仲要跑,Wing 姐真係鐵人!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 11:53 發表
第一轉 : 10:50   ( 遲大到自己jog上. 無壓力跑hea 左)

第二轉好在多得 256 係終點大聲叫我 提腿爆埋佢 . 先可以pb 快多2秒( 2秒對我來說己好好) . hg ...

如果你唔碎步的話應該可以快好多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 11:55 發表

鋼之煉金術師 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2009-6-25 11:46 發表
我係kuk11840 Ah Li  我昨日跑澳景路上斜 (1) 09.20   (2) 09.35秒  交功課.

亞lee . 好高興認識你及歡迎加入我地tko 大家庭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 11:56 發表

如果你唔碎步的話應該可以快好多

唉~~~~~~  
改更架la . 盡量, 盡量
但點盡量都好難追到你地9字派的 人

升級   100%

該用戶從未簽到

各師兄姐妹們, 我會多D

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-6-25 11:55 發表

FASHION .FASHION , FASHION ,
陸嬸好有時代感 ~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

好高興認識你們 , 我會加入tko 大家庭.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-6-25 09:31 發表
陸嬸
你已經幫我起左好多個朵啦,我真係用唔哂ga~

儲起佢先啦~總有機會用架O麻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-6-25 09:10 發表
你地真係好大彭人。咁都比我撞到你地

昌CHING唔黎跑上斜訓練??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-25 09:54 發表

601 ctse: 睇到呀.....好定好清楚,大家努力呀!

唔該晒大圍ching~搵日時間o岩都o黎練下啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 10:59 發表
唔該晒秘書Wing嬸 ^^

原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 11:42 發表

唔該晒 wing 姐你幫手做秘書 ar ~~ 個 record 整得好好 ~~! 其他人記住快d交功課呀 ~~~

我會將 record 個 link 放去第一個 post,歡迎大家得閒就睇睇 ~~

筷子~+車亞文,唔洗客氣 ,個table第1次訓練時我已經整左o架啦~每次update之o麻!麻煩車ching放o向第1個page俾大家睇啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 11:53 發表

第二轉好在多得 256 係終點大聲叫我 提腿爆埋佢 . 先可以pb 快多2秒( 2秒對我來說己好好) . hg ...

原帖由 kuk11840 於 2009-6-25 11:46 發表
我係kuk11840 Ah Li  我昨日跑澳景路上斜 (1) 09.20   (2) 09.35秒  交功課.

唔該晒Ah Li ching+活活~  祝下次上斜PB呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-25 11:57 發表

鋼之煉金術師 ?
原帖由 快活人 於 2009-6-25 12:09 發表

FASHION .FASHION , FASHION ,
陸嬸好有時代感 ~~~~

水靴唔趁落雨天著...唔通放o向屋企發霉咩!都係活活有sense

升級   0%

該用戶從未簽到

DatePB03-Jun-0910-Jun-0917-Jun-0924-Jun-09
參加名單1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間1st衝斜時間2nd衝斜時間
火仔8'079'129'31------8'478'508'078'19
-R-8'22------------------8'228'29
runner_2568'409'208'40------------8'478'48
chairman8'529'128'529'229'288'529'04------
batbat8'5810'169'379'599'299'398'58------
bolo9'1610'019'4510'099'4810'049'259'169'25
Ah Li9'20------------------9'209'35
Harry9'4111'0110'4910'1910'4210'039'4110'0010'06
筷子JC9'46------------nil10'109'469'57
uncle9'47------------14'459'4714'5214'43
活活10'2810'4210'5410'3011'2710'3510'4010'5010'28
迪迪仔11'1111'1111'2011'1511'2311'5411'21------
Wing11'1411'2311'14------------------
駿駿駿11'4211'42nil------------------
山比12'3013'14nil12'3013'2313'57nil13'0613'28
sealion12'4812'5512'48------------------
catcat12'5113'15nil------12'5112'51------
jonathanmok13'00------------------13'0013'23
阿mo13'30------------13'30nil
auntie14'40------------14'4514'4014'5214'43
steven ------------no recordnil

UPDATED:
http://spreadsheets.google.com/pub?key=r-9BwSObSbX4rSZpVqL4r0Q&single=true&gid=0&output=html

阿Mo ching~記得交功課啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 12:07 發表
唉~~~~~~  
改更架la . 盡量, 盡量
但點盡量都好難追到你地9字派的 人

活活...... 車校長係8字派架  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-6-25 12:32 發表

活活...... 車校長係8字派架  

係wor~~~車仔比較低調無提我tim .
但 型仔叔叔幾高調. 琴晚吹 水say 錯9 字派. 佢幾鬼大反應ar ~~~~  
256 快d 破佢紀錄ar ~~~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-25 12:50 發表
係wor~~~車仔比較低調無提我tim .
但 型仔叔叔幾高調. 琴晚吹 水say 錯9 字派. 佢幾鬼大反應ar ~~~~  
256 快d 破佢紀錄ar ~~~  

型仔叔叔又係既, 咪咁大反應先得架.....
256ching, 下次快佢少少, 8秒都夠架喇~