香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   0%

該用戶從未簽到

tarry,多謝妳上緊堂都問候我......隻腳。
只係幾堂,妳已經明顯跑得好好,過多兩三堂驚唔夠妳跑添呀。
記得我第一堂跑大圈x5(中間休3分半),只能跑三個大圈(第一、三、五圈),都要8'1x",差過妳多多聲。
繼續努力。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 13-8-2010 23:58 發表
    話咁快又黎到第九堂la,交功課先
    交功課 -
    熱身15min + 八式
    Miss要我哋跑5個圈5'30, 應該話佢哋至岩, 我都好想5'30, 不過我既能力係咁多咋, 今晚都唔係好熱, 跑自己la, 其實最辛苦係第5個圈, 點解會 ...
    繼續努力呀

升級   25.26%

該用戶從未簽到

tarry rtr06rytr 妳团火好旺啊,  比妳點著哪... .... 祝繼續進步,  (小心身體), 師姐!加油!rtr08rytr

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Tarry,

努力 ! 遲 d 妳會見到回報的, 比心機啊 !

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

加油, 今年是你收成

升級   70.33%

該用戶從未簽到

嘩,....搵到你勒,....tarry 師姐,.....
    你d training ,....好"浦"呀,....繼續幼力呀,...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Simon So 於 2010-8-14 16:08 發表

tarry,多謝妳上緊堂都問候我......隻腳。
    只係幾堂,妳已經明顯跑得好好,過多兩三堂驚唔夠妳跑添呀。
    記得我第一堂跑大圈x5(中間休3分半),只能跑三個大圈(第一、三、五圈),都要8'1x",差過妳多多聲。
    繼續 ...

Simon, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la , 係ar, 每當我見到腳有傷患既跑友, 我都會問候...........佢隻腳ga, 唔洗咁謙wor, 其實差唔多啫. 一齊加油ar, 不過隻腳仔傷咗, 千祈, 千祈記住要休息wor,  

升級   100%

奮鬥

原帖由 luluwong 於 2010-8-15 00:29 發表
    tarry rtr06rytr 妳团火好旺啊,  比妳點著哪... .... 祝繼續進步,  (小心身體), 師姐!加油!rtr08rytr

lulu, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la,
    謝謝妳入黎坐ar, 好團火仍在燒得好興旺, 俾我點著, 咁...........妳就要點著另外一個la, 我會ga la, 我一個人加油唔夠ga, 妳除咗返工, 妳都一齊加油ar , 唔準偷懶ar , 預祝妳有美滿成績 , 妳明我講mud la, .........ha~ha

升級   100%

奮鬥

原帖由 jogging_cat 於 2010-8-14 20:21 發表
    繼續努力呀

jogging_cat, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la.   知道, 唔敢偷懶, 我要浸溫泉.......我.......要食 lunch buffet, 加油~加油~

升級   100%

奮鬥

原帖由 pwong5618 於 2010-8-15 20:55 發表
    Tarry,

努力 ! 遲 d 妳會見到回報的, 比心機啊 !

黃sir, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la

我會俾心機ga la. 謝謝你ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2010-8-16 00:04 發表
    加油, 今年是你收成

青公王子, 你幾時變咗TKO王子ga ,
    好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la,
    我哋青公跑友, 雖然跑我慢, 唔等於我哋無heart  wor, 你唔可以離棄我哋ga wor , 今年係我響青公既接埋年就真

升級   100%

奮鬥

原帖由 西環伏特加 於 2010-8-17 13:31 發表
    嘩,....搵到你勒,....tarry 師姐,.....
    你d training ,....好"浦"呀,....繼續幼力呀,...

西環伏特加, 好對唔住, 期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la.
    你果d都唔弱wor, 搵日去TKO踩吓場先 , 加油ar~

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-17 17:00 發表

西環伏特加, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la.
    你果d都唔弱wor, 搵日去TKO踩吓場先 , 加油ar~

好呀,....睇下幾時有機會,....踩入活ctse 果主場,...哈哈

升級   100%

奮鬥

1908青公跑

嘩, 真係好耐無跑青公la, 今晚多番d青公友番黎撐場, 有10個8個咁都好d ar, 按自己既schedule跑5K
    栢麗灣碼頭/公園出口/垃圾站/公園出口/栢麗灣碼頭 + 八式
    12'41/08'12/07'38/10'27 = 38'59
    好耐都無吹吹水 , 正!
    途中見到sleung ching, 同佢傾吓計, 傾開舊年unicef塞車, 佢話無mud塞ar, 佢叫我跑1:24左右就唔塞la, 我就答佢.........哦 ........我心諗果個時間我岩岩跑完10K多dd咋wor , 咪講笑la

升級   100%

奮鬥

20/08/2010〈Fri〉SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第十堂

第十堂la,
    交功課 -
    熱身15min + 八式
    細圈約1.1Kx5 + 20米衝斜x15 + 500m x 3
    上堂無返, 點知原來上堂已經分組, A, B及C組, Miss分咗去A組, 唉.....我跑既時間都未到A組, 嘩我好mud水wor, 要1.4K x 3 20分鐘內wor.
    細圈06'47/06'34/06'57/06'35
    衝斜00'14/00'14/00'16/00'14/00'15/00'14/00'14/00'15/00'14/
    00'29〈避車〉/00'13/00'16/00'15/00'15/00'14
    500m x 1〈偷懶, 沖涼無位ar, 放學好多人ga〉
    今堂Miss親自demonstrate, 跑姿好靚ar

升級   65.55%

該用戶從未簽到

Tarry好勤力, 加油!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

喜歡的就是這份投入感。
    tarry ctse 繼續努力。

升級   53.45%

該用戶從未簽到

tarry 真係好勤力, 加油呀!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 非比 於 2010-8-21 09:18 發表
    Tarry好勤力, 加油!!!

非比, 謝謝妳既鼓勵ar, 我會繼續努力gala, 有妳睇住唔敢偷懶ar . 係wor妳操山操成點ar, 我會入去妳個blog睇吓先, 一齊加油ar

升級   100%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2010-8-21 10:35 發表
    喜歡的就是這份投入感。
    tarry ctse 繼續努力。

Simon兄, 謝謝你入黎坐ar, 我自己鍾意寫低一d當時既感覺同埋時間, le d都你可以同別人分享既嘢, 又無mud秘密, 最緊要又唔係show off, 又可以互相勉勵幾好ar, le d就係我, ha~ha.
    Simon兄你尋晚有無睇Miss demonstrate, 真係值回票價ga, 之前itb個醫生提我每次都要full沒冰20-30min, e+我好番晒lu, 唔好作d無謂堅持wor, 又唔係跑季, 咪當調整lor, Oh~sorry......sorry