香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

睇番個record,原來大家尾10K跑44分幾 ........

升級   100%

該用戶從未簽到

幾位ching你哋今朝晨早留留都咁樣放火法,簡直是挑戰法紀 ,下次JC隊長唔起度我一定唔敢黎,因為驚跟唔到蕩失路! 亦都驚被捲入集體縱火案比人拉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-1-9 16:17 發表
好在係我帶炸, 當然唔及 jc老大帶得好, 但如果比車車帶, 我肯定1個鐘零幾分就返喇.

ps. 我等左依個位已經好耐了,  將來終於可以同d孫仔孫女講今日既成就了

原帖由 大雄2009 於 2010-1-9 21:28 發表
幾位ching你哋今朝晨早留留都咁樣放火法,簡直是挑戰法紀 ,下次JC隊長唔起度我一定唔敢黎,因為驚跟唔到蕩失路! 亦都驚被捲入集體縱火案比人拉!

原帖由 =chairman= 於 2010-1-9 19:35 發表
睇番個record,原來大家尾10K跑44分幾 ........

原意尋日係俾大家回氣減量, 睇黎大家都唔使點抖喎
下次16/1跑返33k左右, 不過請大家收返D火, 就吓我哩D老人家, 操返均速6min/K啦唔該................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-1-9 15:15 發表
聽日出戰美津濃半馬 ge ching/ctse 加油!!

慢子
Sealion
finewong
迪迪仔
Terence
WinggniW (係咪腳傷, 轉做2公?? 重有7個星期渣馬, 多點休養)
火仔
w.c.w.c.
-R-
活活

各位隊友跑成點啊?  好玩嗎  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-1-10 11:54 發表

各位隊友跑成點啊?  好玩嗎  " />" />

小弟病倒了,今日做左逃兵,所以唔知佢地好唔好玩.......
宜家只係想快d好番,下星期日既CCM唔使又做多次逃兵........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-1-10 14:18 發表

小弟病倒了,今日做左逃兵,所以唔知佢地好唔好玩.......
宜家只係想快d好番,下星期日既CCM唔使又做多次逃兵........

噢~ 要多休息~ 下星期就係攞你命CCM
唔怪得今日唔多覺眼迪迪仔你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-1-10 14:21 發表

噢~ 要多休息~ 下星期就係攞你命CCM
唔怪得今日唔多覺眼迪迪仔你

多謝狗狗關心,我會好好休息一下,在CCM半馬再努力過.

你都要保重,CCM FM唔少野架,我都唔想見到你跑到嘔白泡架.......

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 迪迪仔 於 10-1-2010 14:18 發表

廸廸仔保重,CCM 加油呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-1-10 18:00 發表
    廸廸仔保重,CCM 加油呀。

多謝 cat姐關心,
    我已經睇左醫生,食埋藥,已經好好多了.

至於CCM,都係盡力而為啦.

升級   78.4%

該用戶從未簽到

今日長跑網有好多ching 同ctse玩美記,場面好熱鬧。
    自己今次既比賽心態係唔好受傷,上斜用平均速度大約6M�K,落斜就著。返黎時間都比上年快5分鐘。其實條路都唔係甘難跑,比較起黎跑去布袋澳就更多斜路。自己今年都幾懶吓,下一年如果跑多啲哩數,應該可以係大壩(平路)快啲,有希望做到1個小時40分內。
    overall條路都幾好跑吓,夠闊,有上有落,最尾有條成2K既大壩比你追。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-1-10 18:06 發表
    多謝 cat姐關心,
    我已經睇左醫生,食埋藥,已經好好多了.

至於CCM,都係盡力而為啦.

迪迪仔, 希望你快D好返啦  
    比賽次要, 如果狀態唔好咪當去睇吓風景, 享受過程囉......
    原本我打算今年CCM報仇, 最後冇報, 宜家又有少少腳痕, 呵呵~ 搵次入去"自隊"先  
    其他有報CCM既ching/ctse, 下星期努力啊  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-1-10 19:02 發表
    自己今次既比賽心態係唔好受傷,上斜用平均速度大約6M�K,落斜就著。返黎時間都比上年快5分鐘。其實條路都唔係甘難跑,比較起黎跑去布袋澳就更多斜路。自己今年都幾懶吓,下一年如果跑多啲哩數,應該可以係大壩(平路)快啲,有希望做到1個小時40分內。
    overall條路都幾好跑吓,夠闊,有上有落,最尾有條成2K既大壩比你追。 ...

恭喜Terence兄又再pb  

舊年我有跑呀, 不過就冇你咁夠貨, 最尾果2k大壩冇晒力追

升級   0%

該用戶從未簽到

各位隊友....... 16/1大家想唔想跑 布袋澳+大坳門啊?  定係唔想跑咁多斜?

不過我9點半前要返到屋企(未定), 所以跑唔晒33K, 尾段可能需要其他ching/ctse帶一帶.
    請大家俾俾意見, 明晚出post ~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-1-10 21:17 發表
    各位隊友....... 16/1大家想唔想跑 布袋澳+大坳門啊?  定係唔想跑咁多斜?

不過我9點半前要返到屋企(未定), 所以跑唔晒33K, 尾段可能需要其他ching/ctse帶一帶.
    請大家俾俾意見, 明晚出post ~

都係個句, 永遠追隨 jc老大 左右, 特別係9:30前番到屋企.

升級   0%

該用戶從未簽到

贊成丫 ~~ 愈多斜愈好添 ~~~ 不過想問有冇分長腳(33K)同埋短腳(eg.20-25K)丫 ~~~ 因為有d師兄姐(包括我)未必會跑咁多 ~~

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-1-10 21:08 發表

恭喜Terence兄又再pb  " />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" />

舊年我有跑呀, 不過就冇你咁夠貨, 最尾果2k大壩冇晒力追 " />" />" />" />ghj

你冇報咋,如果你去跑肯定唔會慢過我,條路根本就容易跑過布袋澳,對你黎講冇難度!

升級   0%

該用戶從未簽到

大家 Good ......Morning...呀!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨呀咁多位

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-1-10 19:02 發表
    自己今次既比賽心態係唔好受傷,上斜用平均速度大約6M�K,落斜就著。返黎時間都比上年快5分鐘。其實條路都唔係甘難跑,比較起黎跑去布袋澳就更多斜路。自己今年 ...

個霸是最消磨意志的路段 . 我跑到入霸未夠15k +上 腳板好痛 .己經無心機跑la.
    但都好在時間在我target 之內  . 個人時間 1:47:xx . 大會時間 1:49:05
    我又要買個對鞋來迎戰渣打 ~~~~
    有咩好介紹 ~~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我喺廈門買左對國內品牌 "361度"跑鞋,約港紙$190,幾抵。
    應該足夠依兩個月多里數既訓練量。