香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-7 23:26 發表

nonono~~~改了~~~hehe~~

咁真係好....聽日加油呀~
各位SSP既朋友,我都要訓啦,抖足精神聽日作戰~

升級   0%

該用戶從未簽到

各隊友返到屋企未呢? 好心急想知你哋跑成點呀
我自已成績都算在預計的1小時內, 大會時間係1:00:19
全程都算順利, 開頭被啲人阻阻, 攪到華華都陪我跑咗1k
之後有啲腳痛同橫隔膜痛, 不過都冇停過......
今次我覺得尾段仲有力, 應該可以早啲加速
我而家目標就係下年可以同大家一齊半馬呢~~~

升級   61.1%

該用戶從未簽到

返左!  4:45:??

快過上年2分鐘咁大把!

唔係你地嗌既話我好可能仲咁戇居居唔識望人咁走左去! 多謝晒打氣團!

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

多謝各位SSP 街坊跑隊師兄師姐..

我今日好開心, 第一次有人係終點附近同我打氣, 好開心,

多謝..CATCAT, 龍龍, DisDis, 同埋其他師兄師姐, 我覺得好Warm....

希望可以再同你地跑步。

chengtszhang.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2009-2-8 17:34 發表
    我今日好開心, 第一次有人係終點附近同我打氣, 好開心,

多謝..CATCAT, 龍龍, DisDis, 同埋其他師兄師姐, 我覺得好Warm....

希望可以再同你地跑步。

chengtszhang.

係呀...好在我見到你咋, 我就起細咁叫, 叫到你聽到為止...
    有我地打氣...點都會跑快d...仲開心好多...
    我地個個師兄師妹都打氣...好有氣勢...依加喉嚨都沙晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-8 21:17 發表

係呀...好在我見到你咋, 我就起細咁叫, 叫到你聽到為止...
    我地個個師兄師妹都打氣...好有氣勢...依加喉嚨都沙晒" />" />hj" />" />

我都好想在場一齊打氣呢~~~下年一定要
    龍龍跑成點呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

我地個個師兄師妹都打氣...好有氣勢...依加喉嚨都沙晒" />" />hj" />" />

龍龍,

今日第一次見你!幸會呀!

今日打氣雖然叫到聲沙! 不過好開心呀!

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-8 14:11 發表
    各隊友返到屋企未呢? 好心急想知你哋跑成點呀" />" />hkjhk
    我自已成績都算在預計的1小時內, 大會時間係1:00:19
    全程都算順利, 開頭被啲人阻阻, 攪到華華都陪我跑咗1k
    之後有啲腳痛同橫隔膜 ...

我快過上年五分鐘呀,兩小時十一分
    好在得華華支持左我成程ja~^^~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-8 21:32 發表

我都好想在場一齊打氣呢~~~下年一定要hgj091" />" />hj
    龍龍跑成點呀?

菲菲跑得都好好....你要繼續努力...下年可以一齊跑半馬...又可以訓遲d

我地個個都跑得好好...今日真係好開心...十個開心...可以比九個開心呀...

要講真係有排講...等我諗諗點寫先...

我達標完成...1:42...個人時間./....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

真係多得你地,好有氣氛,跑都會跑快d....

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-8 21:44 發表

菲菲跑得都好好....你要繼續努力...下年可以一齊跑半馬...又可以訓遲d

我地個個都跑得好好...今日真係好開心...十個開心...可以比九個開心呀..." />" />

要講真係有排講...等我諗諗點寫先...

我達標完 ...

仲有果一個開心去左邊呀?

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-8 21:47 發表

真係多得你地,好有氣氛,跑都會跑快d....

batbat幅相好搞笑

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 美洲豹 於 2009-2-8 21:51 發表

batbat幅相好搞笑

幅相似唔似我同巴迪斯圖逹比賽緊?

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-8 21:55 發表

好似呀

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 美洲豹 於 2009-2-8 21:51 發表

batbat幅相好搞笑

妳幅相都唔似美洲豹,似山貓多d....

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-8 21:55 發表

著埋波衫仲似

升級   97.89%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-8 21:56 發表

妳幅相都唔似美洲豹,似山貓多d....

其實係豹貓

升級   97.89%

該用戶從未簽到

我覺得隻豹貓好靚仔