香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 st5c08 於 2010-5-24 16:21 發表

hehe..冇下次啦

乖乖地啦, 哩D傷真係閒閒地休息兩個月架,
    後生仔唔憂冇得跑喎, 來日方長, 你唔使咁心急既,
    反而你亂咁試跑, 一個唔小心造成永久傷害,
    莫講話跑步, 連行路都有問題果陣, 就真係後悔莫及喇.

再講多次.......... 聽話啦∼

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-5-24 17:03 發表

乖乖地啦, 哩D傷真係閒閒地休息兩個月架,
    後生仔唔憂冇得跑喎, 來日方長, 你唔使咁心急既,
    反而你亂咁試跑, 一個唔小心造成永久傷害,
    莫講話跑步, 連行路都有問題果陣, 就真係後悔莫及喇.

再講多次....... ...

jc / mill 姐, 今晚我會體住佢架o拉...放心!!!o吾會比佢亂o尼....

升級   100%

該用戶從未簽到

各C兄C姐:
        你地唔好咁讚我,我會驕傲嫁,我仲要向大家多多學習呢 !

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2010-5-24 17:24 發表
    各C兄C姐:
        你地唔好咁讚我,我會驕傲嫁,我仲要向大家多多學習呢 !  

LI LI ar, 你真係直得驕傲嫁

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-5-24 17:28 發表

x 2   + 支持

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-5-24 17:28 發表

x3   + 支持 x2

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 於 24-5-2010 17:28 發表

x4   + 支持 x3

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 -R- 於 23-5-2010 23:20 發表

唔錯喎, 尋日咁ge天氣都2個半鐘完成, 比我跑都會死  
    點會呀,校長你講笑咩。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

今年渣打一熱即刻跌晒Watt,自問冬天都比前一年操得更足,只可以賴冇乜天氣熱既長課經驗,而家要補番堂。

下次試吓帶包鹽補給,睇吓可唔可以唔抽筋之下跑晒四個大咕窿。

好多謝明師兄請我地飲嘢,跑完第三個窿己經爆,唔補給真係會死!

原帖由 -R- 於 2010-5-24 00:06 發表
    ...
    好開心, 今日終於有人同我一齊跑4 o, 雖然途上無不斷吹水, 大家只係默默耕耘, 但感覺十分之好
    今次補堂大家都係抱住跑得幾多得幾多, 但其實個個心裡都唔係咁輕易放棄. 當我每次問有無人要休息或要搭車走人, 但都係引誘唔到佢地放棄, 十分堅持.
    AhLi, 非常利害. 尋日跑完士多來回唔夠喉今日再 4 o, 堅到不得了.
    哈利, 表現出驚人意志, 話4個o就老抽都同你死埋返黎, 勁.
    Stephen 有傷在身同埋第一次走3 o咁長途, 真係唔錯, 佩服.
    明ching, 雖然十分疲倦, 完成 3 o, 堅持一定唔小得, 睇黎佢下次一定走埋4 o先夠皮

升級   100%

該用戶從未簽到

好多謝明C,hing, 係士多之救命水,飲了才可以繼續, -R-校長就住我地跑,否則尾燈都看不見.

升級   100%

該用戶從未簽到

JC團長, 睇嚟你要搵定第五個O比喱班唔知起邊個星球嚟既道友玩, 因為佢哋已經變得越嚟越變態, 自殘心態越嚟越強, 西貢半島沿岸所有既O遲早都會比佢哋掃晒!

我有個好辦法, 就係捉晒佢哋去玩毅行, 睇吓佢哋有幾多貨!

各位道長道姑, 夠胆就嚟啦, 一次過食鋪大既, 包你哋三段未夠就爆到CC吓!不過睇你哋都係食唔到大茶飯架喇!吖...哈...哈...哈!吖...哈...哈...哈!

(以上內容只屬激脹法, 如有得罪之處請諒!毅行明天截止報名, 想食大茶飯既ching/ctse唔好諗咁多喇, 報啦!)

升級   9.35%

該用戶從未簽到

JC團長, 睇嚟你要搵定第五個O比喱班唔知起邊個星球嚟既道友玩, 因為佢哋已經變得越嚟越變態, 自殘心態越嚟越強, 西貢半島沿岸所有既O遲早都會比佢哋掃晒!

各位道長道姑, 夠胆就嚟啦, 一次過食鋪大既, 包你哋三段未夠就爆到CC吓!不過睇你哋都係食唔到大茶飯架喇!吖...哈...哈...哈!吖...哈...哈...哈!

(以上內容只屬激脹法, 如有得罪之處請諒!毅行明天截止報名, 想食大茶飯既ching/ctse唔好諗咁多喇, 報啦!)
    -------------------------

好野來ga.. 學啊梁朝偉話劑: AA+...頂級靓貨 索完high 爆

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2010-5-24 21:05 發表
    好多謝明C,hing, 係士多之救命水,飲了才可以繼續, -R-校長就住我地跑,否則尾燈都看不見.

Ah Li我真係好鍾意你幅相, 隻蕉已經好攪笑, 你跑緊既姿勢好似隻馬騮咁仲攪笑!

我懷疑你真係唔係地球人!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-24 21:37 發表

完全激我唔到, 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈............................ (自己知自己事, 我出年跑10K )

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kuk11840 於 2010-5-24 09:40 發表
    -R-  多謝你領導有方及鼓勵,否則跑不到四個0000.

AhLi 唔駛客氣, 最重要係你地堅持到底

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-5-24 11:40 發表
    你地全部人都好恐怖.. 究竟你地係唔係地球人黎嫁.. 上個禮拜衝完圈之後. 對腳勁酸痛. 到星期六早上一起步已經知道自己不行了.

結果都係士多來回咋.. 仲要好鬼死辛苦個隻.........

看看你們..又4個又3個.. 尤其 ...

唔好, 最好係你一齊去火星

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-5-24 12:21 發表

真係要多謝校長一路不停的鼓勵和照顧!!!

Stephen 太客氣, 你都照顧我地唔小啦

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2010-5-24 13:49 發表

之後幾大都call 你地先去。。

琴日去左半個就謝了

星期六啦, 再黎過

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-5-24 13:54 發表
    各位好勁 AR . 天氣甘熱都跑咁長

副校長明明話星期五睇吓黎唔黎, 點解半個形都無埋