香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902
打印 上一主題 下一主題

阿根正傳2012

升級   85.6%

該用戶從未簽到

kan sir 星期二出吾出九龍灣一齊跑呀,果度好多勁人的,
走interval我都只能走到B組,A組的怪物儍的.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

明天將會入馬鞍山運動場
我暫時都會在斧山同馬鞍山跑
九龍灣要幾多點ar??

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-6-11 13:01 發表

衝in 都衝10k,癲佬!

又真係10k=.=

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年6月11日星期六 晚上 7點15分

蒲崗村道公園

6k=47'21"(慢jog)
-------------------------------------------
2011年6月13日星期一 晚上 8點

公司至斧山道運動場

3.4k=16'02"

2011年6月13日星期一 晚上 8點35分

斧山道運動場(interval)

加速跑=miss

5隻800m=2'50" 2'45" 2'47" 2'45" 2'42" (連跑連休6分鐘)

5隻400m=1'19" 1'18" 1'19" 1'27" 1'10" (連跑連休3分)

呢晚又要ot
搞到8點鐘先收工
即刻係公司跑去斧山道運動場
不過此終太遲
miss左個加速跑

升級   59.05%

該用戶從未簽到

............................

升級   59.05%

該用戶從未簽到

.....................................................

升級   59.05%

該用戶從未簽到

...........................

升級   59.05%

該用戶從未簽到

.........................

升級   100%

該用戶從未簽到

根根....你係咪犯太歲呀???
定係你跑得太快呀??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

根根枝筆壞咗or無墨水

升級   59.05%

該用戶從未簽到

唔係ar 係個網問題
    我要洗洗版先可以到新一頁
    唔知幾時整好

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年6月14日星期二 晚上 9點

斧山道運動場

L-1     L-2    L-3    L-4    L-5
    2000m =7分26秒(1'28" 1'28" 1'27" 1'28" 1'32")
    休5分後
    200m =0'38"49 慢jog 200m=1'57"43
    200m =0'37"96 慢jog 200m=1'47"13
    200m =0'37"94 慢jog 200m=1'40"60
    200m =0'35"79 慢jog 200m=1'46"57
    200m =0'34"71
    休6分後              L-1   L-2   L-3   L-4   L-5
    2000m =9分59秒(1'59" 1'59" 1'59" 2'01" 2'00")

又ot左啦
    8點幾先放工
    搞到去唔到馬鞍山運動場
    唯有上斧山自己操

升級   85.6%

該用戶從未簽到

根師兄今睌你D PROGRAME 同我今睌差吾多呀

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-6-15 00:14 發表
    根師兄今睌你D PROGRAME 同我今睌差吾多呀

我本來入唔到馬鞍山
    都想心思思黎九龍灣
    但係我放工8點幾
    雖然都係九龍灣上班
    但行過去要15分鐘左右
    我諗我熱埋身要9點幾先跑得
    實join唔到你地一齊跑
    所以都係上返斧山

個programe 係我自己諗出黎玩下炸
    估唔到差唔多

升級   85.6%

該用戶從未簽到

我地今晚係2K8成力,200MX8

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年6月14日星期三 晚上 8點

斧山道運動場

L-1     L-2    L-3     L-4     L-5    L-6     L-7    L-8     L-9   L-10   L-11   L-12  L-12.5
    5k=18分57(1'29"/1'29"/1'28"/1'28"/1'29"/1'30"/1'32"/1'32"/1'33"/1'33"/1'35"/1'31"/0'43")

L-1     L-2    L-3     L-4     L-5    L-6     L-7    L-7.5
    3k=11分54秒 (1'32"/1'38"/1'35"/1'35"/1'37"/1'36"/1'34"/0'43")

L-1     L-2     L-3    L-4     L-5    L-6     L-7    L-7.5
    3k=11分44秒 (1'36"/1'36"/1'37"/1'37"/1'34"/1'31"/1'26"/0'43")

呢晚勁滿足
    因未跑前已經set 左target under 19
    連前進兄都睇得出我今晚有備而來

終於做返under 19 啦
    真係跑得勁辛苦
    睇返個時間一睇就知入第7圈爆爆地架啦
    跑到第9圈
    好想係4k位即第10圈想走佬
    點知貴哥在場叫我(阿根仲有3個幾圈就完啦,頂埋佢)
    後有阿健頂住我
    為左淡氣同好睇d我谷埋佢
    終於跑完個5k
    對我黎講18分57秒唔易做

跟住出事
    勁出汗
    暈暈地
    個肚好痛
    呼吸困難
    維持左4分鐘左右
    真係金
    雖然係咁
    但心裡係好開心好值得
    因為係一個好開始

升級   85.6%

該用戶從未簽到

我都好想試下走你個programe不過一定走吾到咁快,5k我走到20分都好了,
    3k就12分應該ok,根兄5k同3k你休幾耐?我都想試下走.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-6-16 00:25 發表
    我都好想試下走你個programe不過一定走吾到咁快,5k我走到20分都好了,
    3k就12分應該ok,根兄5k同3k你休幾耐?我都想試下走.

正常係
    5k
    休12分
    再5k
    休12分
    再5k

但係我係咁
    5k
    休12分啦
    再3k(人地未跑完加多8分鐘)
    即休20分
    再3k

升級   85.6%

該用戶從未簽到

根兄你5k18:57都比人推,斧山d跑友真堅.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年6月15日星期四 晚上 9點15分

斧山道運動場

L-1     L-2    L-3    L-4    L-5
    2000m =8分02秒(1'34" 1'41" 1'35" 1'30" 1'40")
    休5分後
    1000m =3分38秒(1'26" 1'28" 0'44")
    休4分後
    300m =0'58"36 慢行 100m=1'30"51
    300m =0'55"27 慢行 100m=1'29"99
    300m =0'54"92 慢行 100m=1'29"59
    300m =0'56"53 慢行 100m=1'29"91
    300m =0'53"24

休6分後                L-1   L-2   L-3   L-4   L-5
    2000m =10分04秒(1'58" 2'03" 2'00" 2'00" 2'02")

今晚雖然落雨
    但係冇咁熱
    不過運動場上就小左好多人lor