香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   7.05%

該用戶從未簽到

HELLO ~~~

我未同大家行過山呀...
如果11/4號星期六, 我都應該可以黎~~~

邪神o個d, 個人覺得係好好, 不過就唔係個個人受得住,
傷左自己就無謂啦, 又唔係要做精英...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 17:21 發表

HELLO ~~~

我未同大家行過山呀...
如果11/4號星期六, 我都應該可以黎~~~

邪神o個d, 個人覺得係好好, 不過就唔係個個人受得住,
傷左自己就無謂啦, 又唔係要做精英...

龍龍...今次行山成3-4星喎...
你之前有無行山經驗~~?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-19 17:03 發表

batbat.....咁你黎唔黎?" />" />" />" />

我驚連累大家...哈....到時睇下點先啦....佢話3星,實質可能5星......
唔係易呀!要認真考慮....

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-19 17:23 發表

龍龍...今次行山成3-4星喎...
你之前有無行山經驗~~?

無嫁...咩經驗都無...有大家係咁就得啦...
不過要行幾耐嫁...我小時候都行過鳯凰山...

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍如真是無行過 .我建議你吾好去喇 .
我自己間吾中行山都怕未有能力可以應附到 ( 加上星期五要上邪神堂.第2日一定頂吾順).
而又講明有3-4星 難度都會幾高下. 所以你自己諗下喇

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-19 17:57 發表
龍龍如真是無行過 .我建議你吾好去喇 .
我自己間吾中行山都怕未有能力可以應附到 ( 加上星期五要上邪神堂.第2日一定頂吾順).
而又講明有3-4星 難度都會幾高下. 所以你自己諗下喇

唔好睇少我喎...活活...我上得山出得海嫁...
我以前都玩過攀石嫁...每個星期都有玩, 我都有d指力...

耐力...我諗我都唔會太屎...不要擔心我...
幾多星我唔清楚...
不過行幾多公里先...呢個先係重點..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 18:05 發表

唔好睇少我喎...活活...我上得山出得海嫁...
我以前都玩過攀石嫁...每個星期都有玩, 我都有d指力...

耐力...我諗我都唔會太屎...不要擔心我...
幾多星我唔清楚...
不過行幾多公里先...呢個先係重點..tfyft ...

我點甘睇笑你呀  . 只是個人覺得無咩點行過山的.真是要量力而為者.果d 吾是家樂徑呀...........是標明3-4星

我吾知要行幾多公里 . 不過如行10公里的路 . 我估都要行成3,4粒鍾掛

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-19 18:20 發表

我點甘睇笑你呀  . 只是個人覺得無咩點行過山的.真是要量力而為者.果d 吾是家樂徑呀...........是標明3-4星" />" />

我吾知要行幾多公里 . 不過如行10公里的路 . 我估都要行成3,4粒鍾掛 " />" />

其實我都無追d post, 只知有山行, 又有假...頭先認真睇晒,
我心裡面特然間同自己講, "有幾難呀", 唔試下又點知唔得呢...

我係d敢死隊d人黎...當然我會量力啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 19:01 發表

其實我都無追d post, 只知有山行, 又有假...頭先認真睇晒,
我心裡面特然間同自己講, "有幾難呀", 唔試下又點知唔得呢...

我係d敢死隊d人黎...當然我會量力啦...

龍龍:
呢句掂呀.....睇來我同你都係同一類人~

升級   100%

該用戶從未簽到

唉.......又join 唔到大家去行山, 慘

升級   15.26%

該用戶從未簽到

我都唔敢join  你哋去行嘞...

升級   30.53%

該用戶從未簽到

joe hing & 各跑友:

剛剛回家
這兩天沒有睇post(sorry)
今午覆診時
Dr. 預計我要七至八weeks才康復
10,11/4行山活動不能參與了
唯有康復後自己走一趟吧
各位ching/ctse玩得開心啲啦
記得量力而為
長跑長有;長玩長有呀
另多謝nc姐提點
足見人間有情
還有一樣joehing可否賜告行程路線嗎

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-19 22:31 發表
我都唔敢join  你哋去行嘞...

蚊la好番未呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-3-19 23:26 發表
joe hing & 各跑友:

剛剛回家
這兩天沒有睇post(sorry)
今午覆診時
Dr. 預計我要七至八weeks才康復
10,11/4行山活動不能參與了
唯有康復後自己走一趟吧
各位ching/ctse玩得開心啲啦
記得量力而為
長 ...

波波兄, 你要好好休息, 2個月好快過...要戒口, 飲多d水, 就會好得快d呀...
今次就由我呢個行山初哥頂上, 敢死隊我黎啦...我會注意安全...大家可以放心...
難度趆高我趆鍾意~~~

升級   30.53%

該用戶從未簽到

回復 534# 的帖子

多謝cc ctse關心呀
重未瞓呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 23:38 發表

波波兄, 你要好好休息, 2個月好快過...要戒口, 飲多d水, 就會好得快d呀...
今次就由我呢個行山初哥頂上, 敢死隊我黎啦...我會注意安全...大家可以放心...
難度趆高我趆鍾意~~~" />" />

龍龍ching你好呀
記得睇住啲ctse呀
慢啲唔緊要
最緊要安全呀
ctse們都很可愛的呀........hehe
生日快樂,長跑/玩長有

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-19 23:44 發表

" />" />ching.....你係病人.....要早斗丫~" />" />

收到啦cc,覆下email and 追post呀
等緊shower呀