香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 912# 的帖子

Simon兄你尋晚有無睇Miss demonstrate <-----   我冇資格睇。

唔好作d無謂堅持wor <-----   我唔明喎 ?

升級   100%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2010-8-21 16:13 發表
    Simon兄你尋晚有無睇Miss demonstrate  

1. Simon兄mud你le個訓練班無俾錢咩, 你又唔係路人甲, 就算路人甲都可以停低睇la, 我又想問點様判
        定有無資格le?
    2. 你e+唔明唔緊要, 衷心希望你好快明白"Let it gone, be by gone"

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 915# 的帖子

可能我講笑個方式妳接受唔到啦 ~

講真個句,我響草地個邊,又點會知另一邊做緊咩、會做咩喎 ?
    又冇人過黎講我知,知道我仲唔立即過去睇咩。
    妳都唔知我呢邊當時做緊咩啦,係咪 ?

至於2.,我相信到呢一刻,都唔會有幾多個會明白我點解唔高興。
    我點會唔知let it gone,但如果我咁做,星期五開始已經見唔到我了。

打擾了,亦唔想再講啦。

升級   100%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2010-8-22 06:08 發表
    可能我講笑個方式妳接受唔到啦 ~

講真個句,我響草地個邊,又點會知另一邊做緊咩、會做咩喎 ?
    又冇人過黎講我知,知道我仲唔立即過去睇咩。
    妳都唔知我呢邊當時做緊咩啦,係咪 ? D ...

sorry~sorry

升級   100%

奮鬥

交功課
    熱身 + 八式
    慢跑約3-4K 衝斜 x6 回程
    00'56/00'58/00'58/01'00/01'02/00'59
    今晚落咗一場雨, 跑起上黎都無咁熱, 好舒服, 多謝一場及時雨

升級   0%

該用戶從未簽到

tartar好勤力, 又跟埋k-swiss上堂, 進步左好多呢~~~
    繼續努力加油

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-24 12:26 發表
    tartar好勤力, 又跟埋k-swiss上堂, 進步左好多呢~~~
    繼續努力加油

菲菲, 妳好嗎?妳好耐無入黎坐la, 謝謝妳ar, 係ar, 少少進步la, e+對腳仔itb無痛la, 最重要學識點樣保護雙腳仔, 同埋對腳真係鬆咗好多, 妳都好勤力預備毅行wor , 加油~加油, 我預咗做妳哋既supporter ga, 妳安排同埋通知我就得gala 我要攞假ar

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝tartar 做support
    到時set好support schedule俾你呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-8-24 13:22 發表
    多謝tartar 做support
    到時set好support schedule俾你呀

好ar, 謝謝!

升級   100%

奮鬥

24/08/2010〈Tue〉SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班第十一堂

交功課
    熱身大圈x5  + 八式 + 衝圈 + 休3.5mins x3
    尋晚衝咗斜d乳酸都未散hea跑2個圈無計時ar, 後面兩個圈總算有番d力la09'53/09'08. 諗住收工, 點知Rebecca拉親條筋, 自告奮勇陪跑一個圈, 仲懶醒叫Rebecca介吓人, 快又介唔到, 咪介個慢lor, ha~ha
    欠交功課 -  跑大圈1個 + 衝圈 + 休3.5mins x3〈尋晚衝咗, 今晚唔衝la

升級   15.45%

該用戶從未簽到

最後真係唔想夾硬跑架, 妳仲叫我界人

升級   100%

奮鬥

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-8-25 23:36 發表
    最後真係唔想夾硬跑架, 妳仲叫我界人

妳扮死啫, 妳連我都介到la, 我介果個係姐姐黎ga, 妳做mud話我介小朋友ar, 妳無記性ar , 我哋衝200m又哋介咗一個姐姐仔, 兩個靚仔, 妳又話跑慢d俾我介, 妳仲話前面有個小朋友, 仲埋佢ar 笨, 咁講wor .仲可以衝, 又可以介,妳仲唔係扮死

升級   15.45%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原來tarry已經進步到"界人"境界。
    等我好番都要加倍努力,唔係隨時流血不止。

升級   100%

奮鬥

原帖由 Simon So 於 2010-8-26 15:28 發表
    原來tarry已經進步到"界人"境界。
    等我好番都要加倍努力,唔係隨時流血不止。

Simon, 係就係介到, 不過你睇漏咗le1句 “快又介唔到, 咪介個慢lor" le個先係重點ar , 你放心la, 你e+都介到我la

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩~~~Tarry , 勁ar ..... 祝你越介越多

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2010-8-27 13:36 發表
    嘩~~~Tarry , 勁ar ..... 祝你越介越多 " />" />" />" />

活活, 唔好講笑la, 最重要果句, 妳又睇唔到, 我叭有能力介個慢果個咋, 妳有無玩毅行ar, 請俾個隊名或者編號我ar

升級   65.55%

該用戶從未簽到

多謝善長Tarry熱心捐助,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 非比 於 2010-8-27 23:12 發表
    多謝善長Tarry熱心捐助,蝸牛部隊祝您身體健康,生活愉快~~

非比, 唔好客氣, 只係小小心意, 你哋加油ar, 你哋已行動作回應, 我以心意作支持, 堅持, 加油~