香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-17 11:20 發表
早晨呀北友~~
陳朝出車好好玩呀,北區計埋我有四部車,可惜Kopo 兄同小虎兄黎唔到~~
傑傑又話踩得好慢既,上斜咁鬼好力...
真係有排練至跟得上大隊,我都唔敢偷懶,今朝踩單車 ...

我都唔可以偷懶, 下次唔可以再買老抽 , 好鬼尷尬, 係人经過都問聲.
使唔使幫手
再次見識到 rockeic hing 既力量, 前 7 快過架 GT , 巨人殺手。
本來想換車, e + 無乜心情, 都係操好副偈先再算。
星期三見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-17 11:38 發表

我都唔可以偷懶, 下次唔可以再買老抽 , 好鬼尷尬, 係人经過都問聲.
使唔使幫手
再次見識到 rockeic hing 既力量, 前 7 快過架 GT , 巨人殺手。
本來想換車, e + 無乜心情, 都係操好副偈先再算。 ...

X2,Rockie 兄可以話係我呢D 雞車人既榜樣,證明車雖然係有幫助,但最重要始終係實力,要靠自己~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Loud 兄陳日會唔會係因為尾段太晒體力突然消耗得太快呢? 見你一路都好有力,last 突然跌得好快~~
可能你要減磅啦,夏天到,脂肪太多散熱慢~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-17 11:55 發表
Loud 兄陳日會唔會係因為尾段太晒體力突然消耗得太快呢? 見你一路都好有力,last 突然跌得好快~~

下次我地三架車大家等埋大家, 互破風一段時間練下隊形啦

下次都係要留下力, 第一個圈衝得太勁, 第三圈爆左 70k 打後我想死...

我耐力真係麻麻, 要練練對腳做下gym做下對腳先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-17 12:10 發表

下次都係要留下力, 第一個圈衝得太勁, 第三圈爆左 70k 打後我想死...

希望自己加下課之後下次跟到你地互破...

升級   100%

該用戶從未簽到

真係有d後悔有裝你地
係哩,可唔可以話我知你地呢次既平均速度及踏頻?

我都沒偷懶,踩左翻轉粉嶺<=>大尾篤,雖然得個34Km,但都好支又
不過平均速度得16.7Km/h,要操一排先跟到你地了.

升級   100%

該用戶從未簽到

>我都唔可以偷懶, 下次唔可以再買老抽 , 好鬼尷尬, 係人经過都問聲.
>使唔使幫手 。

升級   100%

該用戶從未簽到

>我都唔可以偷懶, 下次唔可以再買老抽 ,
>好鬼尷尬, 係人经過都問聲.使唔使幫手 。
呢句好搞鬼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-17 11:20 發表
早晨呀北友~~
陳朝出車好好玩呀,北區計埋我有四部車,可惜Kopo 兄同小虎兄黎唔到~~
傑傑又話踩得好慢既,上斜咁鬼好力...
真係有排練至跟得上大隊,我都唔敢偷懶,今朝踩單車 ...

琴日又多人又好玩,希望次次操車都咁旺場就好了
Dee兄要多d黎踩呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-17 11:55 發表

曬 5 係借口, 本身在大雞了
下次我地同阿 kito , 互勾希望可以省返 d 體力, 玩得耐少少

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-17 12:10 發表

係囉,我都覺得大家一齊輪流頂風至好玩,踩得太散既話就變左各有各練,無左趣味性

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-5-17 12:42 發表
真係有d後悔有裝你地

我都沒偷懶,踩左翻轉粉嶺大尾篤,雖然得個34Km,但都好支又

有無入新娘潭?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-5-17 13:07 發表
有無入新娘潭?

冇啊,真係冇力了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-5-17 12:42 發表
真係有d後悔有裝你地

我都沒偷懶,踩左翻轉粉嶺大尾篤,雖然得個34Km,但都好支又

cadence avg, 84, avg speed 24.5km.
total distance, 78.25km.
你唔知, 陳日我係抽到痛不慾生, 抆住铁絲網拉筋先頂得住,
下次踩 50km 度算
siu fu....唔來 side 曬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-5-17 12:58 發表

琴日又多人又好玩,希望次次操車都咁旺場就好了
Dee兄要多d黎踩呀~

勁呀馬王, 陳日响大快活, 仲見你去打網玩, 真係體力過人

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-17 13:09 發表

你...你...

話時話,幾時再黎?
等我早d羅批文

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-5-17 13:09 發表

cadence avg, 84, avg speed 24.5km.
total distance, 78.25km.
你唔知, 陳日我係抽到痛不慾生, 抆住铁絲網拉筋先頂得住,
下次踩 50km 度算

cadence avg, 84, avg speed 24.5km. <<< 我都差唔多係呢個數

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-5-17 14:00 發表

你...你...

話時話,幾時再黎?
等我早d羅批文

唔知, 睇下 d 高手幾時開團, 到時通知呢,
應該一个星期前會出 post, 足夠時間出批文o拉。
siu fu, 隻 gps 表, 心帶搞店未 , 我幾有興趣買番隻,。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-17 14:10 發表

下次可以互勾, 大家差唔多速度

升級   0%

該用戶從未簽到

下次就到時間一定黎,好好反~~
我都想同Loud 兄傑兄一齊勾,因為陳日真係力有不逮,又未掌握得好,太近又驚隊到人,太遠又驚俾人甩,甩得多少少又無心機追,希望下次好d...
講開先記得要同馬王兄講聲唔好意思,尋日你幫我頂風時隊到你尾轆,sorry...