香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

花子咪玩我啦~我邊得會快過你...
不過如果你想剪..我好樂於幫忙的..隨傳隨到..不收費用

升級   0%

該用戶從未簽到

21/6 鄧記 無無聊聊亂咁跑,加埋都有10k 既~~
今朝又起唔到身游水...

3/6 1hr swimming
4/6 8k
6/6 3k + M9-10 20.26K
8/6 1hr swimming
9/6 M7-8 15.5K
11/6 M7-8 15.5K
13/6 8k
15/6 10k 52.47
16/6 1hr MTB
17/6 1hr swimming / OK RD 約10K
19/6 M1-2 24.5K
21/6 10K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-6-22 01:35 發表

哈哈~我有同感喎~

好好既藉口~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-22 12:48 發表

4/6 8k
13/6 8 ...

我呢排都掛住睇波&應酬,都keep唔到早起游水,希望世界盃快d完
不過黃昏或夜晚我都點盡量要補番課的

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-22 12:48 發表

4/6 8k
13/6 8 ...

幾好喎, 有10k! 我都好耐無跑過10k
世界盃期間真係好忙, 加上gym 又無波睇, 所以運動少左, 希望分組賽之後會好d啦

升級   0%

該用戶從未簽到

23/6 今朝落雨黎,個場無人,走時沖完涼好似全場得我一個人咁,好寧靜,好舒服~~
無上星期四咁辛苦,進展理想,感覺良好~~

4/6 8k
13/6 8k
15/6 10k 52.47
16/6 1hr MTB
17/6 1hr swimming / OK RD 約10K
19/6 M1-2 24.5K
21/6 10K
23/6 1hr swimming

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-22 12:52 發表

我呢排都掛住睇波&應酬,都keep唔到早起游水,希望世界盃快d完" />" />
不過黃昏或夜晚我都點盡量要補番課的" />" />hj" />" />h

原帖由 schnix 於 2010-6-22 13:00 發表

幾好喎, 有10k! 我都好耐無跑過10k
世界盃期間真係好忙, 加上gym 又無波睇, 所以運動少左, 希望分組賽之後會好d啦

我今年對睇波興趣細左,可以忍到唔睇,所以相對練多左~~
淘汰賽我反而想睇喎,你兩位幾時過黎睇9呎大銀幕?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-23 09:30 發表

我今年對睇波興趣細左,可以忍到唔睇,所以相對練多左~~
淘汰賽我反而想睇喎,你兩位幾時過黎睇9呎大銀幕?hgjD115" />" />hj

等埋今晚先, 可能今晚之後可以專心d 練跑
dee 哥有無玩今個weekend 既兩項比賽?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-6-23 10:46 發表

等埋今晚先, 可能今晚之後可以專心d 練跑
dee 哥有無玩今個weekend 既兩項比賽?

哈哈~~ 做乜咁無信心呀~~
無"覺得"都可以過黎既,食下蟹,吹下水都好~~

無呀,妳會去打氣??
3T 今年應該剩係玩9月果個hea 賽,跟住只會玩山,其他賽事都唔報啦~~
舒力士仲有無報比賽??
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 711MF 於 2010-6-23 12:08 發表
    DEE:
    有野問..請問荃錦坳小食停上大帽山預有幾長..

應該大約4k左右

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-6-23 12:16 發表

應該大約4k左右

係呀,上次GPS 度4.2K,大約上400~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-6-23 12:43 發表
    回復 1773# 的帖子

Thanks.  即全上4.2K

係呀,100%上~~
    7兄想自隊大霧山??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-23 12:53 發表

係呀,100%上~~
    7兄想自隊大霧山??

99%炸...
    中途停車場大約有10m平路....

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-23 10:59 發表

哈哈~~ 做乜咁無信心呀~~" />" />hiuijhkj
    無"覺得"都可以過黎既,食下蟹,吹下水都好~~

無呀,妳會去打氣??
    3T 今年應該剩係玩9月果個hea 賽,跟住只會玩山,其他賽事都唔報啦~~
    舒力士 ...

"覺得"
    點都好, 有好波都會過黎睇架, 我又想食蟹
    睇黎你今年會以操山為主喎, 集中火力都好既, 加油
    黎緊幾個月我想玩番一個半個比賽, 但主力係要強化同保護玻璃腳先, 所以要換鞋

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-6-23 16:18 發表

"覺得"
    黎緊幾個月我想玩番一個半個比賽, 但主力係要強化同保護玻璃腳先, 所以要換鞋D119h ...

講開換鞋, 最近買左對nike free 3.0 覺得好正~ 不過係薄底黎ga

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-6-23 13:53 發表

隊嘜丫..又跟唔到你地...可能搵日行下嘅...

米玩啦7兄,你有心玩山好多人都追你唔到...
    話時話劈4k 幾上大霧都幾過癮咁喎,有機會都想試下~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-6-23 16:18 發表

"覺得"
    黎緊幾個月我想玩番一個半個比賽, 但主力係要強化同保護玻璃腳先, 所以要換鞋D119h ...

係呀,妳真係要好好保護對玻璃腳,買對好野都好既~~
    果對鞋...攞我條命,夠我買3對aero 跑山,證明我玩山係o岩既~~