香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

山比, 我今日都好啲反應呀, 右邊肚腩仔好似有少少拉親~~~
仲有, 雖然做唔到push-up, 上臂都有啲攰添~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-19 16:00 發表

菲菲, 唔係喎, 我feel到你係有能力行到依度架, " />" /> 有部分地方, 例如上羅漢塔係一d side track嚟架, 你可以選擇上定唔上, 同時依家個難度已經比十多年前剛開發冇耐時降低了若干, 因為多人行咗 ...

JOEJOE, 其實我都想試下, 你哋唔嫌棄我就最好啦~~~
但我想問你哋著咩鞋行?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-19 16:07 發表

JOEJOE, 其實我都想試下, 你哋唔嫌棄我就最好啦~~~
但我想問你哋著咩鞋行?

菲菲:
joejoe會因應時間除時short cut架,又唔係比賽最緊要大家行得開心,一於來啦。
鞋就最好著行山鞋啦...如果未既著厚底波鞋都得啦!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-19 16:06 發表

山比, 我今日都好啲反應呀, 右邊肚腩仔好似有少少拉親~~~
仲有, 雖然做唔到push-up, 上臂都有啲攰添~~~

梗係啦,你係咁表演sit-up...

我坐低起返身,大腿已經間下間下...

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-19 16:00 發表

菲菲, 唔係喎, 我feel到你係有能力行到依度架, " />" />" />" /> 有部分地方, 例如上羅漢塔係一d side track嚟架, 你可以選擇上定唔上, 同時依家個難度已經比十多年前剛開發冇耐時降低了若干, 因為多人行咗 ...

X2

菲菲,你放心啦,以我既觀察,你冇問題~~~~要縮沙都係我先啦~~~
我同ee原來都差唔多年紀,我都有d差唔多既毛病, 我都怕佢地行行下又來料啊~~~ 到時阻住你地進度~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

JoeJoe 行山團,catcat 終於頂唔順放棄啦!睇來真係唔係易行喎!上次1星d 人都c c 下,今次3星.....  如果有gps,記得帶埋去呀!電話要差足電呀!哈~~~~

joejoe ,睇住d ctse 呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-19 16:16 發表

梗係啦,你係咁表演sit-up...

我坐低起返身,大腿已經間下間下...

間下間下即係點呀? 係咪又要好似鴨仔行?
我估小腹痛同sit-up無關, 因為只係右邊咋......應該係之前拉親

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-19 16:23 發表

X2

菲菲,你放心啦,以我既觀察,你冇問題~~~~要縮沙都係我先啦~~~
我同ee原來都差唔多年紀,我都有d差唔多既毛病, 我都怕佢地行行下又來料啊~~~ 到時阻住你地進度~~~~

迪迪:
咁妳而家係咪想縮沙呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-19 16:12 發表

菲菲:
joejoe會因應時間除時short cut架,又唔係比賽最緊要大家行得開心,一於來啦。
鞋就最好著行山鞋啦...如果未既著厚底波鞋都得啦!hgj091" />" />hj

原帖由 kandis 於 2009-3-19 16:23 發表

X2

Thanks 圍圍同廸廸鼓勵~~~攪到我躍躍欲試添
廸廸你講既毛病係乜呀? 對腳唔聽話?

升級   0%

該用戶從未簽到

X2

做咩張揚0左自己仲係妙齡少女呢個秘密出來丫~

p.s. 又會忽然關我事既 ???  

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-19 16:29 發表

菲菲:
我同迪迪既意見一樣....
上次同你行山,你行得又快又輕鬆....你同佢地反3星,應該無問題既~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-19 16:33 發表

做咩張揚0左自己仲係妙齡少女呢個秘密出來丫~

p.s. 又會忽然關我事既 ???  

腳痛呀~~~咪諗起你law~~妙齡c妹~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-19 16:29 發表

是啊~ 一點點喇~
不過休息下又冇事~~
時間ok一定去!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-19 16:45 發表

菲菲:
我同迪迪既意見一樣....
上次同你行山,你行得又快又輕鬆....你同佢地反3星,應該無問題既~~

catcat, 我上次行完都好攰呀, 休息几日添呀~~~
你都一齊玩啦, 你都一定行到~~~復活節又有几日假

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-19 16:45 發表

腳痛呀~~~咪諗起你law~~妙齡c妹~~~

係 bor ..我想起你上上星期五邪神堂果陣都有 d 唔妥...
明日邪神堂因腳傷做唔到 d 動作就過來傷兵營啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

各位會join 捉松鼠的團友. 剛與波波通電 .他的傷勢比想像中嚴重.而ec 要求休息兩個月到.
不可以再傷.吾是手尾好長 .故他暫不會join 行山活動 .
詳程稍候會再上來同大家講

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-19 16:53 發表

catcat, 我上次行完都好攰呀, 休息几日添呀~~~
你都一齊玩啦, 你都一定行到~~~復活節又有几日假

其實好似joejoe成日話,只要有心就得...
我之前都跟過佢行d難既山....咪又係死唔去...

不過,我個人都幾怕辛苦,次次跟joejoe行山時,心內成日都暗罵做咩要攞苦黎辛...
係屋企可以un un腳飲可樂~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-19 17:09 發表
各位會join 捉松鼠的團友. 剛與波波通電 .他的傷勢比想像中嚴重.而ec 要求休息兩個月到.
不可以再傷.吾是手尾好長 .故他暫不會join 行山活動 .
詳程稍候會再上來同大家講

係囉.....上次行澗,佢隻手好似"種"甘....
都係休息多d好.....