香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   68.33%

該用戶從未簽到

早晨,大家好!
我都好想同大家逍遙跑! 但現在隻腳又唔聽話...唔俾我跑
隻左腳都唔知做乜.......左腳腳眼位無力,受力時仲會好似俾針吉既感覺!好難受!
連11月8日個比賽都要搵朋友頂......而渣打都未知報唔報好?
現在希望隻腳快D好番 .....俾我可以跑渣打.....
(全馬唔得,半馬都好)心願.....
活活,很抱歉....我有負你所託,不能跑8號的比賽.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 17-10-2009 07:13 發表
早晨,大家好!hgj088" />" />hj
我都好想同大家逍遙跑!hgj091" />" />hj 但現在隻腳又唔聽話...唔俾我跑hgjD092" />" />hj
隻左腳都唔知做乜.......左腳腳眼位無力,受力時仲會好似俾針吉既感覺!好難受!hgjD092" />" />hj
連11月 ...

256,乜咁大鑊?
有無睇醫生 check 下到底點解會有此現象?
祝你快D好番,大家一齊再跑過!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-10-17 07:13 發表
我都好想同大家逍遙跑!hgj091" />" />hj 但現在隻腳又唔聽話...唔俾我跑hgjD092" />" />hj
隻左腳都唔知做乜.......左腳腳眼位無力,受力時仲會好似俾針吉既感覺!好難受!hgjD092" />" />hj
連11月 ...

點解會咁ga
快d去睇下醫生la
希望你快d好番
長跑長有

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-10-17 07:13 發表
連11月 ...

找神呀256兄~
關於你左腳腳眼個問題,真係要睇醫生好好調理返好佢。
跑步首要係身體健康,至於賽事又何需睇重~ 今日跑唔到,好返之後將來亦大把有得你跑~ 跑到你驚都得

另渣打照報都無所謂既,到時真係未好返晒都係蝕$270

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

連11月 ...

256 ching你休息吓先啦!  等隻腳好番先再跑, 大把比賽等住你喎!
    祝早日康復~

升級   78.4%

該用戶從未簽到

連11月 ...

256 ching去睇醫生啦,我哋呢度幾時都有得跑,馬拉松年年有,醫好咗冇事就快啲返嚟啦!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:28 發表
    交下功課先...無跟workout因利成便跑左轉上落斜代替" />" />

斧山運動場 > 蒲崗村道/慈雲山道交界                      ~1.11k = 06'15"23
    蒲崗村道/慈雲山道交界 > 慈雲山道/沙田拗道交界      ~1.35k =  ...

9哥
    哇 你尋晚跑左上去
    又跑返落黎

升級   59.05%

該用戶從未簽到

連11月 ...

256 ching
    你而家最緊要休息
    咩都唔好諗
    等隻腳好返先再跑過
    到時好返你想點玩都得
    祝你快d好返

升級   78.4%

該用戶從未簽到

今日唔知咩事大家都跑快咗,
    因為想追翻 R同 Kan ching,
    我同JC係澳景真係跑到想嘔。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 runner_256 於 17-10-2009 07:13 發表
    連11月 ...
    256 ching 休息吓先跑啦,好返大把機會跑呀,祝你早日康復

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

今日新亞個 4k 落山比賽都幾好玩喎,時間 21:38 女子組總名次 12,未試過咁前架。

仲有恭喜 sealion 同廸廸仔攞奬

升級   0%

該用戶從未簽到

256兄,好好保重啊.
    暫時休息一下,是要跑以後更長更遠的路啊.
    有需要就快快睇醫生攪番掂佢啦.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

係啦,未到藍田公園已經見唔到你地尾燈。
    為左大家進度同我個人安全着想,我諗我o既長課都係自己練好o的。

原帖由 Terence86 於 2009-10-17 14:51 發表
    今日唔知咩事大家都跑快咗,
    因為想追翻 R同 Kan ching,
    我同JC係澳景真係跑到想嘔。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-10-17 05:08 發表 我係No. 1,不過今日唔可以同大家逍遙跑了.大家玩得開心D啦.另外,2010 長課大計有乜消息,記得通知聲我啊.

原來迪迪仔ching 去咗比賽, 重攞到獎, 真係恭喜, 下一次jc 團長又要攪番個[24/10 迪迪仔慶功逍遙跑] 啦!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-10-17 01:28 發表 交下功課先...無跟workout因利成便跑左轉上落斜代替斧山運動場 > 蒲崗村道/慈雲山道交界                      ~1.11k = 06'15"23蒲崗村道/慈雲山道交界 > 慈雲山道/沙田拗道交界      ~1.35k =  ...

9 ching, 咁快練斜路啦, 重係飛鵝山果條長命斜, 時間好好,
    不如玩埋呢個:
    [url]https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6547&extra=page%3D1[/url]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-10-17 07:13 發表 早晨,大家好! 我都好想同大家逍遙跑! 但現在隻腳又唔聽話...唔俾我跑 隻左腳都唔知做乜.......左腳腳眼位無力,受力時仲會好似俾針吉既感覺!好難受! 連11月 ...

依家未報名, 隻腳有事, 緊係唔好跑啦...

若果報咗名、俾咗錢, 先至諗隻腳得唔得...

不過, 我估大大都會擔心你隻腳多啲,
    為免日後無得跑, 今年都係忍吓腳!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-10-17 15:13 發表 今日新亞個 4k 落山比賽都幾好玩喎,時間 21:38 女子組總名次 12,未試過咁前架。 仲有恭喜 sealion 同廸廸仔攞奬   

x2

升級   100%

該用戶從未簽到

估唔到今朝天氣都係熱, 聽日要游水, 所以今日要操長課,
    但係遲咗, 唯有自己跑11K (55:xx), 之後再跟活活、駿駿駿
    跑短腳組6.5k (32:xx), 總共17.5k (1:27:xx), 都叫做達標!!

完成第5周workout 啦! 重有3周咋!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-17 16:41 發表

原來迪迪仔ching 去咗比賽, 重攞到獎, 真係恭喜, 下一次jc 團長又要攪番個[24/10 迪迪仔慶功逍遙跑] 啦!!

其實只係因為我係校友先可以係校友組分個獎遮,個獎水分好高,含金量就無乜了.
    SEALION跑公開組奪獎就真係真材實料了.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

恭喜迪迪仔拎獎