香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902
打印 上一主題 下一主題

阿根正傳2012

升級   59.05%

該用戶從未簽到

跑步 游水 sit up 壓上壓都通通唔做得住
上半身不能做太大動作
行路 行街都ok
行山唔知得唔得
我而家背隻好似有個粉榴(銀)住左
好鬼痛
希望唔係真係榴啦
唔係真係幾大獲
今晚睇多服跌打睇下點先
唔係要轉睇西醫照照睇下發生咩事

又係操到最fit果時
又係最容易出現毛病
個天係唔係咁玩我ar

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-7-9 01:10 發表
我都傷左有個多月了,根兄你咁操法,會吾會回吾切呀?
休息多d啦,我呢個星期二開始操返,吾知好返晒末,要操
過先知.

咁搞發
我會休閒多d啦

升級   98.9%

該用戶從未簽到

根根, take care ar

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年7月17日 星期日 早上 5點正

鞋類:adizero adios(共走)

芭堤雅半馬拉松

大會時間:1小時24分44秒
晶片時間:1小時24分34秒(pb)

雖然乜都拎唔到
但有得跑已經好開心
pb左5分鐘啦....

我的個人時間---->http://connect.garmin.com/activity/100536923

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年7月21日星期四 晚上 7點15分

馬鞍山運動場

鞋類:adizero mana(絆)

800m =2'55" 休1'15"
800m =2'51" 休1'38"
800m =2'50" 休1'55"
800m =2'48" 休1'52"
800m =2'43" 休11'25"

600m =2'04" 休3'02"
600m =2'03" 休3'14"
600m =2'02" 休3'10"
600m =2'03" 休3'00"
600m =1'59" 休10'43"

400m =1'19" 休1'24"
400m =1'17" 休1'40"
400m =1'20" 休1'34"(痛>.<)
400m =1'31"

total:1:15'49"

升級   98.9%

該用戶從未簽到

恭喜根根傷愈復出,仲破記錄.勁呀

升級   98.9%

該用戶從未簽到

恭喜根根傷愈復出,仲破記錄.勁呀

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年7月22日星期五 晚上 8點15分

斧山道運動場

鞋類:adizero mana(絆)

800m =3'08" 休3'02"
    800m =2'54" 休3'07"
    800m =2'56" 休3'06"
    800m =2'53" 休3'10"
    800m =2'43" 休10'06"

400m =1'23" 休1'42"
    400m =1'19" 休1'47"
    400m =1'19" 休1'42"
    400m =1'20" 休1'41"
    400m =1'19" 休1'48"
    400m =1'19" 休1'44"
    400m =1'21"

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 kan0902 於 2011-7-22 01:10 發表

芭堤雅半馬拉松

雖然乜都拎唔到
    但有得跑已經好開心
    pb左5分鐘啦....哈

我的 ...

恭喜,恭喜~~
    不過你真系要比多d時間對腳抖下至得~~

升級   100%

開心

[quote]原帖由 kan0902 於 2011-7-22 01:10 發表

芭堤雅半馬拉松

雖然乜都拎唔到
    但有得跑已經好開心
    pb左5分鐘啦....哈

我的 ... [/quote
    恭喜根根!!尾段重可以加速,你跑得好成功呀!!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2011-7-22 23:20 發表

恭喜,恭喜~~
    不過你真系要比多d時間對腳抖下至得~~

抖緊lu
    因為隻腳痛痛地

升級   59.05%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 前進 於 2011-7-25 23:15 發表

恭喜根根!!尾段重可以加速,你跑得好成功呀!!quote]

係ar
    今次算係成功
    多謝前進

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年7月23日 星期六 早上 8點40分

鞋類:adizero boston 2m(深藍)

將軍澳運動場--->坑口--->壁屋--->夏威夷--->寶林--->將軍澳運動場

13.11km=1小時59分02秒

----------------------------------------

2011年7月23日 星期日 早上 10點23分

鞋類:kanadia TR 3 Summer M

石門甲上鳳凰山(行山)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2011-7-26 22:09 發表

點解行山冇鞋類?

唔記得左加tim
    我一直都有幫我自己對鞋做出統計行左幾長哩數
    上次由石門甲上鳳凰山前
    我本來用緊GPS 錶 量度緊距離同時間
    點知中途因為有個天然GE水池
    我走左落去玩
    點知得意忘形之際
    我帶埋隻唔識得防水GE GPS 錶落去
    搞到入晒水
    失左靈

所以我每次都會加上我穿咩鞋走
    著到一定哩數
    就要換新鞋
    唔可以再傷隻腳

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2011年7月27日星期三 晚上 8點

斧山道運動場

L-1     L-2    L-3     L-4     L-5    L-6     L-7    L-8     L-9   L-10   L-11   L-12  L-12.5
    5000米=18分55(1'34"/1'34"/1'32"/1'32"/1'30"/1'31"/1'31"/1'28"/1'29"/1'32"/1'28"/1'26"/0'42")

L-1     L-2    L-3     L-4     L-5    L-6     L-7    L-7.5   
    3000米=12分07 (1'49"/1'46"/1'38"/1'30"/1'30"/1'31"/1'32"/0'49")

未開跑腳仔右腳小腿有反應
    跑完反應更加大
    但痛ge位置改變左
    why??

是日9哥,kf都一齊操
    佢地一如以往咁勤力

升級   85.6%

該用戶從未簽到

腳未好返吾好跑咁多呀,吾係以後手尾好長呀,明捷保身呀.無謂為了跑多3幾次而另到
    日後有更嚴重的問題出現,其實現在你同我都是受傷之人,最好游下水當做物理治療(好
    似潛水捉下蟹咁就fit爆了.

升級   100%

鬱悶

根根,恭喜你復操!

不過初頭就真係唔好俾對腳過勞啦!長跑長有!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 豬兜1 於 2011-7-28 10:47 發表
    腳未好返吾好跑咁多呀,吾係以後手尾好長呀,明捷保身呀.無謂為了跑多3幾次而另到
    日後有更嚴重的問題出現,其實現在你同我都是受傷之人,最好游下水當做物理治療(好
    似潛水捉下蟹咁就fit爆了." />" />

係ge
    休息好重要