香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

CTSE 報到區

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

大家將來有新網衫,就算見唔到綠衣人,都可能有網友主動來跟妳相認.
    好似聯合國當日,係ee,running-sue,月光兄,.......主動認有著網衫的帥兄師姐.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-7 21:06 發表
    我都係 十點先走...但唔見綠衣人.....

今日跑得唔好... 想緊下次點跑好...
    去到尾 1k 就開始對腳提唔起.... 好辛苦..
    定係開頭快得滯...跑到最後.... hgjD103" />" />hj

又可能因為之前一日上過梅子未 recover. ...
    開始有點擔心之後既賽事

就算全職跑手都唔係次次都做到好成績,都會有累的時候啦!
    你未recover,好正常喎.
    唔使擔心,好多ching / ctse支持你呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-7 21:22 發表

ee_tpk你成績如何?我都係未達標58'33"

56分51秒... 又係最後 1k 出事...
    一開始放得太快... ...可能尋日上完梅子林未 recover...

我記得 ctse 你之前 nike 係 1小時多少少... 今日 58分幾.... 有進步呢..繼續努力...

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2008-12-7 21:19 發表

我就好早去到,但是無見有綠衣人,係跑緊時見有綠衣人,就同佢打氣.但係跑完之後都係唔見喎??

哈哈,因為天氣凍,未跑之前,個個都著住褸;跑完之後,個個唔係著番件褸就換佐衫,係難認少少

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-7 21:27 發表

就算全職跑手都唔係次次都做到好成績,都會有累的時候啦!
    你未recover,好正常喎.
    唔使擔心,好多ching / ctse支持你呀hgj091" />" />hj  

恭喜 ctse pb 成功..
    你個時間係我奮鬥目標呢...

升級   100%

奮鬥

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-7 21:25 發表
    大家將來有新網衫,就算見唔到綠衣人,都可能有網友主動來跟妳相認.
    好似聯合國當日,係ee,running-sue,月光兄,.......主動認有著網衫的帥兄師姐.

總之唔使怕醜就得喇.
    其實,我依家都只係記得幾個ching/ctse叫乜名咋,希望唔好見怪啦.

升級   100%

奮鬥

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-7 21:29 發表

恭喜 ctse pb 成功..
    你個時間係我奮鬥目標呢...hgjD141" />" />hj

今日做到pb,真係要多謝瘋ching+gill ching+blurmax ching,
    因為企starting point既時候, 企響瘋ching+gill ching後面,
    跟住佢地既綠色戰衣做TARGET,
    我頭3k居然做到4'30左右,

後半就跟住blurmax ching既綠色戰衣做TARGET,
    所以先做到依個成績,都唔知仲有冇下次
    總之,大家一齊加油啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-7 21:40 發表

今日做到pb,真係要多謝瘋ching+gill ching+blurmax ching,
    因為企starting point既時候, 企響瘋ching+gill ching後面,
    跟住佢地既綠色戰衣做TARGET,我頭3k居然做到4'30左右,
    後半就跟住blurmax ching既 ...

sue ctse, 4'30" 好強呀, 跟得上其他ching 既pace!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

好可惜見唔到各位ctse
    我約7點半到唔見綠衣人,過左一陳見到有ching熱身,但唔知點開口...
    到走時還是見唔到,希望下次有機會啦
    我下次跑21號的15K,唔知你地下次跑咩呢?
    今次感冒未清,跑到7k已腳軟了...不過自己計的成績快過之前跑10K1分鐘
    最慘係走時矇閉閉,無還晶片呀 睇唔到成績

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-7 21:40 發表

跟住佢地既綠色戰衣做TARGET,我頭3k居然做到4'30左右,

恭喜恭喜running-sue ctse pb, 很好的成績呀   4'30 勁呀, 繼續努力, 下次一定有獎攞

各位ctse又完成一個賽事了

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2008-12-7 21:46 發表

sue ctse, 4'30" 好強呀, 跟得上其他ching 既pace!

咪淨係個頭3K囉,之後又回復到自己既5'15左右

升級   100%

奮鬥

原帖由 Qoo 於 2008-12-7 21:47 發表
    好可惜見唔到各位ctse " />" />" />" />
    我約7點半到唔見綠衣人,過左一陳見到有ching熱身,但唔知點開口...
    到走時還是見唔到,希望下次有機會啦 " />" />" />" />
    我下次跑21號的15K,唔知你地下次跑咩呢?
    今次感冒未清,跑到7k已腳軟了...不過自己計的成績快過之前跑10K1分鐘 " />" />
    最慘係走時矇閉閉,無還晶片呀 " />" />" />" />fhjfrt 睇唔到成績" />" />

無還晶片冇關係喎, 都睇到時間, 係咪太多漏佐眼呢
    等等.......
    我搵到你個時間喇. 使唔使話你知響邊頁呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

SUE -ctse 。你好勁呀。 KEEP 住呀
    加油再創PB 。。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

各CTSE 。 弓喜你地完成一個賽事。
    不論時間如何。 大家都盡左個人努力。完成賽事。對自晚已有所交代
    希望各CTSE KEEP GOING 。BULID UP 呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-7 23:15 發表
    各CTSE 。 弓喜你地完成一個賽事。
    不論時間如何。 大家都盡左個人努力。完成賽事。對自晚已有所交代" />" />
    希望各CTSE KEEP GOING 。BULID UP 呀。" />" />" />

我要努力 d 練...
    我要在下下星期既 15k challenge 跑番好 d~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-8 00:00 發表

我要努力 d 練...
    我要在下下星期既 15k challenge 跑番好 d~~~

有鮮明的目標, 練習起來都會有心機d, tpk ctse, 這2個星期努力練習喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-8 00:04 發表

有鮮明的目標, 練習起來都會有心機d, tpk ctse, 這2個星期努力練習喇

nc ctse... 大家一齊努力啦...
    希望今個星期三有時間跟大圍上梅子啦...
    (p.s. nc ctse ... 星期二,五唔好走堂啦~~~)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-7 21:22 發表

ee_tpk你成績如何?我都係未達標58'33"

唔記得問 cc ctse 你既新鞋仔點丫.. o 唔ok??

升級   100%

該用戶從未簽到