香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

唔係呀.. mill 姐. 星期三就見得你多. 星期六好似未見過wow..... 出來hea 跑啦..

我唔會學校長掂個d高鈍度既...普通貨得嫁啦..

升級   9.35%

該用戶從未簽到

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-13 12:20 AM 發表
今個星期六TKO鄉下仔出去見大場面, 胆粗粗首次跟D壞人去操毅行1-5段, 嚟唔到同大家跑喇, 我會竭盡所能希望起碼跟到1-2段, 希望仲有命返嚟見大家啦! 請為我祈禱!" />" /> " />" /> vgjmjjfg ...

系埋 壞人ching....

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-5-13 11:43 AM 發表

係呀, 果度一試難忘不能自拔, 等我導多d人入營等佢地生不如死... hahaha...

果然系 戒毒所 校長....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 swtcheng 於 2010-5-13 16:34 發表
    唔係呀.. mill 姐. 星期三就見得你多. 星期六好似未見過wow..... 出來hea 跑啦..

我唔會學校長掂個d高鈍度既...普通貨得嫁啦..

好呀...盡量啦! 希望唔會見光死.

升級   0%

該用戶從未簽到

woooow, mill姐都黎
    我就到時間都一定黎呀....
    至多跑完先開工, 度下schudule得吾得先   

升級   100%

慵懶

原帖由 JC 於 2010-5-13 18:11 發表
    woooow, mill姐都黎 " />" />
    我就到時間都一定黎呀....
    至多跑完先開工, 度下schudule得吾得先   j" />" />jk

絕世好爸爸, 乜你離倒咩! 你唔好大我喎~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2010-5-13 16:38 發表

系埋 壞人ching....

咪就係果個魔鬼毅行隊長, 壞人師兄囉! 聽人講佢神神哋經架, 我驚未行完第一段就比佢推爆咗!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-5-13 21:23 發表
    絕世好爸爸, 乜你離倒咩! 你唔好大我喎~

我真係depands公司既schedule, 聽晚先可以confirm到, 唔係大你架........
    你係咪黎jei??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-13 21:33 發表
    咪就係果個魔鬼毅行隊長, 壞人師兄囉! 聽人講佢神神哋經架, 我驚未行完第一段就比佢推爆咗!

佢係大折家........ 祝你好運

升級   78.3%

該用戶從未簽到

星期六有無人三個窿呀 慢慢跑志在完成.

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨......
    今日好大霧, 濕笠笠的一天又開始喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-13 23:12 發表

兩個都唔駛大黎大去啦
    兩個都到. 得左!!
    " />" />" />" />

我都想黎, 但係要返工, 未必黎到呀 ∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-5-14 00:49 發表

我都想試, 但係跌晒watt,, 未必跟得到∼

升級   0%

該用戶從未簽到

15.05.2010 PTO戒毒所逍遙遊 20.5k (短腳12.5k/15k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      15 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)

(沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70%上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

15/5/2010 報名:
    1. JC (再唔浦頭, 驚大家唔記得我哩個阿四 )
    2. chanlouis911 (大坳門) (新手ar)
    3. 通利 (毒品呢下野..不可一, 不可再.. 試過一次返唔倒轉頭)
    4. jogging_cat (唔黎 d 毒癮發作起上黎點算呀)
    5. 烏拉 (有JC帶隊喎, 有同好通利喎, 有拍擋阿cat喎, 仲有追龍...頭louis添! 索啊! 隊啊!)
    6. 呀招 (st5c08, 愛上了TKO)
    7. iceberg99 (毒癮又起,唔跑返轉,點對得住自己)  
    8. AH LI
    9. -R- (一於三個窿)
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    .................

升級   100%

慵懶

15.05.2010 PTO戒毒所逍遙遊 20.5k (短腳12.5k/15k)

集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返12.5K / 大坳門折返15K)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k/15k)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

3. 通利 (毒品呢下野..不可一, 不可再.. 試過一次返唔倒轉頭)
    4. jogging_cat (唔黎 d 毒癮發作起上黎點算呀)
    5. 烏拉 (有JC帶隊喎, 有同好通利喎, 有拍擋阿cat喎, 仲有追龍...頭louis添! 索啊! 隊啊!)
    7. iceberg99 (毒癮又起,唔跑返轉,點對得住自己)  
    8. AH LI
    10. mill
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-5-14 12:49 AM 發表

三個窿 系咩呀.....

升級   78.4%

該用戶從未簽到

報名辦法:

8. AH LI
    10. mill
    11. Terence (跑幾多都係到時先算)
    12.
    13.
    14.
    15.

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2010-5-14 09:15 發表

三個窿 系咩呀.....

pto,大坳門, 龍蝦灣