香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   0%

該用戶從未簽到

聽loud兄講話造鐵人衫都唔係貴,又可以自己計設,夠人數既話真係直得諗諗~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-28 16:44 發表

查實佢地乜都無點count 分段時間呢~~  

馬王兄要的起心肝練水啦,要爭名次幾分鐘真係好蝕呀~~hgjD088" />" />hj

應該會有的

係呀,泳術真係要下苦功至得,希望明年會更好

升級   60.67%

該用戶從未簽到

恭喜~~大家比賽d時間唔錯 祝大家下次 時間bp   馬王加油 下次囉個盃來:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2009-9-28 10:37 發表
恭喜北區四勇士個個都逹標!
最緊要開心有得玩

馬子你都贏得獎,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-9-28 16:36 發表
Loud隻腳今日好d無?" />" />

未好,有小小刺痛,小問題的,應該休息 2-3 天會自動好返
不知是不是給蠔殼割損了, 還是赤腳是給玻璃割損。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-9-28 16:56 發表

聽loud兄講話造鐵人衫都唔係貴,又可以自己計設,夠人數既話真係直得諗諗~ghu" />" />jg

http://champ-sys.com/
五件便可以做,下年可以集合多 d  chings & ctses,
一起做。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

北區跑友~~ D 相POST 左出黎喇, 如果想要原大SIZE PM 我啦

http://picasaweb.google.com/kito807/927#

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2009-9-28 22:39 發表
北區跑友~~ D 相POST 左出黎喇, 如果想要原大SIZE PM 我啦

http://picasaweb.google.com/kito807/927#

嘩!!傑佬!! 你D 影既相既角度同我之前果D 完全唔同,正呀!! 多謝晒!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位, 早晨呀

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

sue兄早晨呀, 各位北區友早晨

升級   67.95%

無聊

原帖由 kito807 於 2009-9-28 22:39 發表

傑兄, good job呀

升級   0%

該用戶從未簽到

北區朋友早晨~~
    小弟聽晚去睇波,北區訓練請假一天~~

升級   67.95%

無聊

小弟, 亞傑, cy 和 cy媽等因為第二朝要參加國慶10k賽, 所以都不來了~
    明晚得北區三大鐵人- 馬王兄, Loud兄和Kopo兄操練, 三位唔好偷賴, 練埋我地個份

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-9-29 11:28 發表
    小弟, 亞傑, cy 和 cy媽等因為第二朝要參加國慶10k賽, 所以都不來了~
    明晚得北區三大鐵人- 馬王兄, Loud兄和Kopo兄操練, 三位唔好偷賴, 練埋我地個份

人少都要加油呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-9-29 11:28 發表

不如今個星期三晚北區練習暫定一課,好嗎?

Loud兄腳板底傷左,應該未好番晒

而小弟星期四早上要去操毅行

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-9-28 17:37 發表
    恭喜~~大家比賽d時間唔錯 祝大家下次 時間bp   馬王加油 下次囉個盃來:

多謝CY,出年玩接力預埋你~

升級   0%

該用戶從未簽到

睇番Belinda影的衝線相,我應該得第七

之前界果幾個原來唔係自己組別

特警師兄原來得第二,第一果個仲要勁好多......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-9-29 16:24 發表
    睇番Belinda影的衝線相,我應該得第七

之前界果幾個原來唔係自己組別hgjD115" />" />hj

特警師兄原來得第二,第一果個仲要勁好多......

係游水應該輸好多下,好蝕呀...
    第七都好好啦起碼晌前列,有無獎好多因素影響,出左正式結果之後好好分析一下,下次再努力!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-29 16:28 發表

係游水應該輸好多下,好蝕呀...
    第七都好好啦起碼晌前列,有無獎好多因素影響,出左正式結果之後好好分析一下,下次再努力!!hgj091" />" />hj

係呀,毅行後要練多d水先得,到埋要多d游下海......果日我見咁大浪真係有d驚驚

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-9-29 16:20 發表

不如今個星期三晚北區練習暫定一課,好嗎?

Loud兄腳板底傷左,應該未好番晒

而小弟星期四早上要去操毅行

hgjD115" />" />hj

我的腳未好呀,明天就休息一天呀,
    要下一次先可以還給你件 3.