香港長跑網  - 長跑長友

樓主: iceberg99
打印 上一主題 下一主題

TKO毅行 T隊, K 隊 (及O隊 --> support team) 操山 go Go GO!!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

16:
剛收到你為我們打氣的SMS,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

OKOK~~~ 今星期三會到 , 其余3個的物主請覆埋我 是否一次過拎比你地

升級   94.3%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

啱啱番到屋企, 先至知攰到死咁滯!

完成時間比原訂遲好多, 今次縮減為3、4段都要用 7:27,
時間超咗好多, 原因係小弟坳柴, 重係兩次,
都諗住落梅子林(約1K)走人, 但抖抖下, 又好似鬆番啲,
好在 bolo 兄有支神奇魔仗, 有咗佢就可以繼續上路,
而且越行越鬆, 去到獅子亭都可以唔駛用支魔仗,
真係唔該晒 bolo 兄, 都係要置番一支傍下身!
不過就累到大家ge pacing 慢咗好多, 又要9 兄押尾睇住小弟,
唔該晒9兄!

睇離上完訓練班再操山唔係好明智 ge 決定, 體力消耗幾大,
一不留神, 落石級就中招...

今次都要唔該非比、kf 同埋 9 兄, 義務埋水,
仲要响兩個點都有得補給, 十分感激, 呢個十卜真係無得頂!

今次都見識到非比同 kf 的輕功啦, 個零鐘已經完成第三段,
仲要等咗我地45分鐘!! 真係唔同級數!!
我諗下次我地要派出昌兄應戰至得, 唔好咁失威!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 烏拉 於 2010-8-7 00:09 發表
    呢個時候唔知去到邊呢? TKO加油!!

你出post嘅時候,我們剛離開嶂上約10分鐘。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-7 08:52 發表
    啱啱番到屋企, 先至知攰到死咁滯!uihji" />" />hjuihji" />" />hjuihji" />" />hj

完成時間比原訂遲好多, 今次縮減為3、4段都要用 7:27,
    都諗住落梅子林 ...

佢2個係神經俠侶~ 唔水理佢地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-7 08:52 發表
    啱啱番到屋企, 先至知攰到死咁滯!uihji" />" />" />" />hjuihji" />" />" />" />hjuihji" />" />" />" />hj

都諗住落梅子林 ...

rockiec哥你連踩2場...精神/體力虛耗過度先一時中招姐,好彩無咩大礙,下次再黎過~

另多謝大雄隊長、冰堡隊長及TKO隊員幫我克服麥3麥4陰影 我應該可以抬起頭做人啦~

升級   100%

奮鬥

啱啱番到屋企, 先至知攰到死咁滯!uihji" />" />hjuihji" />" />hjuihji" />" />hj

都諗住落梅子林 ...

確實要多謝kf,非比同9哥,埋水和補給,辛苦晒。
    kf同非比嘅飄移輕功認真犀利,一上山就已經見唔到尾燈,火昌你去咗邊呀?

Rockiec兄保重,如果休息完仲有痛,都係睇吓醫生穩陣啲。

升級   65.55%

該用戶從未簽到

rockie兄好好保重呀
    麥徑居然咁可惡, 下次TKO毅行隊拉大隊去踩平麥徑

放水係舉手之勞, 唔使客氣, 我地好高興可以為TKO隊服務
    要多謝大家特登去企下嶺兜埋我地
    希望有機會可以再跟操
    TKO隊加油!非比油站會全天候365日24小時為大家打氣!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 坑口公牛 於 2010-8-7 09:26 發表

kf同非比嘅飄移輕功認真犀利,一上山就已經見唔到尾燈,火昌你去咗邊呀?" />" />" />

Rockiec兄保重,如果休息完仲有痛,都係 ...
    牛牛,唔駛客氣~!

我地只係走得1段先敢亂走姐, 走長d就唔會亂黎

rockiec 兄保重x2

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 烏拉 於 2010-8-7 15:58 發表
    發揮毅行精神. 等齊每一個人. " />" />
    K隊又要準備出發了! TKO繼續加油!" />" />" />" />" />

ps. 蝸牛隊都要繼續努力啊!!" />" />

感謝TKO盟主打氣,我地會更加努力架  !

升級   100%

奮鬥

原帖由 馬拉 於 2010-8-7 16:04 發表

感謝TKO盟主打氣,我地會更加努力架  !

K隊加油。
    昨日天氣唔錯,有風,行得幾舒服,不過路面比較濕滑,大家小心。

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

kf同非比嘅飄移輕功認真犀利,一上山就已經見唔到尾燈,火昌你去咗邊呀?

Rockiec兄保重,如果休息完仲有痛,都係睇吓醫生穩陣啲

正如9哥所講,佢哋真係快到無輪
    我懷疑佢哋背脊係有對翼
    http://connect.garmin.com/activity/43427661
    相對而言,我(哋)嘅pacing
    http://connect.garmin.com/activity/43438542

升級   100%

奮鬥

原帖由 iceberg99 於 2010-8-7 16:25 發表

我懷疑佢哋背脊係有對翼
    http://connect.garmin.com/activity/43427661
    相對而言,我(哋)嘅pacing " />" />
    http://connect.garmin.com/activity/43 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 iceberg99 於 2010-8-7 16:25 發表

我懷疑佢哋背脊係有對翼
    相對而言,我(哋)嘅pacing " />" />
    http://connect.garmin.com/activity/43 ...

我覺得似大雄俾左2隻竹蜻蜓佢地用 ...

下次要出動秘密武器

升級   81.05%

該用戶從未簽到

未齊人

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-8-6 23:53 發表
    OKOK~~~ 今星期三會到 , 其余3個的物主請覆埋我 是否一次過拎比你地

X 唔知幾多, 係呀, 星期三要, 謝謝活活c姐

升級   100%

該用戶從未簽到

都諗住落梅子林 ...

洛兄, 實在太誇獎了,
    對我依d經驗淺薄既行山人士, 唔好講乜野級數唔同,
    行夜山比人救既機會就有份, 出我只會增加tko隊拗柴既次數

洛兄保重呀

升級   24%

該用戶從未簽到

啱啱番到屋企, 先至知攰到死咁滯!uihji" />" />" />" />hjuihji" />" />" />" />hjuihji" />" />" />" />hj

都諗住落梅子林 ...

Rockie 兄保重!!!長行長有!!!

另外現在外面行雷及落大雨,你地K隊點呀!!!!!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

水袋已到活活手 , HKD90一個  共6個

星期三(8 月11日)夜晚TKO運動場跑步交收:
    1. 明
    2. Iceberg
    3. wty16
    4. 哈利
    5. 昌

----------------------------------------
    麻煩 猿球請 confirm